Bun, avand in vedere ca am promis ca nu mai ies pe extern, si eu imi tin promisiunile, va fi ultima postare. Deci pentru Lucica, cum dracu sa fii si prost si las baiatul meu, deci faci pl mare ca predai lecții ca morți, ca răniți dar tu intri cu tot serverul o data la 5 ani. Fac aia mișto din mnk ca iti e frica si tu te dai cocos pe extern, faceti schimb de like-uri cu centaury. Doi la mana stii cum se numeste ce ai facut tu acolo cu ghilimele alea? Sa fii prost si sa semnalizezi in pana mea, ca ne prindeam ca e figura de stil, ca nu toti am luat bacul la 25 de ani parlitule. Sa pui si 3 semme de exclamare si nota de subsol cu ce a vrut poetul sa zica data viitoare, sa ne prindem si noi ca e cu manta. Unii mai citit si cărți tata, nu doar etichete si subtitrari. Sa mor de nu pot sa jur ca te-ai simțit si mare intelectual. Pana mea, daca stai cu Ramon si Centaury pe voce cred si eu. Ai căutat si o moneda pe net, ai zis gata il rup

), Gustere ca idee, eu nu mai citesc beletristică de mult timp si tot am biblioteci in spate, asa sa stii cum stam, nu ca e mare șmecherie, dar cam e vrei sa te mint. Stati dracu pe lane-ul vostru daca sunteti prosti. Desi nu cred ca m-ati vazut pe mine cu arogante sau vrajeli de genul, de prost gust. Nici in Mnt, dracu am strans bani de 2 ori pentru cineva de a jucat in Mnk, si as mai strange o data ca plm. Ahh ca joc la intimidare si ca jocul e Pay to win, aia da, dar plătesc pentru plăcerea mea. Nu o sa ma vezi pe mine niciodata sa fac pl mare cu chestii de genul. Pentru mine banii înseamnă libertate nu statut, dar intram in de-alea grele. Pe scurt, sa faci ce vrei când vrei.
Chiar va place sa va ia lumea la misto ca nu inteleg? Nu fugi tata de provocari daca esti smecher. Eu asta fac, ma iau in ciocan cu toti ca asa e mai misto, mai ales pe o mizerie de joc, si daca pierd aia e, eu chiar m-am distrat pe 113 pana sa se futa treaba si sa imi fac nervi. Imi pare rau ca m-am luat de Botez, o fi el la fel de prost ca taica-miu, dar are coaie fata de gusteri ca voi, si e si jucator. Intra daca era oricare altul, tu nici cu Notry nu intri bai Oparila. Nu stau sa pun 2 realizari la profil ca voi, pe un joc de cacat sa ma mint ca am fost cineva in viața asta. Oricum te pisi pe el, am zis si susțin ca realizarea de locul 1 a lui Ramon a fost piatra de mormant pe jocul asta, de aici la vale, nu mai valoreaza nimic. Raka, fa-le tata direct sa ia toti milogii, ca de asta se aduna, ei n-au fost nici relevanți dapai buni, dar le trebuie locul 1, Dobricu merită si e baiat fain, si mai sunt in mnk oameni misto, dar zic de aia de stau la coada si n-au treaba cu jocul, se stiu ei.
Pentru Centaury, fratele meleu, stii cum e destinul gustere, cum le așează, ca fix maine aterizeaza fratele tau pe Bucuresti, pe bune fix maine cu domiciliu definitiv. Si vreau sa facem reconstituirea la apel, sa imi arati si mie cum imi tremura voce. Cu video pe discord, vindem si bilete, sa vada tot serverul cum te urechesc. Ti-ar dracu parliti ma, mai si mintiti, va dati si smecheri. Pentru cine se întreabă de ce părăsesc Olanda, fix de aia tata, ca eu n-am frica si de 2 ori am scapat, nu vreau sa o vad pe a treia. Acum fix aia de beau vin din pet de cola o sa zica, ca mi-au zis ei, ca plm. Eu chiar m-am pregatit, am venit sa imi testez limitele, le-am gasit, am plecat. Va rog nu va apucati de dat sfaturi, chiar nu cred ca traiti asa bine, si doi, tre sa fii prost sa iei sfaturi de la cineva de joacă jocul asta. Oricum, astept sa vad cum ma iei tare, eu chiar is puțin smardoi vrei sa te mint, credeam ca m-am vindecat, dar de la prafuri mi-au revenit, aia e csf ncsf. Ma fac primul smardoi intelectual, ma iau in pl cu Simion. Sa il iei si pe Tagmata, ca si cu asta am 2-3 vorbe așa de amuzament, ca am inteles ca isi da talente. Oricum nu-s violent si nu recomand violenta, mai mult fac misto de voi, dar va urechesc puțin dacă trebuie. Si stii de ce tata? ca sunteti fix parlitii aia de fac numai smecherii numai mizerii, si dupa stati pe voce si va plangeti ca aia din guvern fac la fel. Ca nu merge nimic ca plm, ca mafie, pai voi nu faceti la fel ma trogloditilor? Va faceti de cacat sa mintiti 50 proști ca sunteti buni, eventual sa mai scoateți si 400 de lei, Oricum aia deștepți se prind din start cum sta treaba. Voi pedalati in gol, dar futeti meciul pentru restul.
Raka, daca vrei sa vb, te scot la o bere, am ceva idei si info pentru jocul asta, ti le dau pe gratis, oricum mie mi s-a luat. O sa mai intru pe 117 si cam gata. Dar am cateva curiozitati. Vad poate mai dau una la iarna, dar ma ia depresia doar vb cu voi, si chiar nu mai stau sa ma injur cu toti incultii pe net, imbatranesc si eu. Asa e, sunt *****, slab, m-ati batut, sunteti Greuceanu, hai mars. Poate dau una pe .net cum voiam, cu echipa de romani ca aici e moarte cerebrală, dar vedem cum stau cu cheful.
Centaury tata, astept ora si locatia, nu maine ca am treburi mai importante decat sa iti vad mecla de guster, dar zilele astea ne gasim noi. Si pe bune ca o vreau pe discord sa vada lumea cum tremur de frica.
In rest, nu mai raspundeti ca nu mai raspund, Lucica, asa e, esti greu, n-ai ce sa demonstrezi, etc.. Dar nu te lauda tata, daca iti e frica sa joci lumi care nu sunt gata castigate, in rest spor si sanatate. Si chiar nu raspund, am promis, da si prost ca n-am cu cine. Vb in privat, revin si pe voci, rezolvam tot.