DeletedUser523
rusul tot rus ramane. vrea sa cucereasca toata lumea

daacuma nu mai ameninta pe nimeni , cat timp era alianta numa amenintari ca ne vedem pe harta , vorbim pe harta , hai la duel , sunteti praf , amatori ,etc , acuma ca am venit sa o dam parte in parte numa scuze dupa scuze
cerseam invitatie de la tine ? ma tras luche dupa el ?
lacrimi dupa lacrimi .. cand am intrat eu in takezo a fost doar ca eram singuru din |SH in zona , nu ma tras dupa el cu nimic .. iar takezo la vremea aia era academia SH , chiar lake spunea treaba asta
iar de L42 m-am apucat doar pentru SH , dar imi place ca ma face amator unu care a fost inobilat de proprii colegi ca dupa sa primeasca alt cont tot la ei in trib)
rusul tot rus ramane. vrea sa cucereasca toata lumea![]()
![]()
cum adica o dati parte-n parte cu takezo cand voi sunteti toate triburile de pe harta vs takezo ?
sau cum e parte-n parte mai nou, 3 la 1 ?
stiti cumva programu de pace pe joc ca sa stim si noi cum dam nobili pe drum nu as vrea sai trimit 30 ore pentru pasca si cozonac
esti un amator daca nu poti recunoaste. Pacat ca nu am mesajele cand erai atacat de LitziaNn(daca nu gresesc) si mi-ai lasat mesaj sa te invit ca sa scapi de atacuri, scuza a fost ca ne cunoastem de pe 38. Apoi ai fost invitat in Sh/Takezo si Luche a fost cel care te-a ajutat. Te executa IMMO daca ramaneai in SH. In Takezo n-ai intrat pentru ca erai singurul membru din SH da pentru ca ei aveau PNA cu IMMO, ca sa-ti scapi pielea de nubulist. Sunt la profilul lui Luche cateva din mesajele tale cu vecinii, cum te milogeai pentru aparare sau sa nu te atace
Indiferent ce cont am preluat, am inceput de la zero si acum sunt mult peste tine. Diferenta e ca noi demonstram ceva pe harta si nu imblam doar cu vorba ca si tine pe externe. Ati luat-o la falca de la green si ati ingenunchiat pentru diplomatie.
Eu nu voi rade cand o sa fii mutat la margine, dar cand green-ul o sa v-o traga![]()
cum adica o dati parte-n parte cu takezo cand voi sunteti toate triburile de pe harta vs takezo ?
sau cum e parte-n parte mai nou, 3 la 1 ?
Relatia Green - Zei - SH nu se va rupe prea curand, daca asta e ultima speranta prin Takezo![]()
daca ai vrut sa faci o gluma, nu ti sa primitEu sunt Moldovean
Pai daca Luche a amenintat in stanga si in dreapta ca nu are nicio problema sa se bata cu toata harta, ce conteaza raportul?Daca marele trib care a batut toate "recordurile" pe .ro nu a fost in stare sa ii scoata nici macar pe Zei (dupa cum spuneati, trib in care s-au adunat toti noobi) pana acum sa fie un raport echilibrat...asta e.
Cred ca, faptul ca Luche a fugit ca o fetita si s-a ascuns sub pat in secunda 2 in care i s-a indeplinit dorinta spune totul.Nu prea e nimic de comentat...
Vad ca e o moda ca marii intemeietori, strategi si tacticieni ai unor triburi sa arunce cu amenintari, iar cand vine greul sa arunce responsabilitatea pe altii.Sper ca nu vine un astfel de tip de conducatori ca se duce naibii jocul...
Cat despre ultima remarca, Green nu "a tras-o" nimanui pana in prezent si nici nu va incepe acum.Relatia Green - Zei - SH nu se va rupe prea curand, daca asta e ultima speranta prin Takezo![]()
Green nu "a tras-o" nimanui pana in prezent si nici nu va incepe acum
daca incepeai de la 0 atunci incepai cu contul tau dar asa ai preluat cont gata crescut pe care doar tu stii care ii ca daca iti cer sa imi zici sa iti arat diferenta dintre noi o sa faci pe zorro si nu iti dai numele
iar cu green vad ca toti sariti acuma ca ei ne fac pe la spate cand voi erati singurii care aveau intentiile astea si care ne tot ameninta pe care cum aveati chef
a valoarea voastra va plangeti ? doar noi suntem toti amatori , acolo la voi doar PRO , marele intemeitor a dat stergere din start , acuma nu stiu ce sa zic , voi amenintati , atacati peste alianta , ne faceti in toate felurile si acuma suferiti ca nu mai ii alianta ? haide dute tare canta la alta masa
te contrazici singur deja. Nu vreau sa caut mesaje cum radeati de SH ca nu sunt in stare de nimic. Ati adus si statistica de dupa organizat in care era 11la11. Asta e trib care a castigat L37? hahaha
Cu tot respectul fata cativa amici din SH, dar ei nu stiu ce e aia loialitate, demnitate si spirit de lupta.
daca ai vrut sa faci o gluma, nu ti sa primitEu sunt Moldovean
ma refeream la urssmircea![]()
oSg-aBuSeR apr 10, 23:56
voi chiar puneti botul la propaganda lu xello si urss ?
luche nu a avut nici o intentie vreodata sa o rupa cu voi in schimb voi o aveati in plan din februarie.
Avea el un stil mai agresiv si glume proaste da ruperea aliantei nu era una dintre ele.