Discutii libere L70 !

Vndhl

member
Scor reacție
2
Cum ma sa am halucinatii ?Hmm hai ca-ti reamintesc

Declaratia ta:

James Keziah Delaney. astăzi la ora 12:49
Salut si bine v-am regasit pentru ultima oara !

Am sa incerc sa va povestesc cat mai rapid in cuvinte situatia in care ma aflu si sper sa intelegeti ca in locul meu puteti fi voi si sa nu interpretati in alt mod niciodata pentru ca va spun purul adevar.
Situatia creata ieri pe ro70 ma face sa renunt la jocul asta definitiv. Am fost blocat acolo pentru a 2 a oara pe SUPOZITII. Nu pe certitudini si pe ilegalitati. Repet...pe SUPOZITII ! Ce inseamna asta ? Inseamna ca eram in conducerea tribului nostru avand acces la activitatea jucatorilor din tribul mare si academii (vezi bulinele verzi, galbene si rosii). Am adus alaturi de mine multi jucatori buni, foarte buni si de incredere cu aspiratii inalte pe acea lume. Pe data de 29.05 jucatorul Mendax. a intrat pe galben (inactiv 2 zile). L-am contactat pe whatsapp, i-am spus sa intre pe joc si sa reia activitatea sau sa lase siter pentru a suplini lipsa lui. Bun...pe data de 08.06 situatia s-a repetat cu el si i-am spus la fel sa intre pe joc sau sa lase siter. A intrat pe joc, a dat comenzi, recrutari, apoi a lasat siter preventiv catre mine ca in situatia in care si a 3 a oara se repeta sa preiau eu siterul direct. Pe data de 10.06 a intrat pe galben din nou, l-am intrebat pe whatsapp daca mai continua jocul, a spus ca nu mai poate juca o buna vreme din cauza lipsei de timp si ca pot lua satul lui. Stie toata lumea ca pe orice siter pe care il preiau joc la acelasi nivel, ca si cand ar fi contul meu, ca apar contul/satele, ca atac, ca sprijin, ca fac exact ce ar trebui sa fac. In viziunea adminilor dupa ce am innobilat satul lui Mendax. s-a considerat ca acel cont este suportul meu si automat m-au blocat fara sa accepte dovezile clare aduse in privinta asta, in care se afisa nevinovatia mea, in care toata lumea stie si spune ca Mendax. este un jucator iar eu alt jucator, ca nu mi-am creat niciun avantaj prin innobilarea lui, ca am facut doar exact cum am prezentat mai sus si doar atat. Pedeapsa 4 sate mi s-a dat pe care nu o accept pentru ca nu am nici o urma de vinovatie in acest caz si niciodata nu am sa mai accept ceva abuziv la adresa mea asa cum ar trebui sa se intample in cazul tuturor jucatorilor care sunt blocati in mod abuziv, fara dovezi clare. Am zis sa nu fiu eu prost si sa iau decizii pripite si am intrebat si alti 4 admini despre caz si toti, dar toti 4 mi-au spus ca este executie in direct. Am stat ieri si am vorbit cu ei 2 ore la telefon sa le explic tot cap coada. Bineinteles ca fara niciun rezultat. Interesele sunt clare.
Am ajuns in situatia in care nu puteam sa ma las de joc indiferent daca vroiam eu sau nu pentru ca foarte multi prieteni, jucatori, cunoscuti, apreciaza munca ce o duc la conducere, modul cum gandesc alaturi de ceilalti membri din conducere si multe alte chestii pozitive ce au la baza jocul meu colectiv. Dar acum s-a terminat totul. Nu mai vreau ! Nu mai accept o asemenea mizerie, sa fiu tratat ca un ucigas, haituit pe toate lumile, cu N cazuri inventate si pedepse care mai de care care au la baza doar SUPOZITII, nimic concret.
Renunt la joc definitiv si va sfatuiesc sa faceti la fel pentru ca ei asta vor. Vor sa te puna la pamant crezand ca esti o fire ambitioasa, ca iti doresti sa revii la nivelul dinainte de a pedepsit, sa investesti mai multi bani si timp ca sa obtii rezultatele ce le aveai inainte de a fi blocat. Totul in favoarea lor, bineinteles. Acum eu nu incerc sa va schimb voua parerea in vreun fel sau altul si sa va sfatuiesc gresit. Poate aveti alta parere, poate nu v-ati lovit de situatia aceasta ca sa intelegeti ca este totul calculat de catre ei, ca raspunsurile ce ti le dau pe sistemul de tickete sunt de tip copy/paste, ca nu se face absolut nimic pentru a remedia situatia. Suntem foarte multi care jucam de peste 10 ani jocul asta, de la ro1 incoace. Nu credeti ca ar fi normal sa fim respectati catusi de putin si sa ne asculte si pe noi ce avem de spus si sa nu mai fim tratati ca niste obiecte care produc bani, trafic pe server si doar atat ?
Nimic nu este la cald gandit de mine. Totul ce am expus mai sus are noima, certitudine si corectitudine. Am prezentat jucatorilor pe whatsapp ticketul cu adminul alex02dsa, am prezentat adminilor dovezile clare care nu au fost luate in considerare.
Va urez sa va lasati de jocul asta cat mai repede, sa nu va mai aduceti aportul absolut deloc la castigul din buzunarele lor si incercati pe cat puteti si aici in viata virtuala si in cea reala sa nu plecati capul la abuzuri si sa luati atitudine asa cum fac eu acum.
Contul il bag in stergere aici pe ro66.
Pe ro70 nu am niciun motiv sa accept pedeapsa de 4 sate ce mi-au fixat-o pentru ca ar fi contrar principiilor mele tot daca as face asta.

P.S. : Rog toti colegii, toti prietenii, pe toti care v-am respectat si m-ati respectat maxim, sa nu ma judecati gresit, nu cred ca exista un motiv mai intemeiat pentru a renunta la acest joc. Sper sa intelegeti situatia mea, sa intelegeti ca am investit bani si timp, timp pretios pentru mine alocat pentru echipa, pentru fiecare in parte care a primit un mesaj de la mine, pentru tot ce am insemnat pentru jocul asta pentru fiecare in parte.

Spor in toate sa aveti !
Florin.
ca sa iti reimprospatez un pic memoria , uite aici lacrimogena ta de 4 pagini :) .Iar daca s-ar putea scoate un "cazier " aici pe joc cu cate banuri ai primit ,pentru un motiv sau altul , diavolul te-ar bate pe umar si ar fi mandru de progenitura lui :)
 

Tom Hardy

member
Scor reacție
0
ca sa iti reimprospatez un pic memoria , uite aici lacrimogena ta de 4 pagini :) .Iar daca s-ar putea scoate un "cazier " aici pe joc cu cate banuri ai primit ,pentru un motiv sau altul , diavolul te-ar bate pe umar si ar fi mandru de progenitura lui :)

Bai baiatule..
Eu nu am jucat si nici nu joc cu niciun cont suport sau multicont.
Stai naiba in banca ta si lasa-ma dreaq in pace cu aberatiile tale.
Nu e nici o chestie lacrimogena.
Tu oricum nu ai cum sa intelegi multe chestii. V-am mai zis eu ca limitele voastre sunt stabile. Nu puteti depasi un anumit punct al unei discutii.
 

Blabla199323

member
Scor reacție
0
Du-te si ia-te de mana cu astia din DK :)))))))))
Copie fidela a lor parca esti =)))))))))))))
Auzi grigo ce zice asta de noi =))))))))))))))))))))))))
Pai când văd 2 cauze pierdute,că voi care pupați pe oricine în fund, doar sa va iasa pasența,după ce numai aveți nevoie de oameni aceia,va arătați multiple fete ,de hiene,de oamenii fara scrupule...
 

Blabla199323

member
Scor reacție
0
Hai să îți spun eu cine este DtW,este un grup unde un comunist decide totul,că altceva nu se poate numi acel om,care vrea el să decidă singur,tot ce este important fara echipa, este o slu.a de om,care crede că este șmecher în fața unui calculator dar el ,este sluga societății,o pleava care plătește niste bani unui sistem bolnav, corupt de sus până jos..
 

Tom Hardy

member
Scor reacție
0
Hai să îți spun eu cine este DtW,este un grup unde un comunist decide totul,că altceva nu se poate numi acel om,care vrea el să decidă singur,tot ce este important fara echipa, este o slu.a de om,care crede că este șmecher în fața unui calculator dar el ,este sluga societății,o pleava care plătește niste bani unui sistem bolnav, corupt de sus până jos..

Eu nu sunt sluga nimanui si nici nu am fost vreodata. Traiesc dupa reguli bine impuse in familie si am principii dupa care ma ghidez.
Tu esti un frustrat si asa ai fost mereu. La jocul asta nu ai facut altceva decat sa fi un sifon de toata jena pentru niste oameni care nu ti-au adus nici o bucurie. Tu vorbesti de sluga?
Nu stau in spatele niciunui calculator niciodata. Am iesit cu zeci, sute de jucatori, m-au cunoscut de la ro3 incoa toti si stiu cum sunt. Ce detaliezi tu aici si ceilalti despre mine sunt fix niste aberatii.
Eu nu m-am folosit niciodata de nimeni. Conducerea implica anumite chestii ce trebuiesc facute de jucatorii simpli din trib. De aia se numeste echipa. Pur si simplu tu nu ai cum sa incapi in nici o echipa cu toate sifonarelile tale dovedite si mai ales cu jocul tau de 2 lei.
Foarte bine ti-au facut cei din DTW ca te interneaza. Sifoanele nu au ce cauta acolo sau in alte echipe.
Du-te si mai sifoneaza acum in alte parti...poate te racoleaza DK. Ei isi intregesc echipa lume de lume cu jucatori noi de calitate :))))))))
Gen joker, gen muppets...fosti tradatori de elita adusi pe linia de plutire de cavaler.
 

Tom Hardy

member
Scor reacție
0
Tie nici daca iti arata omul negru pe alb nu crezi ca esti prost...

Ne vedem pe speciala, sper sa n ai probleme prin viata de zi cu zi...

Ce imi arati ma tu agitatule ? :))))))))))
Pai prost esti tu ca nu o sa intelegi niciodata ce-ti explic si ce scriu aici. Postarile mele in orice fel le-as prezenta tu le iei doar ca pe ceva negativ.
Nu am nici o problema, sunt bine mersi. Multumesc de urari. Tu ai grija sa-ti schimbe marky si samy pampersul mai des ca da pe afara.
 

Tiristul

member
Scor reacție
0
Cred ca ar fi cazul...sincer iti spun asta ca de la om la om...ca sa te duci sa faci un consult la psihiatrie, nu la un psiholog...fa asta si o sa rasufli usurat ca te opresti din delir la timp cu medicamentatie potrivita.
Bai nemernic mic si guraliv ce esti :))))))
Vorbesc cat vreau atata timp cat imi permit cu astfel de trogloditi ca tine.
Stati dreaq in banca voastra si nu mai iesiti pe aici sa suferiti pe burta goala.
Bai lesinatilor...e plin serverul de antropoizi ca voi.
Eu nu sunt sluga nimanui si nici nu am fost vreodata. Traiesc dupa reguli bine impuse in familie si am principii dupa care ma ghidez.
Tu esti un frustrat si asa ai fost mereu.
Sifoanele nu au ce cauta acolo ...
Ce imi arati ma tu agitatule ? :))))))))))
Pai prost esti tu ca nu o sa intelegi niciodata ce-ti explic si ce scriu aici.
Tu la jocul asta esti un nimeni care isi face reclama pe carca altora. Stai in banca ta te rog ca mai ai de invatat multe. Gen conduita, dialog, prestanta. Esti un mic clovn care cara vorbe de colo colo si nu ai nimic de etalat bun niciodata. Cum te suporta pamantul asa nu stiu...
Cam multe jigniri pe metru patrat adresate altor jucatori , incercam si noi sa vorbim mai frumos ?!
 

Blabla199323

member
Scor reacție
0
Eu nu sunt sluga nimanui si nici nu am fost vreodata. Traiesc dupa reguli bine impuse in familie si am principii dupa care ma ghidez.
Tu esti un frustrat si asa ai fost mereu. La jocul asta nu ai facut altceva decat sa fi un sifon de toata jena pentru niste oameni care nu ti-au adus nici o bucurie. Tu vorbesti de sluga?
Nu stau in spatele niciunui calculator niciodata. Am iesit cu zeci, sute de jucatori, m-au cunoscut de la ro3 incoa toti si stiu cum sunt. Ce detaliezi tu aici si ceilalti despre mine sunt fix niste aberatii.
Eu nu m-am folosit niciodata de nimeni. Conducerea implica anumite chestii ce trebuiesc facute de jucatorii simpli din trib. De aia se numeste echipa. Pur si simplu tu nu ai cum sa incapi in nici o echipa cu toate sifonarelile tale dovedite si mai ales cu jocul tau de 2 lei.
Foarte bine ti-au facut cei din DTW ca te interneaza. Sifoanele nu au ce cauta acolo sau in alte echipe.
Du-te si mai sifoneaza acum in alte parti...poate te racoleaza DK. Ei isi intregesc echipa lume de lume cu jucatori noi de calitate :))))))))
Gen joker, gen muppets...fosti tradatori de elita adusi pe linia de plutire de cavaler.
Ba tu esti cu adevărat prost,nu te faci,nu ai cum sa faci așa bine pe prostul,de oamenii că tine fuge lumea că de dreaqu...nu ești o ușă de biserică,ești un om retardat,care are numai frustrări în el,nu își vede de treabă lui,un invidios de cale aparte,de ce lui altui, este bine și ție nu.. fiindcă altul isi știe capacitățile dar tu nu le știi ,pe ale tale ..ești lipsit de moravuri..de respect față de oameni ..ești un 0 ... pentru mine și pentru ceilalți ,la fel îl consider și pe celălalt Florin...
 

Tom Hardy

member
Scor reacție
0
Cam multe jigniri pe metru patrat adresate altor jucatori , incercam si noi sa vorbim mai frumos ?!

Verifica postarile celorlalti si ai sa observi ca sunt doar raspunsuri la provocari.
Asa ca te rog. Tine-ti volanul bine cu stanga si cu dreapta incearca sa o arzi pe PALMELA ca de obicei grasanule...
 

Tom Hardy

member
Scor reacție
0
Ba tu esti cu adevărat prost,nu te faci,nu ai cum sa faci așa bine pe prostul,de oamenii că tine fuge lumea că de dreaqu...nu ești o ușă de biserică,ești un om retardat,care are numai frustrări în el,nu își vede de treabă lui,un invidios de cale aparte,de ce lui altui, este bine și ție nu.. fiindcă altul isi știe capacitățile dar tu nu le știi ,pe ale tale ..ești lipsit de moravuri..de respect față de oameni ..ești un 0 ... pentru mine și pentru ceilalți ,la fel îl consider și pe celălalt Florin...

=)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Ai spus toate defectele tale.
Daca vezi ce este pe grupul de spam despre tine unde sunt 150 jucatori iti iei fatala.
Frustrarile astea de care tot vorbiti voi nu isi au loc pe la mine.
Invidie ?! Pe ce sa fiu invidios ? :)))))))))))) Pe tine ? Pe alti jucatori ? Esti patetic !!!
Lipsit de moravuri ? =))))))))))))))
Pai daca nici eu nu am respect fata de oameni in general si nu cunosc care-mi sunt limitele pentru ca sunt in contact zi de zi de multa vreme cu diferiti clienti de la 15 ani si pana acum, atunci cine naiba mai stie ?
0 nu am cum sa fiu. Sunt Florin - James si iti inteleg supararile. Dar nu mai au niciun efect asupra mea de cand ai devenit un sifon de 2 lei care face pe postasul part-time pentru altii. Te rog eu...autoanalizeaza-te si apoi sa apari pe aici sa discutam despre joc, despre viata in general, care-ti sunt realizarile, care-ti sunt lacunele...te rog. Fa asta in primul rand pentru tine. Nu pentru altcineva. Si ai sa intelegi ca ceea ce ai trancanit pe aici e gresit si o sa ajungi sa-ti ceri iertare fata de multi. Esti un picol cu cont cum se spune in meserie :))))))))
Hai du-te si plangi...plangi in alta parte. Aici nu te ia nimeni in considerare picolule...
Seara buna !
 

Blabla199323

member
Scor reacție
0
=)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Ai spus toate defectele tale.
Daca vezi ce este pe grupul de spam despre tine unde sunt 150 jucatori iti iei fatala.
Frustrarile astea de care tot vorbiti voi nu isi au loc pe la mine.
Invidie ?! Pe ce sa fiu invidios ? :)))))))))))) Pe tine ? Pe alti jucatori ? Esti patetic !!!
Lipsit de moravuri ? =))))))))))))))
Pai daca nici eu nu am respect fata de oameni in general si nu cunosc care-mi sunt limitele pentru ca sunt in contact zi de zi de multa vreme cu diferiti clienti de la 15 ani si pana acum, atunci cine naiba mai stie ?
0 nu am cum sa fiu. Sunt Florin - James si iti inteleg supararile. Dar nu mai au niciun efect asupra mea de cand ai devenit un sifon de 2 lei care face pe postasul part-time pentru altii. Te rog eu...autoanalizeaza-te si apoi sa apari pe aici sa discutam despre joc, despre viata in general, care-ti sunt realizarile, care-ti sunt lacunele...te rog. Fa asta in primul rand pentru tine. Nu pentru altcineva. Si ai sa intelegi ca ceea ce ai trancanit pe aici e gresit si o sa ajungi sa-ti ceri iertare fata de multi. Esti un picol cu cont cum se spune in meserie :))))))))
Hai du-te si plangi...plangi in alta parte. Aici nu te ia nimeni in considerare picolule...
Seara buna !
Oho sunteți peste 100de oamenii ,care nu au ce face cu viața lor și vorbesc despre a altuia, frumos așa ,mă simt că un rockstar acum că știu ,că mă vorbesc atâtea persoane,dar cred că sunteți cu mile și sunteți patetici ...
 

Tom Hardy

member
Scor reacție
0
Oho sunteți peste 100de oamenii ,care nu au ce face cu viața lor și vorbesc despre a altuia, frumos așa ,mă simt că un rockstar acum că știu ,că mă vorbesc atâtea persoane,dar cred că sunteți cu mile și sunteți patetici ...

=)))
Toti rad de tine si postarile tale de pe aici la adresa lui grigo si a mea cand toti te stiu ce poama esti :))))))))))))))))
 

Tom Hardy

member
Scor reacție
0
Ba Elite , mare jucator petarda ce esti :)))))))

Cum sa dai ca nebunu' circulare sa-ti bage lumea deff si tu sa ai ferma de deff acasa in mijlocu tribului ? :))))))))))))

http://prntscr.com/pcpetk

Te doare mintea ca ai gandit-o pe asta ? Intreb si eu...
Vezi unde e satul...uita-te pe comenzi, verifica mai multe inainte sa mai scoti porumbei pe gura.
Plus de asta nu sunt trupele mele capitonatule.
 
Sus