Discutii Libere L104

quizz

member
Scor reacție
1
Nemesis-ul celui mai bun trib de pe ro. Sau chiar ei sunt cel mai bun trib de pe ro...Nici nu mai stiu, trebuie sa recitesc iar cele 16 pagini din off-topic.
Oricum concluzia ar fi ca si tu ai fi fericit si noi astia care ne-am bagat la ciugulit de pp uri.

112urgenta

member
Scor reacție
0
Nu mai vorbiti asa ca va baneaza domnu rakanishu. Nu mai exista libertatea de exprimare pe extern

n00bSt3R

member
Scor reacție
0
Se bate prostia cu nefericirea.

Oficial niste triburi de aici, unele prezente pe fiecare lume, cu realizări mărețe spre grandioase, doresc sa fie prezente in viitor în același mod, mai exact cu 0 victorii pe serverul .ro.

Alte triburi, replici de triburi, doresc și ei să se alăture celor de mai sus.

După ce că lumea era pierdută oricum de ei, băieții se chinuie sa nu mai joace pe .Ro într-un trib câștigător în următorii câțiva ani.

Felicitări Quifsha, NFS și NWO. Ați tras lozul câștigător!

quizz

member
Scor reacție
1

Oficial niste triburi de aici, unele prezente pe fiecare lume, cu realizări mărețe spre grandioase, doresc sa fie prezente in viitor în același mod, mai exact cu 0 victorii pe serverul .ro.

După ce că lumea era pierdută oricum de ei, băieții se chinuie sa nu mai joace pe .Ro într-un trib câștigător în următorii câțiva ani.

Cel mai amuzant mi se pare ca "decorul" de pe 104, mentionat mai sus, se agita si lupta pe niste sate subdezvoltate ca sa le creasca pentru mnk. Poate au facut o intelegere cu ei sa fie triburi suport, altfel e noaptea mintii.

-STF*Xtreme*-

member
Scor reacție
0

Cel mai amuzant mi se pare ca "decorul" de pe 104, mentionat mai sus, se agita si lupta pe niste sate subdezvoltate ca sa le creasca pentru mnk. Poate au facut o intelegere cu ei sa fie triburi suport, altfel e noaptea mintii.

o intrebare pentru voi: de cand e un merit ca esti traseist si pe fiecare lume ajungi in tribul care intre sa castige? ``pe vremea mea`` lumile 2,3..... oamenii reprezentau tribul lor si nu se plimbau. Cand incepea o lume noua, tot cu ai tai jucai.Acum.....se strang aceeasi dupa toate lumile si accepta alt patron cu alta firma: mnk, mnt, pnl. Concluzia: nu va mai umflati degeaba....0 cojones

Domnul Lance

member
Scor reacție
0
o intrebare pentru voi: de cand e un merit ca esti traseist si pe fiecare lume ajungi in tribul care intre sa castige? ``pe vremea mea`` lumile 2,3..... oamenii reprezentau tribul lor si nu se plimbau. Cand incepea o lume noua, tot cu ai tai jucai.Acum.....se strang aceeasi dupa toate lumile si accepta alt patron cu alta firma: mnk, mnt, pnl. Concluzia: nu va mai umflati degeaba....0 cojones
top 6 lume, doar jucatori Mnk :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

n00bSt3R

member
Scor reacție
0
Tu fiind?

Ca daca vorbim de "cojones", ori iti dai cu parerea sa te afli'n treaba ori te ascunzi dupa un cont suport/inexistent.

AlFi17

member
Scor reacție
0
Cred ca te-a lasat memoria, dar pe vremea aia de care zici tu isi dadeau baietii cu baluba peste ochi si in joc si in RL. Fata in fata bagau bere la Dristor la etaj, in joc isi dadeau becstep, despre ce vorbim? :))

alizeusss

member
Scor reacție
0
Salutare oameni dragi,
Ma confrunt cu o dilema personala majora.. Sa abandonez sau ma lupt cu morile de vant?
Ma trezesc si eu dupa 18 ani pe pribegie sa ma intorc la dragostea din tinerete, adica triburile. Si ce gasesc? Dupa nici o luna de la deschidere avem 4 triburi de maniaci care canibalizeaza tot ce misca, conducand autoritar la toate capitolele. Pai si farmecul unde mai este? Stau sa imi consum din pretiosul timp pentru un deznodamant evident?
Sunt extrem de dezamagit de cum se prezinta lumea asta.

Katanec

member
Scor reacție
0
Eu sunt putin supărat... am ales partea gresita de harta si n-am facut pp. In rest totul bine , sanatos , pixelii tot acolo raman indiferent cat de frustrati sunt cate unii. Un alt lucru care e trist e ca nimeni din triburile mari nu au acceptat provocarea celor din MNK.

in rest va urez doar de bine. Sa câștige cei mai multi pixeli!

Scor reacție
1
Eu sunt putin supărat... am ales partea gresita de harta si n-am facut pp. In rest totul bine , sanatos , pixelii tot acolo raman indiferent cat de frustrati sunt cate unii. Un alt lucru care e trist e ca nimeni din triburile mari nu au acceptat provocarea celor din MNK.

in rest va urez doar de bine. Sa câștige cei mai multi pixeli!
Am acceptat noi :))

Katanec

member
Scor reacție
0
Cand am zis de triburi mari ma refeream la cele top , ST , jderii , green , roma , r.s (macar cu o lume câștigată). va urez baftă dar voi ați venit grupa pregătitoare la bataie cu băieții rai de care iti spune maicata sa te feresti

Sus