Nici o persoana din conducere nu a mers la conducerea Rampage, ba mai mult, la teparul de Hardy, in vederea incheierii unei aliante. Avem jucatori ce au fost contactati de Hardy, si Hardy s-a ales cu organul genital masculin in gura de la toti cei contactati.
Ba mai mult, s-a decis concret ca RAM nu va fi niciodata in rubrica de aliati/PNA inca din primele ore ale lumii. Decizie intarita de organizatul de ieri, in urma caruia ST a iesit 10 sate pe minus, iar pe partea cu RAM, din aprox. 15 tinte atacate, s-au luat 10 sate.
Roma a decis sa intre pe L100 cu aprox. 12 ore inainte de start, pana atunci am anuntat pe toata lumea ca nu intram. Si am intrat aici sa ne jucam, la fel cum ne-am jucat pe L90 unde am intors harta dintr-un deficit de 30% vs 70%. Poti sa iti intrebi o parte din conducatori, pentru ca au jucat contra noastra si pe acea lume.
Incetati sa va imaginati ca Roma face miscari de culise, deoarece suntem un trib consacrat, cu o echipa buna, ce nu are nevoie sa recurga la injoseli de genul unor aliante sau diplomatii cu triburi intemeiate de oameni ce nu-si au locul in societate.