Discutii libere L116

1000049684.jpg

Nu prea stiu eu cu jocul si nici nu prea scriu ....dar consider ca se intrec limite de bun simț si strica placerea jocului.... atacuri&fakeuri rezolvate, da nobilii dintre "aproape rezolvat".
Aceeași situatie pe inca doua sate...

Bug cu avantaj doar pt unii...

Poate primim si o explicatie!

Vezi atașament 7911
Nu prea stiu eu cu jocul si nici nu prea scriu ....dar consider ca se intrec limite de bun simț si strica placerea jocului.... atacuri&fakeuri rezolvate, da nobilii dintre "aproape rezolvat".

Explicatia: atacati la ore diferite si nu se mai blocheaza serverele, au fost minim 10000 atacuri la ora fixa, nu face fata serverul.

Pe Triburile lipsea teoria conspiratiei.

Vezi atașament 7911

Sper că glumești,dar de atacurile alea nesimțite date "manual" de voi la diferențe de câteva ms nu spui nimic!?succes și spor la joc.

Avantaje doar pt green. Așa cum am zis la 3 organizate ale lor nu am întâlnit această problemă. Dar când au fost atacați server.ul nu face față. Pur și simplu o coincidență de 3 ori până acum.

Am intrat in vara si inca se joaca lumea asta, suntem aproape la jumatatea lunii iunie si harta inca e ~50-50, mari schimbari nu s-au facut pe harta insa vara isi spune cuvantul. Se stie deja ca lumile intense se joaca toamna/iarna dar lumea asta ne-a dovedit ca desii se incepe iarna, o lume echilibrata poate dura mult peste media de 2-3 luni de joaca.

Statistica si schimbarile din ultimele 2 saptamani:

Statistica:

1781296071548.png

Harta curenta:

1781296168992.png

Schimbari pe harta:
ezgif-4a4205fed2a1392c.gif

Statistici din razboiul direct Roma - ST pana acum:

1781296577065.png

Statistici din razboiul direct Green - MNT

1781296841246.png

P.S.: Personal cred ca e cea mai intensa lume din ultimii ani. Nu am mai vazut de ceva ani niste inamici invinsi reali sa treaca de 1 miliard. Curand o sa avem pe lumea asta.

P.S.2: Stiu ca diferenta de sate luate pare foarte mare dar in contextul actual (29k sate pe lume) nu reprezinta nici 5% din harta.

1781296915598.png

Spor.

Am intrat in vara si inca se joaca lumea asta, suntem aproape la jumatatea lunii iunie si harta inca e ~50-50, mari schimbari nu s-au facut pe harta insa vara isi spune cuvantul. Se stie deja ca lumile intense se joaca toamna/iarna dar lumea asta ne-a dovedit ca desii se incepe iarna, o lume echilibrata poate dura mult peste media de 2-3 luni de joaca.

Unde-i ala cu statistica facuta de catre inteligenta artificiala ,pare ca placa aia video analizeaza mai bine decat neuronii lui shurubel

Statistica si schimbarile din ultimele 2 saptamani:

Statistica:

Vezi atașament 7940

Harta curenta:

Vezi atașament 7941

Schimbari pe harta:
Vezi atașament 7942

Statistici din razboiul direct Roma - ST pana acum:

Vezi atașament 7943

Statistici din razboiul direct Green - MNT

Vezi atașament 7944

P.S.: Personal cred ca e cea mai intensa lume din ultimii ani. Nu am mai vazut de ceva ani niste inamici invinsi reali sa treaca de 1 miliard. Curand o sa avem pe lumea asta.

P.S.2: Stiu ca diferenta de sate luate pare foarte mare dar in contextul actual (29k sate pe lume) nu reprezinta nici 5% din harta.

Vezi atașament 7945

Spor.

Ar fi putut fi cea mai frumoasa lume, ar fi putut fi.

mihaitaaaaa, ne e dor de tine, sper sa (nu) te mai vedem cu bine.

1781349655220.png

p.s + bravo @giubilancamataru, ai salvat green-ul cu cocenii tai.

Ar fi putut fi cea mai frumoasa lume, ar fi putut fi.

mihaitaaaaa, ne e dor de tine, sper sa (nu) te mai vedem cu bine.

Vezi atașament 7946

p.s + bravo @giubilancamataru, ai salvat green-ul cu cocenii tai.
Cu ce ne-a salvat!?Te referi la câțiva jucători cu 100k puncte care s-au săturat să vă facă def,și au ales să se separe de voi? :) Cred că pe voi v-au salvat că altfel nu aveați nici acum continentul luat,noroc cu recrutările,statistic vorbind nu stați bine nici acolo,deci afirmația ta nu își are rostul,hai sa nu mai dăm vina pe zi pe y este un război 1vs1 Green vs Mnt,iar dincolo Roma vs St. Succes in continuare și mult noroc pe viitor că o să aveți nevoie;)

Ultima editare:
Cu ce ne-a salvat! Te referi la câțiva jucători cu 100k puncte care s-au săturat să vă facă def,și au ales să se separe de voi? :) Cred că pe voi v-au salvat că altfel nu aveați nici acum continentul luat,noroc cu recrutările,statistic vorbind nu stați bine nici acolo,deci afirmația ta nu își are rostul,hai sa nu mai dăm vina pe zi pe y este un război 1vs1 Green vs Mnt,iar dincolo Roma vs St. Succes in continuare și mult noroc pe viitor că o să aveți nevoie;)

la constatarile astea destepte ai uitat de contul smg care a retras 180 de ferme din granita :)))
legat de astia cu 10 sate, s-au saturat internele sa faca def saracutele, ca voi jucati atac in spate la 80 de ore de grantia. Asa suparate au fost ca nu au disparut de pe harta si li s-a permis sa semneze condica logarii încât au zis sa devină internele voastre. Dar pe cine nu lasi sa moara nu te lasa sa traiesti, vorba aia.

hai lasa, noi sa fim sanatosi. Uite ca tot a fost o lume frumoasa, reformulez: bravo giubilan ca ne ai salvat vara la toti.

va urez o vara frumoasa, si cat mai putin internet!

@mihaita, recunosti ca ai fost slab si nu te ai trezit sau ne lasi sa credem ca ti ai vandut oamenii care si-au pierdut banii si timpul pt tine? ai vrut tu sa pierdem o lume si pentru tine cum am pierdut una si pentru jumatatea ta, nu?
La cat de mândru esti, probabil a 2 a variantă ți se pare mai ușoară. Dacă totuși ai vândut sper ca ai luat ceva frumos la îngeraș și nu ai pierdut tot la pariuri.

@s.m.g sper sa se cace toate pasarile pe statuile alea de le faci prin parcuri.

Ultima editare:
Cand faci recrutări îți asumi,e loterie,bine că nu am recrutat și noi BN,și cu celelalte triburi suport ale voastre ,am preferat sa le luam satele;)
Pana la urma cum e ? Dacă câștigați sunteți buni,daca pierdeți sunt de vina alții?:))))

Înapoi
Sus