DeletedUser523
depozitul e aproape plin. nu mai aveti nevoie de resurse?
Abia se ascut topoarele )liniste e peste tot
Externul a murit din pacate...asta se datoreaza in mare masura ban-urilor inutile ce le dau adminii pentru niste cuvinte de genul "desteptule" sau "de la tara" care in vocabularul si regulamentul lor probabil apar ca jigniri. Plus alte discutii cenzurate de ei pe motiv ca sunt certuri, nu discutii contradictorii.
Eu la fiecare post primesc ban.
Probabil o sa primesc si la acesta cu siguranta ca am avut curajul sa le dau peste nas cu ceva iarasi si o sa stearga si acest post.
Externul a murit din pacate...asta se datoreaza in mare masura ban-urilor inutile ce le dau adminii pentru niste cuvinte de genul "desteptule" sau "de la tara" care in vocabularul si regulamentul lor probabil apar ca jigniri. Plus alte discutii cenzurate de ei pe motiv ca sunt certuri, nu discutii contradictorii.
Eu la fiecare post primesc ban.
Probabil o sa primesc si la acesta cu siguranta ca am avut curajul sa le dau peste nas cu ceva iarasi si o sa stearga si acest post.
Simo joci pe 52?
n-am mai vazut certuri serioase de pe vremea l5)Ce este cu linistea asta aici pe forumul extern ?
Nu tu certuri nimic ?!
Ce s-a ales de jocul asta Nici certuri nu mai sunt, ca sa nu mai zic de altele )
Sugestie: Scoateti dracu prostia aia de depozit premium ca nu mai joaca nimeni.. toti farmeaza PP-uri pe 5-6 lumi ca sa stea 2-3 luni in top pe o lume.. jalnic..
Salut Vladi! Din "generatia de aur" , mai activeaza careva pe aici? Forumul e cam gol, certuri nema, useri putini, spam level low...ce dracu ma baieti? Va las cativa ani singuri si ce gasesc aici? )