DeletedUser47070
Pai povestiti ce se intampla pe harta
)
VladArrr sep 03, 16:01
Salutare,astept abysul alaturi de noi ,tot ce s-a intamplat atunci la inceputul lumii cand a disparut abisul nu cred ca le-a picat bine unora!. Astept abisul alaturi de noi ,pentru ca noi am respectat acel trib,acei jucatori,drepturiile lor,toata aceasta lume a fost o minciuna,o minciuna creata de maniaks ,legat de voi,de noi,de toata lumea,nu cred ca multi vor intelege ca maniakii nu merita sa cajdige o lume,nu merita pentru ceea ce au facut si cum au contiinuat asa cum au facut multi altii sa distruga acest joc! Prin minciuna,cumparare de conturi si asa mai departe.Nu cred ca vei intelege mesajul meu,ceea ce imi doresc dar sper sa o faci![]()
dupa razboi multi viteji se arata...crede-ma ca 1 trib vs 1 trib cred ca alta era situatia. Daca cineva are ceva de comentat aici am sa va rog sa o faceti..nu va sfiiti. Astia buni care sunteti voi mari si tari. 1 trib vs 5 triburi cred si eu si totusi nu erati cu mult in fata noastra...cand am intrat eu sitter pe stefi avea deja 450 de atacuri bagate la ignore si cu toate astea v-am rupt 400 de nobili cu trupele proprii.. la cyyupanezu nu am pierdut nici un sat cat timp a fost pe sitter. si am tinut granita singur. in afara de 2 jucatori din woc nici unu nu a stiut sa atace la secunda ma refer. la voi se ataca kamikaze... nu stiti sa va organizati. in schimb noi va luam si sate in timp ce eram atacati. si daca e sa ne luam dupa statistici:dar vai....ce se intampla oare cu celebri si mandri membri ai tribului ManiacK.s ? ..oare si-au dat seama ca sunt prea plini de ei si ca pe granita nu merge cu vorbe ca pe forum. ... cred ca o stergere era mult mai onorabila decat sa fugi ..cel putin pe vremuri asa era...
vedetele au ajuns refugiati
dupa razboi multi viteji se arata...crede-ma ca 1 trib vs 1 trib cred ca alta era situatia. Daca cineva are ceva de comentat aici am sa va rog sa o faceti..nu va sfiiti. Astia buni care sunteti voi mari si tari. 1 trib vs 5 triburi cred si eu si totusi nu erati cu mult in fata noastra...cand am intrat eu sitter pe stefi avea deja 450 de atacuri bagate la ignore si cu toate astea v-am rupt 400 de nobili cu trupele proprii.. la cyyupanezu nu am pierdut nici un sat cat timp a fost pe sitter. si am tinut granita singur. in afara de 2 jucatori din woc nici unu nu a stiut sa atace la secunda ma refer. la voi se ataca kamikaze... nu stiti sa va organizati. in schimb noi va luam si sate in timp ce eram atacati. si daca e sa ne luam dupa statistici:
1 ManiacK.s 147,98 Mil. atac
1 ManiacK.s 155,95 Mil. defensiv
1 ManiacK.s 303,92 Mil. total
sa vedem acum cum va descurcati voi.