De iq nu cred ca este cazul sa vorbim pentru ca nu imi aduc aminte in postarea de mai sus sa fi zis ceva de inteligenta sau capacitatile tale mintale. Din punctul meu de vedere tu esti cel cu probleme daca tragi concluzii dinastea dupa o singura postare.
Ca sa iti raspund pe rand:
Din pacate este singurul meu cont.
Toti cei enumerati in postarea anterioara au avut sate cu numele tau si s-au dat drept tu zicand ca esti sitter la ei, ba mai mult ICS7 a fost blindat de alt trib (cine sa fie oare?) cand avea la numele satelor numele tau si a draq coincidenta, satele alea blindate, au fost luate de tine fara sa omori nici un topor pe ele si el nici o lancie Deci hai sa nu vorbim de milogeala si oameni cu 2 fete ca se vede in statistici cand iei 10 sate ( de la playeri) in 2 zile si faci doar 1k ODA, cam bate la ochi ca alea nu au fost conturi suport sau nu ti-au lasat satele pentru diferite promisiuni (daca nu erau promisiuni nu cred ca un jucator random se uita pe harta si alege insidious ca ii place lui numele
Cum ai spus si tu nu ne cunoastem absolut deloc, dar din pacate statisticile vorbesc in cazul tau si asta se vede clar. De acolo mi-am permis sa imi fac o parere despre un jucator pe care nu il cunosc si nici nu am schimbat o vorba direct cu el ( nu am cum sa probez daca ai fost tu sau nu pe sitter la cei enumerati care se dadeau drept tu).
Bafta la castigat lumea .