Discutii libere L116

Scor reacție
12
Metodologia se mai schimba, te adaptezi.

Mereu se întâmplă sa privești cu nostalgie în trecut, ma întreb dacă asa o sa facem în câțiva ani când ne aducem aminte de lumea 116.

PRADA

member
Scor reacție
88
Metodologia se mai schimba, te adaptezi.

Mereu se întâmplă sa privești cu nostalgie în trecut, ma întreb dacă asa o sa facem în câțiva ani când ne aducem aminte de lumea 116.
dada o sa fie "mai tii minte ce ne bateam pe depozit sa dam bani pe resurse?" "acu cumparam direct sate crescute" sau cine stie ce alt pay2win mizer mai inventeaza pe relicva asta de joc))

Rakanishu

Member
Scor reacție
338
Da sigur....daca mai trăim până atunci...
Anyway....dracu credea acu douăjdeani că o să ne citim ăștia mai bătrâni pe jocul ăsta în 2026...

Escobar.

member
Scor reacție
54
:)))

1772459358093.png

Vndhl

member
Scor reacție
8
Ca parerea ta ramane ca nu e fezabil, e punctul tau de vedere. Eu ti-am aratat ca ce crezi imposibil s-a putut in 6h de screen recording.
Cui ii pasa ca in 6h de lansari ai reusit sa dai fara greseala , toata lumea ti-a spus ca e imposibil in 36h (1 zi jumate) de lansari ,sa fie date toate manual , daca vrei sa iti dau iar lansarile , sa imi zici , inca mai am informatiile postate de @Rakanishu pe un forum arhivat ulterior .

La momentul acela pe ro100 contul Puiu a fost banat , ce a urmat dupa cateva zile , a fost marturisit mai sus : debanarea contului Puiu (peste capul lu Raka - CM Romania ) :
Rămân ca jucător, ce a fost a fost chiar nu mai contează.
Dicsie, ți-am mai spus și când te-am banat că nu ai cum să dai ( ști tu ce ) ce ai dat manual, norocul tău că te-a debanat inno fără să mă mai întrebe și pe mine, de ce? Nici acum nu știu...

Coincidenta ,in acelasi timp a venit si banarea in masa , in mare parte a mai multor jucatori din Roma , banare venita tot de la Inno ,cu care comunicasesi in prealabil si carora le-ai trimis doar o "filmare " ( "Wink" , "wink" ) :

Doar pentru a calma spiritele si a nu va mai avanta in speculatii, mai toate banarile s-au efectuat automat de catre sistem. Ne uitam si vedem ce si cum.
Nici macar adminii nostri nu stiau de ce au fost banati atatia jucatori ,dar in mare parte au avut de suferit colegi de-ai tai , vechi si actuali :
Selectionata Romei :))))))
Darkz00R
KingWeeman
razvan.dm23
Black MamBa
Flavy1
cata1011
Enyx88
I am Grooot
azakaru
getbetterr * hermano
nuyonu
Andrei Mir
coolplay
HannibaI
adinetoiu
bebesan
Diana Șoșoacă
Darth Kenzo
willy38
Facsala123
50BIG
asasin100
SenorLeon
Waxios
danuivil
osvald cel mare
Shurubel
darkrobeen3
Scama.
MariusNZR
diabolicklol
LordSadness

Dar e bine ca ai mai facut si urmatoarea afirmatie ca sa ne arati cat esti tu de moralist si ca tu nu suporti trisorii (cred ca te referi si la Selectionata de mai sus ) :
Ca parerea ta ramane ca nu e fezabil, e punctul tau de vedere. Eu ti-am aratat ca ce crezi imposibil s-a putut in 6h de screen recording.

Cei cu care joc stiu ca sunt atat de "cunoscator" despre scripturi incat prefera sa nu imi explice ca oricum nu le inteleg, cand se farmau 50-60K sate...eram un chin pt ei.

Pe de alta parte, e ciudat ca in atatia ani de joc, chiar nu exista metode ca sa vezi clar ce e script si ce e "human touch"...

Pe 85 pare-mi-se s-au dat ban-uri la fel, pe chestii imposibile catre pietraru si altii, iar practic atacurile s-au dat din game-tools.

Aici cred ca o sa ramana mereu un semn intrebare, in conditiile in care eu chiar am dat catre voi platforme cu care sa va jucati si sa depistati "trisorii".

In rest, stii cum e, ma gandesc ca daca am fost debanat, cineva chiar a vazut cum in nici 1H de filmare intrau atacuri in aceeasi mls.

Mai degraba au vazut Joga Bonito ! :(

Dicsie

member
Scor reacție
43
Cui ii pasa ca in 6h de lansari ai reusit sa dai fara greseala , toata lumea ti-a spus ca e imposibil in 36h (1 zi jumate) de lansari ,sa fie date toate manual , daca vrei sa iti dau iar lansarile , sa imi zici , inca mai am informatiile postate de @Rakanishu pe un forum arhivat ulterior .

La momentul acela pe ro100 contul Puiu a fost banat , ce a urmat dupa cateva zile , a fost marturisit mai sus : debanarea contului Puiu (peste capul lu Raka - CM Romania ) :

Coincidenta ,in acelasi timp a venit si banarea in masa , in mare parte a mai multor jucatori din Roma , banare venita tot de la Inno ,cu care comunicasesi in prealabil si carora le-ai trimis doar o "filmare " ( "Wink" , "wink" ) :

Nici macar adminii nostri nu stiau de ce au fost banati atatia jucatori ,dar in mare parte au avut de suferit colegi de-ai tai , vechi si actuali :

Dar e bine ca ai mai facut si urmatoarea afirmatie ca sa ne arati cat esti tu de moralist si ca tu nu suporti trisorii (cred ca te referi si la Selectionata de mai sus ) :

Singurul ban unde s-a primit pedeapsa pe contul unde am jucat a fost pentru ca un sitter a folosit ilegale, iar la inceput de lume, pana sa intru pe cont, Puiu a fost banat 7 zile pt script resurse.

Ban-ul pe Puiu4 a fost luat doar pe "cred eu ca e imposibil". Adevarul e ca e foarte greu ca 2 oameni sa stea 36 H pe un cont, nu e ca si cum 5-8 H poate sta unul, si dupa sa se faca schimb. In momentul in care s-a luat ban in masa, pe Puiu4 s-a luat pt actiunile de pe sitter, nu pentru ca a fost gasit ceva "gresit" pe cont, poate confirma Raka.

E grele, ramai la tentative de sparlit sate, poate mai prinzi momeli de la starkul.

Ma bucur ca inca plangi si tu si Vlaicu pt acele lansari, imi confirma ca am facut echipa foarte buna cu Puiu4.

n00bSt3R

member
Scor reacție
55
Singurul ban unde s-a primit pedeapsa pe contul unde am jucat a fost pentru ca un sitter a folosit ilegale, iar la inceput de lume, pana sa intru pe cont, Puiu a fost banat 7 zile pt script resurse.

Ban-ul pe Puiu4 a fost luat doar pe "cred eu ca e imposibil". Adevarul e ca e foarte greu ca 2 oameni sa stea 36 H pe un cont, nu e ca si cum 5-8 H poate sta unul, si dupa sa se faca schimb. In momentul in care s-a luat ban in masa, pe Puiu4 s-a luat pt actiunile de pe sitter, nu pentru ca a fost gasit ceva "gresit" pe cont, poate confirma Raka.

E grele, ramai la tentative de sparlit sate, poate mai prinzi momeli de la starkul.

Ma bucur ca inca plangi si tu si Vlaicu pt acele lansari, imi confirma ca am facut echipa foarte buna cu Puiu4.
Tu chiar crezi ce spui? Ce iei? Esti si tu pe Olanda?

Tu, ca om, nu bei, nu mananci, nu-ti tremura mana, nu te mananca p... si simti nevoia sa te scarpi? Nu te duci sa te ca...,? Sa te pi... ? Nu-ti suna curieru? Nu te cauta colegu sau colega? Nu dai o cladire? Nu ridici un ban de jos? Nu NU nu multe?

Nuuu, dicsie sta 5-8h in tura de farm cu mana lipita cu superglue de mouse, comenzi fixe la 200 ms, nu mai mult, nu mai putin de fix 200ms. 8h. Dupa vine schimbul, robotul numarul 2, face si el asta timp de 8h. Si tot asa. Timp de 10-11 zile :))

Hai pusior ca o dai in penibil. Inteleg ca incerci sa convingi, dar jucam si noi jocul asta de ceva ani, cu ceva experienta in spate...
E usor sa faci un video de 1-2-3h. Dar nu de 10-11 zile.

Hai, las-o asa ca esti nevinovat, nu mai insista, ca te-am crezut toti de prima oara.

Dicsie

member
Scor reacție
43
Tu chiar crezi ce spui? Ce iei? Esti si tu pe Olanda?

Tu, ca om, nu bei, nu mananci, nu-ti tremura mana, nu te mananca p... si simti nevoia sa te scarpi? Nu te duci sa te ca...,? Sa te pi... ? Nu-ti suna curieru? Nu te cauta colegu sau colega? Nu dai o cladire? Nu ridici un ban de jos? Nu NU nu multe?

Nuuu, dicsie sta 5-8h in tura de farm cu mana lipita cu superglue de mouse, comenzi fixe la 200 ms, nu mai mult, nu mai putin de fix 200ms. 8h. Dupa vine schimbul, robotul numarul 2, face si el asta timp de 8h. Si tot asa. Timp de 10-11 zile :))

Hai pusior ca o dai in penibil. Inteleg ca incerci sa convingi, dar jucam si noi jocul asta de ceva ani, cu ceva experienta in spate...
E usor sa faci un video de 1-2-3h. Dar nu de 10-11 zile.

Hai, las-o asa ca esti nevinovat, nu mai insista, ca te-am crezut toti de prima oara.
Nu poti explica unei muste de ce mierea e mai buna decat cacatul!

Atat de simplu.

Mananci rahat maxim, nu s-au lansat 10-11 zile la rand sau ce minciuni bagati pe acolo, dar asa e cand iti place pe ce se pune musca.

Scor reacție
0

kreizy

member
Scor reacție
3
Adevarul e ca e foarte greu ca 2 oameni sa stea 36 H pe un cont, nu e ca si cum 5-8 H poate sta unul, si dupa sa se faca schimb.

Ai pastrat cumva fisa de pontaj? Presupun ca schimbul acela de 5–8 ore se facea de pe IP-uri diferite, nu? Doar daca nu cumva erati colegi de apartament pe tot parcursul lumii 100.

Da, da... stim cu totii... exista aplicatii de screen sharing sau remote desktop. Totusi, nu vad de ce s-ar fi schimbat acei doi oameni pe acelasi PC pentru lansarile respective. Dar probabil ai si pentru asta o explicatie logica.

Pana una alta, felicitari pentru contributia la pierderea lumii 100. Poate ai omis sa infirmi afirmatia colegului de mai sus, in care „demonstra” motivul pentru care au fost banati „colegii tai”. Uneori si tacerea e un raspuns.

Lanseaza-atacul bine, cu mare maiestrie / N-o da in bara niciodata, Puiu si Dicsie

n00bSt3R

member
Scor reacție
55
Nu poti explica unei muste de ce mierea e mai buna decat cacatul!

Atat de simplu.

Mananci rahat maxim, nu s-au lansat 10-11 zile la rand sau ce minciuni bagati pe acolo, dar asa e cand iti place pe ce se pune musca.
E clar, ești peste liga lu' Fulgy...

PS: sa ne arăți pe video și cum te deloghezi tu sa se logheze coplayerii, intri in asistent și continui farmul. Totul în cele fix 200ms dintre comenzi.

Shurubel

member
Scor reacție
33

Pff, credeam ca am scapat dar sunt la coada plutonului :( se repeta aceleasi discutii stupide, despre lumi trecute. Hotu neprins negustor cinstit, intelegeti ca Dicsie vorbeste din perspectiva lui, ca el personal este curat, el nu vorbeste despre contul Puiu4 unde am fost mai multi si sitter si prin parsec si etc si probabil ca s-au folosit si scripturi neaprobate. Cat despre de ce sa intri prin parsec sau alte aplicatii e simpla, nu te blochezi pe zona, nu e ceva inventat in 2026. Lasati trecutul si vindeti resurse la targ ca asa o lume plina de PP nu a mai fost de mult.

Dicsie

member
Scor reacție
43
E clar, ești peste liga lu' Fulgy...

PS: sa ne arăți pe video și cum te deloghezi tu sa se logheze coplayerii, intri in asistent și continui farmul. Totul în cele fix 200ms dintre comenzi.
Esti atat de "destept" incat nu exista cuvinte pentru a te descrie.

Nu exista farm pe acel cont, maxim curatare, iar sa dai o curatare in masa, iti da 2 minute maxim, pe ceas. Atacurile au fost date cand nu existau barbare pe harta, si contul avea 200+ sate...cineva chiar si cu un IQ de Fulgy vede ca esti doar un mancator de rahat.

Dar cand tu esti un slaban, arunci cu rahat si bagi strambe si lucruri care n-au existat...nu au fost zile intregi de lansat atacuri si nici alte baliverne pe care le arunci pe aici.

Poate sunt eu asa "Fulgy" cum ma crezi tu, insa esti un rahat mai mare ca oricare daca arunci cu lucruri inexistente, doar sa iti dea tie bine la dosar.

Dar ne vedem pe harta daca asa mult iti doresti :] Iti fac video live pe tine, pacat de acest gap bagat pe lume. Uite, roaga-l pe Raka sa-l scoata ;]

Faptul ca am lansat timp de 6H, si toate atacurile au ajuns in 200 mls, nu e nimic wow...faptul ca tu crezi ca asta inseamna ca nu mai ai timp de altele pe cont, si ca lansam atac la fiecare 200 mls asa cum se intelege din mesajul tau...ia-te de mana cu Fulgy my friend.

Exista o specie de oameni pentru care nu imi usuc gura, cei care baga din burta doar sa arunce acuzatii catre altii. Sper ca nu asa faci si in viata reala, mai ales cu prietenii.

Sus