Discutii libere L66

Discuție în 'Politică şi propagandă Lumea 66' creată de rakanishu, 20. Sep 2018.

Distribuie această pagină

 1. Just-Elite

  Just-Elite member

  Înscris:
  23. Ian 2017
  Mesaje:
  362
  Eu din februarie nu am mai jucat pe ro66 de cand a inceput speciala.
  Nu stiu care dintre noi e nimic dar cred ca ai gresit din nou acuzele.
  Joc pe ce cont vreau eu si cand vreau eu atata timp cat pot sa o fac. Postarile tale si ale celorlalti sunt fantastic de subnutrite, la fel ca si voi de altfel.
  Am fost mereu in contact cu ro66 prin diverse chestii, ca nu am jucat zi de zi asta este altceva. Dar am fost acolo langa baieti. Nu a fugit nimeni de nimic. Cauta in alte informatii motivele pentru care am renuntat sa mai joc.
  papaya, rica, sniper, booboo, augustyn...la fel si ceilalti, daca au nevoie ma pot chema pe orice lume, in orice ipostaza, pe orice setare. Si ei ar face asta pentru mine la fel.
  Asa ca taci din gura si varsati frustrarile in alta parte.
  Eu sunt monstru pe langa tine cand vine vorba de jocul asta.

  P.S. : Verifica colegii tai peste tot si vezi cate zeci de conturi au. Eu stiu ca joc doar pe contul meu. Daca ai alte informatii inseamna ca din nou sunt gresite. Darkdesire este contul lui Cosmin, nu este al meu. Daca vrei din nou detalii despre cum am ramas sa joc pe speciala ma anunti si iti dau mura in gura iarasi ca la pregatitoare. Ca vad ca doar asa merge cu tine si ceilalti. Dar nici asa...ca o luati pe aratura cu sf-urile voastre.
   
 2. AladinMAD

  AladinMAD member

  Înscris:
  20. Ian 2008
  Mesaje:
  187
  Ai dreptate in legatura cu aia doi, amandoi 2 agárici. despre restu cica dominau din toate punctele de vedere mai putin in locu 1 jucator aceea find Patrykana:
  [​IMG]
  free image upload

  A fost nevoie de toata harta sa se alieze direct sau indirect si sa tradeze 2 din conducere sa ma oftice ca sa dispara Legend, eram la o sap distanta sa fac Zig si HT sa dispara cum iam facut pe RP :)

  Am stiut ca va plac morcovii nu ma asteptam cu iepure cu tot:) Am pierdut aia e, is funny anyway nu ne-am simtit cu nimic inferior voua.

  Si am fost doar 6 jucatori la inceput, eram locu 1 cu 20 de jucatori in trib:)

  Erati voi morcoviti cu o gramada de academi..
   
  Ultima editare: 31. Iul 2019
 3. Tiristul

  Tiristul member

  Înscris:
  18. Mai 2017
  Mesaje:
  97
 4. Varufashion

  Varufashion member

  Înscris:
  29. Iun 2009
  Mesaje:
  1.514
  Sau dus manevrele,
  Pam pam :)))
   
 5. Nusha

  Nusha member

  Înscris:
  8. Iun 2018
  Mesaje:
  245
 6. Samurai Din Rai

  Samurai Din Rai member

  Înscris:
  29. Ian 2019
  Mesaje:
  38
  Ba Elite, Snow, Nusha. Cum vrei tu sa te numesti, te apuci sa recrutezi membri noi in Nip??? Te ti din nou de magarii? Nu-ti place cand te fac baietii cu ou si cu otet, acum vrei sa te mai smecleim putin pe la bot.
  Ce le spui?? Ca vreau sa fur si eu cativa membri din alte triburi poate imi dai un pont sa-mi dezvolt acest skill-uri... asa cum le ai tu!