Deaths Whisper
member
- Scor reacție
- 3
Start!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
nubalai =))
ba notry ....tu esti dus rau ma tata......ce ai vrut sa zici aici cu raportul asta? lumineazane si pe noi.....omu a atacat si sa spart....ce e asa wowww...
Ii las pe ei sa scrie de acum, nu-mi trebuie realizari mie pe jocba notry ....tu esti dus rau ma tata......ce ai vrut sa zici aici cu raportul asta? lumineazane si pe noi.....omu a atacat si sa spart....ce e asa wowww...))))))
P.S....nu mai scrie pe aici pe extrn ca si asa tu nu ai nici o realizare pe jocu asta sa tot razi sau a faci misto de alti.....lasa draq legenedele ca blazker sa scrie pe aici nu tu.......sau highman astia au dreptul))
Asta pt cine incurca lumea? Pt voi sau pt noi? E extrema ascunsa?Ii las pe ei sa scrie de acum, nu-mi trebuie realizari mie pe joc) eu sunt doar sa incurc lumea si sa dau backstaburi hahahha
traiasca spioniiiiiiiii Zerou blazker unde esti tu?
pt elAsta pt cine incurca lumea? Pt voi sau pt noi? E extrema ascunsa?
se cearta nimicurile intre ele, mor, gustere sunteti mai la fel decat diferiti, 2 paduchiba notry ....tu esti dus rau ma tata......ce ai vrut sa zici aici cu raportul asta? lumineazane si pe noi.....omu a atacat si sa spart....ce e asa wowww...))))))
P.S....nu mai scrie pe aici pe extrn ca si asa tu nu ai nici o realizare pe jocu asta sa tot razi sau a faci misto de alti.....lasa draq legenedele ca blazker sa scrie pe aici nu tu.......sau highman astia au dreptul))
Tu n ai facut ma supradoza, inca?se cearta nimicurile intre ele, mor, gustere sunteti mai la fel decat diferiti, 2 paduchi