Zone
member
- Scor reacție
- 15
@MeRares, nu cred ca poți da vina pe setari in condițiile in care aveți peste 1 k sate peste Roma și voi pierdeți atâtea per organizat. N-am jucat dar am mai urmărit harta, mai ales de când cineva arunca zvonuri cum ca joc pe nu știu ce cont la voi. Personal in locul lui Enyx as menține universitatea la 99% ca sa zic așa, sa îmi asigur victoria in caz de ceva, și as da pe harta mai ales in cei din NG, unde pe 56 cu mare indulgenta Roma le-a dat un PNA nemeritat. Intr adevăr a fost o surpriza ca au avut “oua” sa tradeze, dar la ce au arătat pe 56 cei din NG, Roma avea cota de 1.01 sa bată. Despre tribul lupii nu știu, deși sunt prieten și cunosc câțiva de acolo nu prea m-am batut direct cu mulți de acolo.
Ca fapt divers Roma pe 64 a avut un deficit de 1500 sate la un moment dat, și in 3 luni a Decis harta, de pe 1 Oct pana pe 5 Jan mai exact. Iar pe 61 a rezistat la 3 organizate cu 25% din harta. La voi a fost vorba de o organizarea mai slaba, și nu din cauza setărilor. Pe aceleași setari joaca și ei.
Cel puțin, eu așa văd in printul de mai jos, și nu are de-a face cu faptul ca am jucat in Roma, și mai degeaba cu ce văd pe harta.
Pai daca nu joci pe 71 de ce cauti atentie? Nu vad sa ti se fi cerut parerea de cineva, tu si Ilie Dumitrescu ce va mai pricepeti la orice.
Felicitari Roma pentru victorie, v-ati organizat bine si s-a vazut, restul e cancan. A fost prima lume cu universitate, informatii putine spre deloc, sper sa fie si ultima cu asemenea mod de victorie.