666kta mai 29,2013 22:04
Ai si interesat de o alianta sau pna cu O.S pana sa se dea drumu la lumea asta?Daca ar fi dupa sa fim departe am putea sa le incheiem dar sti cum este trebuie planificat totu din timp.
un noob mai 29,2013 22:07
Momentan e mult prea devreme pt a discuta despre diplomatie, nici macar harta nu a fost facuta. Atunci cand vom avea harta in fata, putem reveni asupra acestei discuti, dar acuma consider ca e un efort in plus.
666kta mai 29,2013 22:08
Da stiu,dar vreau sa am totu pus la punct pana sa se dea drumu la lume.Cine stie poate ajungem sa fim vecini si o alianta/pna ar fi buna discutata dupa acum.Urmand ca dupa dupa pozitia pe harta sa ramanem sau nu in aceasta.
Cel mai bine e sa asteptati inca 3 zile ca nu mai e mult si apoi sa hotarati astea dupa ce vedeti pozitiile pe harta.
Artistule, iar faci scandal?
:*
Succes tuturor !
Artistule, o mai las sau o retrag?
Aliantele nu se fac nici macar 1 prima luna iar avand in vedere setarile acestei lumi nu as face alianta primele 2 luni pana s-ar aseza 20-30% mapa !
[5/31/2013 4:42:40 PM] xyz: unu aici a intrat cu doi prieteni si vroia conducere si astia mi-au dat mie direct si era ofticat a iesit din trib si aialalati : faceti cumva sa il aduceti inapoi ca e un jucator foarte bun ) il caut pe tw stats cel mai mult 1000p si cand ii vad si pe aia ca au scris ca a jucat pe lumi de la 1-27 si dupa s-a lasat e clar. e un jucator foarte bun ..... nu a rezistat pe nici o lume incepe mereu iar si iar. ma bufneste rasu cu astia
Ar fi o idee sa le dau ban cu 23 de ore inainte sa inceapa lumea....cand intra sa fie direct banati
Cred ca ar intra in istorie asta )))))))