Discutii Libere L47 !

DeletedUser46009

Ce imi place de contra56,macar omul se distreaza :D Asta e spiritul!!

DeletedUser40689

Putina galerie pentru cei din familia "Invictus"!!! Au nevoie de susținere băieții ăștia! Se încearcă prin orice mijloace sa fie destrămați dar ei totusi rezistă!! Gălăgie pentru "Invictus"!!!

Hai sa vad cine sustine un trib cu adevărate valori morale, valori uitate de multi de pe acest joc!

Da , avand in vedere cata presiune a fost si este pe cei din Invinctus , cei care puteau sa plece si nu au plecat totusi , sunt de apreciat .

DeletedUser40036

Putina galerie pentru cei din familia "Invictus"!!! Au nevoie de susținere băieții ăștia! Se încearcă prin orice mijloace sa fie destrămați dar ei totusi rezistă!! Gălăgie pentru "Invictus"!!!

Hai sa vad cine sustine un trib cu adevărate valori morale, valori uitate de multi de pe acest joc!

Avem echipa,avem valoare,
I am cel mai tare:)))

DeletedUser46255

Dupa ce s-a intamplat pe lumea asta, sunt curios ce s-ar intampla daca pe o lume viitoare, s-ar mai intalnii unii jucatori intre ei :))))))

DeletedUser40689

Dupa ce s-a intamplat pe lumea asta, sunt curios ce s-ar intampla daca pe o lume viitoare, s-ar mai intalnii unii jucatori intre ei :))))))

Se intalnesc .

Unii uita , altii se fac ca uita si cei mai multi uita ca cine isi uita trecutul este condamnat sa-l retraiasca . Atatia de '' uita '' ca era sa uit ce am vrut sa scriu ...

DeletedUser46460

Dar mai întâi o sa.i facem uitați pe această lume 47, sa avem timp sa.i uităm pana la celelalte lumi... @cedursunt

DeletedUser

la prima ta pensie!

Era bine daca dupa 5 ani de munca puteam sa ies la pensie dar din pacate la cum se traieste in Romanica nu cred ca prind varsta de pensionare :(. Acum o dam pe triburi si am auzit ca cei din FAME au 70% sin sate acoperite pe granita cu nw si cum ca cei din NW o sa faca de maine o alianta cu Invictus ...deci pana la razboi nu o sa fie mai mult de o saptamana :)

DeletedUser46530

Era bine daca dupa 5 ani de munca puteam sa ies la pensie dar din pacate la cum se traieste in Romanica nu cred ca prind varsta de pensionare :(. Acum o dam pe triburi si am auzit ca cei din FAME au 70% sin sate acoperite pe granita cu nw si cum ca cei din NW o sa faca de maine o alianta cu Invictus ...deci pana la razboi nu o sa fie mai mult de o saptamana :)

Asteptam sa vedem ce se intampla, nu ne dam cu parerea..

DeletedUser47249

Ce teorie frumoasa.

DeletedUser46460

Eu zic sa intensifice "Fame" mesajele de propaganda si sa incerce sa mai recruteze membrii "I Am"...

Sus