Discutii Libere L108

Sa se inteleaga, nu i tin partea lui giubilan , nu e vreun jucator/conducator si nu o sa fie vreodata, dar tu cred ca esti cel mai frustrat om pe care l-am intalnit pana acum pe acest joc, ai poluat externul asta cu meme uri despre o mascota, treci peste, nu ti a dat loc, uau, sper sa nu te sinucizi. Nu mai polua externul cu meme uri despre acest persoanaj, nici nu sunt faine, nu intereseaza pe nimeni drama ta si il faci sa para mai important de cat e.

Sa se inteleaga, nu i tin partea lui giubilan , nu e vreun jucator/conducator si nu o sa fie vreodata, dar tu cred ca esti cel mai frustrat om pe care l-am intalnit pana acum pe acest joc, ai poluat externul asta cu meme uri despre o mascota, treci peste, nu ti a dat loc, uau, sper sa nu te sinucizi. Nu mai polua externul cu meme uri despre acest persoanaj, nici nu sunt faine, nu intereseaza pe nimeni drama ta si il faci sa para mai important de cat e.
Te-ai intrebat oare daca nu este doar parerea ta? Poate sunt si altii care gandesc ca tine. Dar sunt multe persoane care m-au incurajat si ma incurajeaza sa continui pentru ca este amuzant. Si este mult mai amuzant decat sa fie un forum gol, inactiv. De asta am tot continuat sa le fac. Iar de "frustrat", te linistesc eu, nu sunt. Nu stau intr-un banner sau mai stiu eu ce.

Pentru mine triburile. ofera mult mai mult decat niste realizari pixelate. Sa fac memes, este unul dintre ele. Fii sigur ca daca mi se atragea atentia ca sunt deranjabile, nu sunt chiar asa nesimtit sa nu ma opresc. Faceam asta din timp si nu le mai faceam. Ca fire, eu nu sunt toxic, iar cei care ma cunosc stiu cat de prietenos pot fi. Dar crede-ma, atata timp cat exista ipocrizie, nu pot rata sa nu va incarc un meme bun care sa ironizeze o situatie anume.

ps: Si referitor a ceea ce crezi, eu sunt prieten cu giubilan. De asta imi si permit sa fac memes despre prietenul meu care a incercat sa ma arda.

Felicitari c0cenil0r pentru castigarea lumii 108...

E prima si ultima lume castigata de voi.

Vreau sa i raspund fratelui nextel care din cate vad el a jucat pe alta lume si are impresia ca a facut el si cu restul colegilor sai mare lucru in castigarea lumii.
N-ati facut nimic pitecantropilor ... din pacate v-ati facut de ras cu ineptiile pe care vi le a bagat giubilan in cap... cum sa aveti filme ca meritati voi 80 de locuri si 3 medalii cand voi ati stat pe spate si nu v a atacat nimeni ... nu mai incercati sa spuneti altceva ca se vede foarte clar din inamici invinsi in momentul cand relax a cedat.
Norocul vostru a fost ca relax au avut ambitii proaste sa dea pe noi.. ca daca dadeau pe voi cum au dat pe noi nu prindeati 2 organizate...
Nu incercati sa mi rastalmaciti vorbele ca vin cu poze si cu inregistrari cu toate aberatiile spuse de coceanu sef si de voi cum il lingeti in ... pt o realizare sau un loc in tribul final.
Sunteti josnici si caracter 0, dar o sa mai jucati jocul asta si lumea o sa stie de voi...
Sa fiti sanatosi!

Felicitari castigatorilor!(aici fac referire strict la cei care au jucat)
Felicitari bmb-ului care nu a cedat presiunii organizatelor din 4 in 4 zile, chit ca pierdeau un numar relativ mare de sate, s-au mobilizat si au continuat joaca.
Diferenta mare de sate(undeva la 3.000 la inceput) si-a spus cuvantu, luand in calcul satele celor din SPECII(unde tot r4g apara).
@CharLye avand in vedere ca bmb-ul a primit 20 locuri dupa ce a dus tot greul pe lumea asta, poate sa fie o lectie pentru voi...sa nu mai ascultati ce spune coceanu sef.
Apropo giubi, cat ti-a luat sa scoti mana aia de oameni ai lui ovacs dintre triburile tale? 3-4, poate 5 luni? Dupa asemenea circulare prin triburi se ducea si chefu de atacat, cand te conduce un agramat mai ca iti vine sa dai stergere:))
Screenshot_20251101_023629_WhatsApp.jpg

toata lumea stie ca BMB WIN L108,

Rusine pentru cei care sunt in tribul final si au primit medali pentru NIMIC!!!

Parerea mea personala ca asa sunteti si in viata reala ,va tarasc alti pe spate sa supravietuit si dupa aia sunteti zmei!!!

AVETI O REALIZARE FARA MERIT!!!

in locul vostru as ascunde acesta relaziare de la
profil ,mi-ar fii RUSINE !!!

HAhaah ce naivi , nu domne n-are cum v-am tot zis ca nu pupati trib final de la coceni.

Partea mai amuzanta e ca oricum maxim 5 oameni din BMB meritau loc in trib final si decizia chiar a fost una corecta. Gresala voastra ca visati cai verzi pe pereti.

Felicitari castigatorilor!(aici fac referire strict la cei care au jucat)
Felicitari bmb-ului care nu a cedat presiunii organizatelor din 4 in 4 zile, chit ca pierdeau un numar relativ mare de sate, s-au mobilizat si au continuat joaca.
Diferenta mare de sate(undeva la 3.000 la inceput) si-a spus cuvantu, luand in calcul satele celor din SPECII(unde tot r4g apara).
@CharLye avand in vedere ca bmb-ul a primit 20 locuri dupa ce a dus tot greul pe lumea asta, poate sa fie o lectie pentru voi...sa nu mai ascultati ce spune coceanu sef.
Apropo giubi, cat ti-a luat sa scoti mana aia de oameni ai lui ovacs dintre triburile tale? 3-4, poate 5 luni? Dupa asemenea circulare prin triburi se ducea si chefu de atacat, cand te conduce un agramat mai ca iti vine sa dai stergere:))Vezi atașament 7116

Oriunde citesti p aici in ultima vreme, pe extern, pare ca e un nou clovn reprezentant al altor clovni mai mici, asta de care vorbesti. Dar a jucat ceva pe jocul asta? Eu n am auzit de el.

PS: e greu sa scrii asa de oribil gramatical, cred ca o face intentionat

Buna dimineata!
Sa va fac o scurta prezentare a lumii 108 in aceasta dimineata frumoasa la o cafea!
Ca sa nu va plictisesc si sa va desprind de realiate ca maimutoii astia de aici care fura curent si spun numai ce vor ei sa auziti voi la fel fel ca TV ...manipulare.
Sa incepem cu maimutoiul principal numit Charlye:
-pe acest clovn care l am batut pe toate lumile cu tribului lui(care trib?), la m chemat pe 108 sa ne imprietnenim si sa jucam impreuna , asta dinainte sa inceapa lumea.Clovnul asta care ma ameninta si nu a taiat o gaina in viata lui a umblat cu smecherii de la inceput.A sunat pe Hefesito sa il ajute sa bata Relax si pe urma sa ne de a back steab(Dragos vin baiat cu caracter nu a ascultat prostul satului).A sunat pe Stou "la fel", dar Stou alt baiat cu caracter la refuzat.A gasit o solutie pana la urma : a platit smecheria sa reziste pe harta, adica a dat cate 20k pp la : Divino,Vndhl,Fiziceanu, Tiristu si care au mai venit din ST ca mercenari sa ajutepe papitoiul asta care acum se da mare la apa mica.Sunt multe de spus dar lumea le stie si nu vreau sa va plictisesc.
-Bogdanutzu: asta alta mascota el si cu Persil imbarligatorii Ro-ului...chiar si a calcat pe inima si mia cerut nr ca face orice numai sa nu Castige Charlye cu BMB...acuma hata vine si scrie pro...alta panarama;
-Rekkles: asta nu mai are nevoie de prezentare...il stiti toti....este ca bufonul regelui dupa vremuri....asta este o cauza pierduta....de unde nu are nici Dumnezeu nu cere!!!
-Vlad Norbert: in locul tau mi ar fii rusine ca ai fost primul care te am luat la noi in trib sa iti bagam deff ca numai erai pe harta!
Atat ca nu vroiam sa va bag in seama ca va dau importanta si fraieri dastia ca voi imi cara sacosele de la piata!
Ultima mea postare si intrare pe extern ....aici da din gura doar refuzatii din viata de zi cu zi si care ii bat femeile acasa si pe joc cred ca au superputeri:)))
Va astept cu drag funii mei pe toate lumile sa va bateti cu coceniii!!!
Va multumesc pt publicitatea gratis care mi ati facut-o!

O zi buna va doresc!

@giubilancamataru ma bucur ca iar ai teorii, dar pana acum nu faci decat sa-mi dai dreptate... In loc sa oferi o justificare la intrebarea, de ce ti-ai lasat aliatii sa-ti poarte tot razboiul lumii 108, tu iar vii cu teorii in care il acuzi pe Charlye de lucruri necurate numai ca sa schimbi subiectul. Cum iti explici ca un singur cont MiticaR e Kreizy, depasea inamicii ucisi in atac, aparare si sprijin tribul 3 Coceni?

Eu am vrut sa evidentiez faptul ca tu esti un farsor, care vrea sa denatureze realitatea alta decat este si ca la final de zi ramai doar un personaj parsiv, mincinos, plin de teorii ale conspiratiei pe orice lume in care intra. Tu nu ti-ai facut treaba de aliat, ai stat la minat de steaguri si ai asteptat ca membri tribului BMB sa se imputineze ca la final de lume sa abuzezi de puterea oferita de dominanta raportului de sate dintre aliati. Ai ajuns la final de zi sa crezi si in propriile minciuni si nu mai faci diferenta dintre adevar si propriile teorii.

Eu nu vreau sa-mi atrag antipatii aiurea. Pana acum giubilan a dat si da impresia ca el este 3 T.P., ca el are primul si ultimul cuvant de spus in tribul ala si din cauza asta pare ca acum va bag pe toti in aceeasi oala, dar nu este asa... Nu zic ca toti membri tribului Coceni n-au jucat lumea 108. O parte dintre voi ati jucat si s-a simtit diferenta, si marea majoritate Nu. Cei 13 jucatori care au venit la noi sa ne ajute cu sprijin, Nextel, Dentistu si altii, voi ati fost printre putinii care si-au dat interesul si ati ajutat mai mult din bun simt decat sa va zica giubilan. De era dupa giubilan, o lance nu trimitea aliatului atat timp cat el purta acest razboi mintal cu triburile: R4G, FIIND, GENTLE, SPECII, VPV, CHROME, BMB, ST, MNT si altii.

Screenshot_2.png

ps: La final de zi 3 Coceni este giubilan si giubilan ramane 3 Coceni. N-au nimic cu membrii lui de trib, doar cu baiatul asta fugit de la sectia de boli mintale. Pe viitor va recomand cu drag sa aderati la alte triburi ca nu este sfarsit de lume si nu trebuie sa-l urmati peste tot chiar daca va este prieten, pentru ca prietenii inteleg... Atata timp cat spusele si actiunile lui atrag antipatii, 3 Coceni, fiind tribul dupa care se ascunde, o sa suporte consecintele spuselor sale.

Giubilane tu spui doar ce-ti convine tie.
Daca voiam sa te ard cum ti-am mai spus o, puteam sa intorc oricand armele si tu dispareai instant...
Am ales sa tin alianta cu tine tocmai ca sa ti demonstrez ca vorbele de la inceput au fost facute doar pt a-mi vedea interesul cu hefesito si sa mi lase satele.
Cat despre cine a venit sa ne ajute(ca daca nu erau ei tu nu castigai in viata ta o lume pe triburile), au venit pentru ca avem o relatie buna si respect unii fata de ceilalti(asa zisele pp uri erau pentru a putea creste conturile instant sa se poata lua 70-80 de sate la prima batere de taleri). Daca tu iti faci impresia ca cu o floare se face primavara(20k pp) te inseli, baietii au bagat mai multe pp-uri decat stii tu sa silabisesti in cifre. Bineinteles ca tu cand vezi 20k pp pe un cont ti se pare wow(sau cum spui tu pp-uri nelimitat) ...
Ce era de raspuns din partea ta ti-a zis si rekles...

Cand au cedat cei din relax pe ce loc erau cocenii la inamici invinsi ? agresor,aparator,sprijin si total?
Cand s-a terminat lumea de ce am vorbit ceva si tu ai facut altceva? (locuri,medalii, nume)
Consideri ca lumea asta ai castigat datorita cocenilor?

Raspunsurile le stim toti cei care am jucat pe lumea asta, dar tu nu ai cum sa recunosti ceva pt ca la tine stima si respectul sunt sub nivelul marii...
3 coceni te numesti 3 coceni esti... bine... maxim 1

Zi multumesc si aprinde o lumanare la biserica, cocenii pe ro nu vor mai castiga nimic niciodata!

Felicitari c0cenil0r pentru castigarea lumii 108...

E prima si ultima lume castigata de voi.

Vreau sa i raspund fratelui nextel care din cate vad el a jucat pe alta lume si are impresia ca a facut el si cu restul colegilor sai mare lucru in castigarea lumii.
N-ati facut nimic pitecantropilor ... din pacate v-ati facut de ras cu ineptiile pe care vi le a bagat giubilan in cap... cum sa aveti filme ca meritati voi 80 de locuri si 3 medalii cand voi ati stat pe spate si nu v a atacat nimeni ... nu mai incercati sa spuneti altceva ca se vede foarte clar din inamici invinsi in momentul cand relax a cedat.
Norocul vostru a fost ca relax au avut ambitii proaste sa dea pe noi.. ca daca dadeau pe voi cum au dat pe noi nu prindeati 2 organizate...
Nu incercati sa mi rastalmaciti vorbele ca vin cu poze si cu inregistrari cu toate aberatiile spuse de coceanu sef si de voi cum il lingeti in ... pt o realizare sau un loc in tribul final.
Sunteti josnici si caracter 0, dar o sa mai jucati jocul asta si lumea o sa stie de voi...
Sa fiti sanatosi!
in primul rand abtinete sa jignesti.
si in al 2-lea rand, inainte sa comentezi, informeaza-te
Daca tot m-ai mentionat, zi-mi te rog unde am zis eu ca meritam sa primim noi 80 locuri? sau legat de trofee ca sunt date pe dreptate? Eu nu spal rufele in public asa cum faceti majoritatea din voi, dar legat de asta am discutat privat cu giubilan. Dar tu ai demonstrat ca comentezi doar ca sa te afli in treaba.
Legat ca nu rezistam noi la 2 organizate, lasa povestile pentru ati adormi copii. Stiu adversarii ce am jucat si pe unde am jucat, am avut mereu sittere si atacam de pe toate pe 2 fronturi la fiecare organizat. Nu o sa intru in mai multe detalii, ca ar fi multe de spus, las de la mine.
Pace afara

toata lumea stie ca BMB WIN L108,

Rusine pentru cei care sunt in tribul final si au primit medali pentru NIMIC!!!

Parerea mea personala ca asa sunteti si in viata reala ,va tarasc alti pe spate sa supravietuit si dupa aia sunteti zmei!!!

AVETI O REALIZARE FARA MERIT!!!

in locul vostru as ascunde acesta relaziare de la
profil ,mi-ar fii RUSINE !!!
e si asta o parere si ti-o respect. Dar probabil ai uitat in ce trib ai fost aproape 2 luni ca sa fii sustinut cu def. Si de cei 13 jucatori mari care au intrat in BMB sa va sustina cu tot def-ul din spate, tot ati uitat. Doar Vic cred ca avea vri-o 200 ferme pe la voi.
Eu va inteleg supararea, dar sa zici ca voi ati castigat lumea, e absurd, deloc obiectiv.

Mi se pare foarte amuzant cum 2 triburi care fara o alianta cu un trib de top de pe ro nu au cum sa castige vreodata o lume se cearta tocmai dupa ce au reusit sa inchida lumea. Io ma asteptam sa nu dea cocenii nici un loc avand in vedere ca sansele sa mai inchida ceva lume sunt mici. Bombardierii reusesc sa se mai lipeasca de ceva trib si probabil vor mai castiga dar cocenii au sanse mici si daca intra singuri.

Mi se pare foarte amuzant cum 2 triburi care fara o alianta cu un trib de top de pe ro nu au cum sa castige vreodata o lume se cearta tocmai dupa ce au reusit sa inchida lumea. Io ma asteptam sa nu dea cocenii nici un loc avand in vedere ca sansele sa mai inchida ceva lume sunt mici. Bombardierii reusesc sa se mai lipeasca de ceva trib si probabil vor mai castiga dar cocenii au sanse mici si daca intra singuri.

Avand in vedere ca triburile de top au cam luat o pauza , e ceva normal ca triburi(cum zic unii) mai mici sau noi sa ajunga sa se bata si chiar sa castige lumi ... cum s-ar zice echipele din UCL-Uefa au luat o pauza ,mai joaca doar cele din Uefa Intertoto . Cred ca e si un lucru bun , apar jucatori noi care pot sa se afirme , cat de cat.
Legat de 108 cu bune cu rele , alianta BMB-Coceni a castigat lumea , ca unora nu le-a convenit si cand s-au vazut cu sacii in caruta au cam uitat unele aspecte (gen inamici invinsi , sittere , participarea la organizate ) , asta e , ce sa faci , mergi mai departe , vorba aia , sa mai castige si niste saraci (cu duhul) o lume dupa 10 jucate.

Înapoi
Sus