Discutii Libere L104

Lord Catau

member
Scor reacție
1
Cocosel, sunt tare curios cu ce te ocupai tu cand eu cuceream primul meu sat pe triburi.
Nu apreciez ca fiind constructiva aroganta asta puierila.
Acceptati faptul ca lumea asta este un esec atat pentru voi cat si pentru restul jucatorilor si am epuizat subiectul.
Cata vreme va vad cucerind barbare, respectul meu este zero! Intelegi logica mea sau este necesar va vorbesc mai rar?
Pai de ce nu ai intrat sa joci impotriva lui sa iti ia tie satele? :))

ZOUBERMAN

member
Scor reacție
0
tataie, ca sa te scap de curiozitatea asta care te apasa, afla ca pe vremea aia invatam tabla inmultirii in timp ce jucam triburile. Daca vrei mai multe detalii iti dau in privat.

Jocul s-a schimbat intre timp, a ajuns o mizerie pay2win dar cui nu i-a placut a renuntat sa mai joace iar cei care au ramas s-au adaptat.
Am facut o provocare oficiala cu 5 saptamani inainte sa inceapa L104, normal ca am intrat pregatiti la joc, nu stiam daca intra sau nu intra la joc cineva impotriva noastra. Nu e vina noastra ca ne-au evitat baietii.
Si de ce ati mai recrutat harta daca nu v-a fost acceptata provocarea?

dezmirean

member
Scor reacție
0
Va rog eu din suflet mai renuntati cativa la joc si da-ti satele lui INSIDIOUS sa ajunga si el in top 3 plange de mai bine de o luna pe harta in stanga si in dreapta ca vrea niste sate moca si cu toate ca le obtine tot nu ajunge in top 3 si mai este putin si se termina lumea.
I-as fi dat eu, doar sa nu ii mai vad lacrimile pe fata, dar sunt prea mic si nu ma poate ataca deocamdata. 10 sate luate in ultimile 3 zile cu doar +1k ODA :)) spune multe despre goana asta de a convinge jucatori sa se lase si eventual sa mai si toace trupele altora inainte sa ii lase lui satele pentru niste promisiun desarte ca ii va ajuta pe alte lumi (aviz cata1, dontknowme, ics7, etc)

Scor reacție
0
Nu urmaresc prea mult externul si cu siguranta nu prea bag in seama conturile suport :)

Pe principiul, "nu e treaba oilor de unde bea lupul apa".

Daca erai asumat puteai scrie de pe contul tau principal. Dar.. tu probabil ca ai ouale la fel de mici pe cat iq-ul.
Iti voi raspunde totusi punctual, ca tu sa poti intelege cu resursele tale limitate anumite lucruri.

1. Nu am emis niciodata pretentia de a termina in top sau pe un loc anume, cine ma cunoaste stie ca nu pun prea mare pret pe asemenea lucruri.
2. Nu am cersit si nici nu am plans (nici macar la figurat) pentru ceva anume, sunt prea "batran" pe jocul asta pentru a face copilari' de genul.

Ma joc cel mai probabil un ultim server alaturi de colegi, oameni si prieteni. Nimic mai mult sau mai putin.

3. Nu cred ca am promis ceva unui jucator/om si nu m-am tinut de cuvant. Indiferent despre ce a fost vorba.

Faptul ca vorbesti despre mine atat de sigur pe tine, desi nu ma cunosti catusi de putin ma amuza..
Nu ma intereseaza nici parerea ta, nici parerea lui x sau y despre mine. Dorm la fel de bine , vorba aia :rolleyes:
Spor, Ciolo

Ultima editare:

dezmirean

member
Scor reacție
0
De iq nu cred ca este cazul sa vorbim pentru ca nu imi aduc aminte in postarea de mai sus sa fi zis ceva de inteligenta sau capacitatile tale mintale. Din punctul meu de vedere tu esti cel cu probleme daca tragi concluzii dinastea dupa o singura postare.
Ca sa iti raspund pe rand:
Din pacate este singurul meu cont.
Toti cei enumerati in postarea anterioara au avut sate cu numele tau si s-au dat drept tu zicand ca esti sitter la ei, ba mai mult ICS7 a fost blindat de alt trib (cine sa fie oare?) cand avea la numele satelor numele tau si a draq coincidenta, satele alea blindate, au fost luate de tine fara sa omori nici un topor pe ele si el nici o lancie Deci hai sa nu vorbim de milogeala si oameni cu 2 fete ca se vede in statistici cand iei 10 sate ( de la playeri) in 2 zile si faci doar 1k ODA, cam bate la ochi ca alea nu au fost conturi suport sau nu ti-au lasat satele pentru diferite promisiuni (daca nu erau promisiuni nu cred ca un jucator random se uita pe harta si alege insidious ca ii place lui numele
Cum ai spus si tu nu ne cunoastem absolut deloc, dar din pacate statisticile vorbesc in cazul tau si asta se vede clar. De acolo mi-am permis sa imi fac o parere despre un jucator pe care nu il cunosc si nici nu am schimbat o vorba direct cu el ( nu am cum sa probez daca ai fost tu sau nu pe sitter la cei enumerati care se dadeau drept tu).
Bafta la castigat lumea .

Sus