Discutii libere L117

1 mai fericit tuturor!

Atașamente

• IMG-20260430-WA0119.jpg
    IMG-20260430-WA0119.jpg
    249,9 KB · Vizualizări: 203
Mama ce prostie am facut, am atacat un sat si au bagat deff incredibil asa ceva nu s-a mai auzit pe triburile, absolut socant :D :D
Probabil in "mintea" ta miscarea "intelijenta" era sa ma bat cu barbarele :))
Esti jalnic prietene

Ultima editare:
Vezi atașament 7905

Puteti concura toti 3 la prostul saptamanii !
ba notry ....tu esti dus rau ma tata......ce ai vrut sa zici aici cu raportul asta? lumineazane si pe noi.....omu a atacat si sa spart....ce e asa wowww...:)))))))

P.S....nu mai scrie pe aici pe extrn ca si asa tu nu ai nici o realizare pe jocu asta sa tot razi sau a faci misto de alti.....lasa draq legenedele ca blazker sa scrie pe aici nu tu.......sau highman astia au dreptul:)))

ba notry ....tu esti dus rau ma tata......ce ai vrut sa zici aici cu raportul asta? lumineazane si pe noi.....omu a atacat si sa spart....ce e asa wowww...:)))))))

P.S....nu mai scrie pe aici pe extrn ca si asa tu nu ai nici o realizare pe jocu asta sa tot razi sau a faci misto de alti.....lasa draq legenedele ca blazker sa scrie pe aici nu tu.......sau highman astia au dreptul:)))
Ii las pe ei sa scrie de acum, nu-mi trebuie realizari mie pe joc :)) eu sunt doar sa incurc lumea si sa dau backstaburi hahahha ;)

traiasca spioniiiiiiiii Zerou blazker unde esti tu?

se cearta nimicurile intre ele, mor, gustere sunteti mai la fel decat diferiti, 2 paduchi

Mulțumesc conducerii Boom că mă ajută să fac steaguri :) Tot ce a reușit tinzo dimineața cu 2 trenuri și seara cu 2 trenuri a fost sa piardă un sat
1000060646.jpg

Înapoi
Sus