Marky.
member
- Scor reacție
- 0
Ce faceti fermelor ? inca mai plangeti ca 3 jucatori v-au desfintat astazi alianta de 20 de triburi ?
Nici macar nu mai era loc la diplomatie sa adaugati aliati. Erati aliati si cu aia de pe L70.
Daca 3 jucatori v-au dat dauna totala (la vreo 15 triburi, ce insumau peste 500 de jucatori), inseamna ca sunteti praf si pulbere.
Va pupa redemption si asteapta nobilii.
ps: 3 jucatori, v-au luat intr-o zi 34 de sate pana acuma.
Voi toti, n-ati luat nimic.
Se cunoaste sangele de maniak
Tare curios sunt ce se va intampla cand triburile care se bat cu Mnks (BN-NG) vor disparea, care vor fi cei ce o sa inchida lumea, ce se va intampla cu Time,Masters si celelalte academii ale maniacilor ...? Care vor fi cei 50 din 350-400 ...hmm
Evident ca cei care sau implicat cel mai mult ajunga in tribu castigator, o sa vedem daca Mnks isi tin cuvantu fata de Time.
Felicitari Mnks - Time pt castigarea Lumi.
Si mai ales lu Mariciu care credea cas castigat la loz in plic si nea acordat 10 minute sa iau o decizie pe care am luato in 2 secunde
Nu vreau sa fiu rautacios, dar partea bolduita mi se pare amuzanta Care e contributia time la "castigarea lumi", care de la inceputul lumii se bate doar cu un trib din afara top5?
Nu esti rautacios boss, noi 2 am vb la inceput de lume.. ai crezut ca bat campi ne-am batut cu ce am avut prin jur si am castigat, n-am fost un trib mare ca Mnks dar ne-am facut treaba cu Brío.
Pai la noi pe K era FC si voi (NG) care erati aliti contra noastra si mult mai multi, dupa aceea conferinta BN o inceput sa se bage si ei sa va ajute din pacate pentru voi/ei Degeaba.
Totusi imi mentin intrebarea, care e contributia Time la castigarea lumii?
Citesc si ma minunez.. care este Contributia NG -ului in alianta Bn-Catch?! a va spun eu, nici macar una..
V-am luat Sate pe bonus de noapte, am luat in 3 ore un cont cu 11 sate din NG de la distanta de 30 de ore.. pana una alta o mana de oamenii din TIME s-a miscat mai bine in fata unor oamenii experimentati. Eu nu ma consider un jucator bun asa cum se considera unii din NG si nu numai, insa sunt un jucator care daca are chef joaca..
Pana una alta NG ul s-a cam dus, unii la nervii au inceput sa injure si cam atat, pe harta nu au demonstrat nimic, si va spune un jucator ce a avut cateva zeci de fulluri din NG "DEMOLARI" cum spune ei, si mai spun ca pe toate organizatele NG ului pe TIME, TIME a luat sate!
Spor la joc si aici ma refer pe L71.
Ce de laude pentru niste sate de pe conturi cedate)
Acum aproximativ o luna cand ne-ati propus fuziune si mers impreuna impotriva maniacilor parca nu mai eram atat de rai, nu?
Noi sa fim sanatosi.