Bravo, e bine sa aștepți. Dar facem în felul următor, tu scoți fișierul ăla la înaintare și eu accept cererea. Facem așa junior?astept
Lecțiile de triburile nu se predau pe gratis. Ai timp până mâine la 11:30 să accepți ofertabre, lasa harneala, hai sa ma inveti
Ce licență să iei tu junior, mai ai de mâncat o pâine. Lăsând gluma la o parte ți-am zis ce vreau. În secunda doi eu îți accept, totul depinde de tine acuma.mergeti ba de aicea de milogi, zii bre ca iti este frica ca iti iau licenta ca la ramon
Mihai GrecuAcum serios, cine naiba scrie de pe contu @.elHefesito.? Zici ca e progenitura ciudata a lu Mihaita cu Dragos, scapat in cap la nastere. Eu nu cred ca-i Dragos, ca no, speiș nu mai exista nu?
Ai luat o razna, nush ce e cu tine de ai dat si mesaju ala ieri pe 110 si pe forum.mergeti ba de aicea de milogi, zii bre ca iti este frica ca iti iau licenta ca la ramon
ooooo tragapaAi luat o razna, nush ce e cu tine de ai dat si mesaju ala ieri pe 110 si pe forum.
Succes tuturor, indiferent ca mai aveti licenta sau nu)
Nu am nevoie de validarea nimănui, iar dacă am un infinit de gânduri și vise în niciunul nu te regăsești, nu-mi pasa deloc de tine. Lasă-mă în durerea mea și vezi de treaba ta.@LeuL BesTiaL arata-le tu tata valoare adevarata!!!
Ce sa te las ma loverboy, cat mai dureaza pana la urmatorul ban? Ia zi, te prind si pe tine sarbatorile cu pensia la vreo gagica pe langa tine?Nu am nevoie de validarea nimănui, iar dacă am un infinit de gânduri și vise în niciunul nu te regăsești, nu-mi pasa deloc de tine. Lasă-mă în durerea mea și vezi de treaba ta.