Discutii libere L72 !

urssmircea

member
Scor reacție
1
Bai fratilor este comedie intreaga sa citesti pe aici , care mai de care jucatori cu tot cu muschi pe ei, altii cu semnatura satele mele, watcherica de sub masa cu 2 sate (cum nu stiti care? ala care in 68 isi baga si isi scotea din ursul tot ce avea si visa sa puna mana pe 2019). Unii nu au inteles si o ia prea personal cu jocul asta, ce viseaza noapte spun ziua desi ei sunt analfabeti mai dihai decat Dancila.
Consider ca aici e maxim caterinca pe marginea jocului, pentru asta respect Varul !
Restul sunt extremisme de prost gust si ii caracterizeaza pe unii drept apartinatorii regnului animal, familia nevertebrate!



nu prea te recunosc boss :)) pe extern esti zeu, pe intern esti mielusel :))) aici rupi oase, in interior urlii dupa blindaje :|
 

alex02dsa

Moderator
Membru personal
Scor reacție
33
Seara buna tuturor !

Rakanishu, scrie-mi, te rog, cine admineaza aceasta lume de joc ?

Era sa uit, mai am o mare rugaminte, tu sau altcineva din conducerea serverului " triburile.ro" sa-mi explice articolul 4 ( conturi ) , alineatul 12 , din regulamentul serverului " triburile.ro". Eu am recitit regulamentul de joc si.....se pare ca nu l-am aprofundat suficient !

" Nu este permis să vă ascundeți identitatea, originea sau orice alte informații legate de dvs. sau de contul dvs. Încălcarea acestei reguli poate duce la sancțiuni sau excluderea din joc. Dreptul unui jucător la confidențialitate în fața altor jucători ( folosirea unui nume de joc anonim ) nu este afectat de această regulă! "


Imi cer scuze pentru ignoranta de care dau dovada !

Cu mii de multumiri anticipate

Nicolae ( 380Volti)


P.S.

Am scris o parte din denumirea jucatorului si numele complet al utilizatorului, sper sa nu fi incalcat vreo regula !
Scrie la support. Nu o sa ti se raspunda pe forum.
 

Sorin08

Game Suport
Scor reacție
16
Pai din ce inteleg eu de la ursu voi deja scoateti rezervele, ca titularii... pauza =)))))))))
Ce mi-ai zis-o cu mnk... pfff... iar vorbiti de lumi anterioare de care nu stiti nimic, pt ca aici... sunteti prea multi titulari :cool:
 

urssmircea

member
Scor reacție
1
Pai din ce inteleg eu de la ursu voi deja scoateti rezervele, ca titularii... pauza =)))))))))
Ce mi-ai zis-o cu mnk... pfff... iar vorbiti de lumi anterioare de care nu stiti nimic, pt ca aici... sunteti prea multi titulari :cool:



are rost sa vedem care a jucat mai mult pe lumile anterioare despre care am vorbit ? :)) iar de titulari rezerve ce ai zis pe acolo, in primul tau post ai zis ca au aparut 2-3 pe 0 si ti-am zis ca avem multe rezerve, poti lasa si 20-30 pe 0, ai lasat oamenii din thor momentan, aia mici, cei era mare au fost luati la voi cu mult timp inainte, trebuia lasati singurei ? macar asa ati rupt ceva atacuri acolo:) sorinele, sorinele cum o sa strigi pe aici de manevre dar nah .. macar o sa fim vecini sa vorbim si pe harta olecuta


spartacus, vezi ca in 2 ore pierdeti sat, inactivilor
 
Sus