Discutii Libere L104

alizeusss

member
Scor reacție
0
Eu nu vad o problema ca nu au acceptat anumite triburi "provocarea" ci faptul ca avem 4-5 triburi care defapt sunt unul singur si care au monopolizat 75% dinharta. Pai unde mai e farmecul? Unde mai este provocarea pt acesti ilustri jucatori? Ma uit la ei cum cresc sate barbare din lipsa de tinte si apoi nu-si mai incap in piele de mandri ce sunt de realizarile lor. Insasi regula cu maxim 100 de membri in trib era menita sa impiedice fix aceste situatii aberante. Asadar, cu riscul de a supara pe cineva, n-am de unde sa stiu daca maniacii sunt multi si buni sau doar multi si atat. Oricum ar fi, asta e cea mai trist lume in care am jucat.

Katanec

member
Scor reacție
0
Eu nu vad o problema ca nu au acceptat anumite triburi "provocarea" ci faptul ca avem 4-5 triburi care defapt sunt unul singur si care au monopolizat 75% dinharta. Pai unde mai e farmecul? Unde mai este provocarea pt acesti ilustri jucatori? Ma uit la ei cum cresc sate barbare din lipsa de tinte si apoi nu-si mai incap in piele de mandri ce sunt de realizarile lor. Insasi regula cu maxim 100 de membri in trib era menita sa impiedice fix aceste situatii aberante. Asadar, cu riscul de a supara pe cineva, n-am de unde sa stiu daca maniacii sunt multi si buni sau doar multi si atat. Oricum ar fi, asta e cea mai trist lume in care am jucat.
Cea mai trista lume e aia unde era United , cu vici , legend , toate in forță sa castige si a intrat ST si au inceput baietii sa renunțe la joacă

Raticate

member
Scor reacție
0

Eu văd o problemă în situația asta. Faptul că "Maniacii" a lansat o provocare publică îndreptată spre orice altă echipă, înseamnă că și-au asumat un risc enorm. Se puteau găsi una sau mai multe echipe puternice care să accepte provocarea lor, să facă front comun și poate să fie invingători la final. Faptul că nu s-a întâmplat asta, denotă că fiecare trib rămas activ alege să joace pe lumi unde nu prea există adversari.

Curiozitatea mea e alta, dacă "Maniacii" aleg să-și facă prezenţa pe fiecare lume de acum înainte, ce se va întâmpla cu jocul?

vMaxXx

member
Scor reacție
0
Eu văd o problemă în situația asta. Faptul că "Maniacii" a lansat o provocare publică îndreptată spre orice altă echipă, înseamnă că și-au asumat un risc enorm. Se puteau găsi una sau mai multe echipe puternice care să accepte provocarea lor, să facă front comun și poate să fie invingători la final. Faptul că nu s-a întâmplat asta, denotă că fiecare trib rămas activ alege să joace pe lumi unde nu prea există adversari.

Curiozitatea mea e alta, dacă "Maniacii" aleg să-și facă prezenţa pe fiecare lume de acum înainte, ce se va întâmpla cu jocul?

ne-am invatat lectia, daca mai intram in viitor la joc intram neanuntati.

Nu-i ține nimeni să nu-și facă apariția!!!
clar, poate intram pe 105, sa vedem cand se anunta startul.
sau poate nu :D

alizeusss

member
Scor reacție
0
Din punctul meu de vedere, daca oamenii astia ar avea "cojones", ar intra 1 trib + o academie. Maxim 200 de suflete neinficate gata sa cureasca intreaga lume. Dar cand vezi o hoarda de 400-500 de sufletele care ajung majoritatea sa se reprofileze pe cresterea de barbare.. la ce sa te astepti? ce sa le ceri? Mult fum si cam atat..
Ce-i drept, mandria lor, cand vor castiga lumea, nu le-o va putea lua nimeni, iar cum scopul scuza mijloacele nu pot decat sa-i aplaud fals, dar in avans.
E si normal ca triburile de care ziceti ca sunt recunoascute ca fiind puternice sa nu se alature unei astfel de mascarade. Dece si-ar consuma cineva timpul si neuronii p`un balci atat de ieftin?
Daca m-as fi documentat inainte n-as fi intrat nici daca cineva ma ruga, pe lumea asta.. dar pentru ca sunt generos, voi ramane pentru a le voi oferi bucuria de a ma cuceri, cand s-or satura sa creasca barbare.

RCPower

member
Scor reacție
0
ne-am invatat lectia, daca mai intram in viitor la joc intram neanuntati.

clar, poate intram pe 105, sa vedem cand se anunta startul.
sau poate nu :D
poi asta zic,intrat fara atata tam-tam,ati anuntat au intrat multi cu voi,alti serios alti la pp-uri,curios locurile finale cum se vor da pe aceasta lume,avand in vedere ca nu vad ce cont sa se tina de razboaie etc...

vMaxXx

member
Scor reacție
0
poi asta zic,intrat fara atata tam-tam,ati anuntat au intrat multi cu voi,alti serios alti la pp-uri,curios locurile finale cum se vor da pe aceasta lume,avand in vedere ca nu vad ce cont sa se tina de razboaie etc...

Daca am fi intrat neanuntati reactiile ar fi fost mult, mult mai acide la adresa noastra. Nicicum nu e bine, mereu vor fi persoane care arata cu degetul.
Plus ca noi am vrut sa acordam din timp sansa unor echipe de a-si etala arogantele de pe unele grupuri si pe harta, ei bine, n-a fost cazul :D

legat de locurile finale, asta e cea mai mica problema.

RCPower

member
Scor reacție
0
mai contau reactiile,cine intra ca sa joace pe o lume intra pregatit,atat financiar,planificare timp,jucatori etc...
sa zicem ca intrati pe toate lumile,credeti ca nu voi mai intra triburi? eu nu cred,ca nu or sa fie la asteptarile voastre asta este partea II

YuKon

member
Scor reacție
0
Problema nu e numarul de membri in trib. Problema e ca in MnKs au intrat toti jucatorii buni pentru a fi "la caldurica" si pentru a avea victoria asigurata. Se stie ca MnKs nu mai e MnKs, ci e Master si GTC de pe 4, DIABLO de pe 7, MAZE de pe 50 si multe altele. Si era ceva normal ca toti jucatorii buni sa intre in acelasi trib, pentru ca e mai usor sa castigi intr-o echipa in care joaca foarte multi jucatori buni si mare decat intr-o echipa mica cu putini jucatori buni. Plus ca e mai la "sigur" si nu cheltui banii degeaba pentru ceva ce nu e sigur.
Dar asta nu e vina jucatorilor, ci vina staffului, pentru ca au lasat sa se intample acest lucru. E de datoria staffului sa mentina jocul, sa fie unul competitiv. Daca nu era MnKs care sa creeze o "umbrela", sigur ar fi creat-o altcineva.
Oricum ar fi, toti se bucura. MnKs care sunt cam singurii ramasi sa investeasca (ca restu nu mai au de ce, daca tot n-au sanse), se bucura ca ei castiga lumea. Iar ceilalti se bucura de faptul ca inca merge jocul si mai pot intra sa mai joace din cand in cand.

alizeusss

member
Scor reacție
0
Problema nu e numarul de membri in trib. Problema e ca in MnKs au intrat toti jucatorii buni pentru a fi "la caldurica" si pentru a avea victoria asigurata. Se stie ca MnKs nu mai e MnKs, ci e Master si GTC de pe 4, DIABLO de pe 7, MAZE de pe 50 si multe altele. Si era ceva normal ca toti jucatorii buni sa intre in acelasi trib, pentru ca e mai usor sa castigi intr-o echipa in care joaca foarte multi jucatori buni si mare decat intr-o echipa mica cu putini jucatori buni. Plus ca e mai la "sigur" si nu cheltui banii degeaba pentru ceva ce nu e sigur.
Dar asta nu e vina jucatorilor, ci vina staffului, pentru ca au lasat sa se intample acest lucru. E de datoria staffului sa mentina jocul, sa fie unul competitiv. Daca nu era MnKs care sa creeze o "umbrela", sigur ar fi creat-o altcineva.
Oricum ar fi, toti se bucura. MnKs care sunt cam singurii ramasi sa investeasca (ca restu nu mai au de ce, daca tot n-au sanse), se bucura ca ei castiga lumea. Iar ceilalti se bucura de faptul ca inca merge jocul si mai pot intra sa mai joace din cand in cand.
Sunt total de acord. Lumea asta este un esec pentru absolut toti cei implicati,. Maniacii probabil vor castiga dar va fi o victorie neinsotita de respectul adevrsarilor.
Personal, asa lipsa de barbatie n-am intalnit si-mi stirbeste din dorinta de a mai intra pe alte lumi.
A nu se intelege gresit, poate or fi printre ei jucatori cu adevarat speciali, dar isi pierd din relevanta prin perdeaua de fum cu care s-au inconjurat.
In cele din urma, este doar o tactica lipsita de onoare, care nu le face cinste si care le va pata pentru eternitate imaginea.

Intrucat este evident ca si pt InnoGames aceasta lume este un esec, lipta de competivitate diluand drastic necesitatea investitiilor in dezvoltare, sper ca se vor lua masuri pentru reduce riscul replicarii unor astfel de situatii aberante pe lumile ce vor urma.

Don Vito

member
Scor reacție
0
Sunt total de acord. Lumea asta este un esec pentru absolut toti cei implicati,. Maniacii probabil vor castiga dar va fi o victorie neinsotita de respectul adevrsarilor.
Personal, asa lipsa de barbatie n-am intalnit si-mi stirbeste din dorinta de a mai intra pe alte lumi.
A nu se intelege gresit, poate or fi printre ei jucatori cu adevarat speciali, dar isi pierd din relevanta prin perdeaua de fum cu care s-au inconjurat.
In cele din urma, este doar o tactica lipsita de onoare, care nu le face cinste si care le va pata pentru eternitate imaginea.

Intrucat este evident ca si pt InnoGames aceasta lume este un esec, lipta de competivitate diluand drastic necesitatea investitiilor in dezvoltare, sper ca se vor lua masuri pentru reduce riscul replicarii unor astfel de situatii aberante pe lumile ce vor urma.
Tinere, tu ai o problema grava la cap...mergi și fa un control înainte sa iti explodeze. Toată lumea a fost libera sa intre și sa joace, de la mic la mare, de la bogat la sărac, de la jucatori de top la jucatori slabi. Tu ne acuzi pe noi de "lipsa de bărbăție" din cauza ca nu a vrut nimeni sa joace impotriva noastră? Pai ălora ce le mai zici atunci? Hai sa nu mai jucam, ca nu avem cine...Tu ești ca un Nea Gică comentând meciurile de pe margine...

alizeusss

member
Scor reacție
0
Tinere, tu ai o problema grava la cap...mergi și fa un control înainte sa iti explodeze. Toată lumea a fost libera sa intre și sa joace, de la mic la mare, de la bogat la sărac, de la jucatori de top la jucatori slabi. Tu ne acuzi pe noi de "lipsa de bărbăție" din cauza ca nu a vrut nimeni sa joace impotriva noastră? Pai ălora ce le mai zici atunci? Hai sa nu mai jucam, ca nu avem cine...Tu ești ca un Nea Gică comentând meciurile de pe margine...
Tanar nu mai sunt de mult, dar o voi lua ca pe un compliment. Inteleg ca sunteti mai obtuzi in viziune, precum calul inhamat la caruta, dar voi nu sunteti un trib. Un trib se limiteaza la 100 de membri. Dece? Pentru ca altfel se f.te farmecul jocului. Zi-mi si mie ce farmec are sa cuceresti barbare? Eu ii dadeam imediat afara din trib daca prindeam vreunu ca strica nobilii pe barbare. Jenant!

vMaxXx

member
Scor reacție
0
Tanar nu mai sunt de mult, dar o voi lua ca pe un compliment. Inteleg ca sunteti mai obtuzi in viziune, precum calul inhamat la caruta, dar voi nu sunteti un trib. Un trib se limiteaza la 100 de membri. Dece? Pentru ca altfel se f.te farmecul jocului. Zi-mi si mie ce farmec are sa cuceresti barbare? Eu ii dadeam imediat afara din trib daca prindeam vreunu ca strica nobilii pe barbare. Jenant!

tataie, du-te tare, nu e de tine jocul asta, n-ai nici o treaba cu el.

ZOUBERMAN

member
Scor reacție
0

Bine ai punctat.
Sa speram ca vor sesiza cei de la inno veniturile reduse (imposibil sa nu). Sunt sigur ca sunt destepti si vor lua masuri in setarile l105

ciripitu

member
Scor reacție
0
Sper sa nu mă luați în nume de rău pentru ce urmează să zic. Daca se voia cu adevărat ceva sa se facă împotriva celor din Mnks, se făcea, dar noi suntem prea încrezuți, tot oameni sunt și ei tot 2 mâini, 2 picioare și un cap au, dar la noi nu exista comunicare, suntem cu ea pe 0, nu zic poate sunt și de la ei care baga bani la greu, dar câți sa fie? Toți 500, refuz sa cred asta, faceti-ma slab, submediocru sau cum vreți voi, dar dacă aveam o organizare mai bună aveam și rezultate mai bune, așa că hai sa ridicam capul sus că încă nu e târziu nici acum, șanse avem, și cred eu că dacă se vrea ceva se va face. In rest va urez o seara frumoasa și un weekend plăcut în continuare!

ciripitu

member
Scor reacție
0
Îmi pare rău că revin, in viața mea nu am văzut un trib mai canibal că QIFSHA, nu țin cont de alianțe, își inobileaza academiile, in concluzie sunt niste oameni de nimic, in loc sa dați pe Mnks, voi da-ti in ai voștrii, va cacati pe voi că sunteți tari, dar că sa recuperați niste sate pierdute la granița, atacați propile academii, sunteți nist mizerii de oameni, asta va este definiția, nu vă puteți asocia cu alte cuvinte, doar cu oameni de nimic și mizerii.

alizeusss

member
Scor reacție
0

tataie, du-te tare, nu e de tine jocul asta, n-ai nici o treaba cu el.
Cocosel, sunt tare curios cu ce te ocupai tu cand eu cuceream primul meu sat pe triburi.
Nu apreciez ca fiind constructiva aroganta asta puierila.
Acceptati faptul ca lumea asta este un esec atat pentru voi cat si pentru restul jucatorilor si am epuizat subiectul.
Cata vreme va vad cucerind barbare, respectul meu este zero! Intelegi logica mea sau este necesar va vorbesc mai rar?

vMaxXx

member
Scor reacție
0
tataie, ca sa te scap de curiozitatea asta care te apasa, afla ca pe vremea aia invatam tabla inmultirii in timp ce jucam triburile. Daca vrei mai multe detalii iti dau in privat.

Jocul s-a schimbat intre timp, a ajuns o mizerie pay2win dar cui nu i-a placut a renuntat sa mai joace iar cei care au ramas s-au adaptat.
Am facut o provocare oficiala cu 5 saptamani inainte sa inceapa L104, normal ca am intrat pregatiti la joc, nu stiam daca intra sau nu intra la joc cineva impotriva noastra. Nu e vina noastra ca ne-au evitat baietii.

Sus