Vndhl
member
- Scor reacție
- 2
@Rakanishu , poate pe viitor o sa se ocupe și la noi cineva de aprobarea de scripturi ... cred ca nu s-au mai aprobat de pe vremea lumii 85 , și alea s-au aprobat pentru ca erau folosite în exces de foarte multa lume .Avand in vedere ca la al doilea val de banari ( in mare ) sunt aceeasi jucatori, decizia InnoGames impreuna cu noi, este de a transforma toate blocarile de la valul acesta in atacabil definitiv. Nu vor mai exista discutii, concesii sau alte povesti, indiferent daca e vorba de sitteri sau mai stiu eu ce minuni. Daca prima oara am fost destul de toleranti cu aceste scripturi ( braziliene cum ziceti voi pe aici ), de aceasta data discutiile se incheie.
Repet, vorbesc strict de cei banati a doua oara pentru acelasi lucru.
De ex aici pe lumea 100 ,cu toate ca e inofensiv , scriptul pe cale il foloseste @Shurubel sa posteze statistici pe tema cealaltă de război si pe care cativa au început sa îl folosească și ei , nu îl văd în lista de scripturi aprobate dar nu prea s-a sesizat nimeni pe aici daca e ok sau nu , cu toate ca scriptul trebuie rulat din meniul rapid pe acea lume , nu merge din mod vizitator sau extern , fără a fi logat pe lumea respectiva .
Sunt multe scripturi ok și pe .net care ar putea fi aprobate și aici daca si-ar face careva timp sa se ocupe .