Discutii Libere L103

Katanec

member
Scor reacție
0
Succes cui? Nu vezi ca joaca un singur trib?


Decat sa fi urat succes mai bine ii declarai castigatori deja
 

AndreiFcrb

member
Scor reacție
0
Ce nu inteleg eu si strict parerea mea…De ce sa faci 6 triburi si sa joci singur pe lume cand te poti imparti 3 la 3 triburi si prieteni fiind in echipele adverse si macar poti juca mai frumos….D-asta s-a ajuns jocul aici,multe academii si lumi fara nici-o miza.
 

Lord Catau

member
Scor reacție
1
Vreti event..., bagati mana in buzunar si cumparati resurse de la targ, ca si asa a fost o lume slaba rau de tot cu pp-urile
 

MordredTTK

member
Scor reacție
0
m-am jucat bine aproape 2 saptamani sa imi iau bataie de la portofel, e frumos cu pp-uri, sa va trag la ****
 

LeuL BesTiaL

member
Scor reacție
0
De câte ori si-a dizolvat triburile dl. Carmen Stamatescu și la cât de imprevizibil este, m-aș putea gândi că ar fi posibil, luptându-se singur să iasă pe locul doi. :D
În altă ordine de ideei, probabil cu toții au de pierdut și de câștigat ceva ca, nu le poți avea pe toate în acelasi timp. :)
Te poți simti câștigător sa bagi puncte premium intr-o vizita la o printesa în Ploiești decât sa zici ca nu poți că, trebuie sa notezi atacurile sau sa faci split. :)
O persoana se poate simți fericita doar atunci când este liberă sa facă tot ce-si dorește, chiar și atunci când faci o prostie, este prostia ta, nu o constrângere a tertelor persoane, diverși factori sau a jocului în sine. Fericirea nu trebuie sa o cauți sau sa o dovedești cuiva, trebuie doar sa o simți. :) ;)

 
Sus