Discutii libere L74

Scor reacție
0
aici is mai multe vedete ca pe harta..cand aud ca deja ei castiga lumea imi vine sa mai pun ceva la recrutat! ..specialisti in luatul pe la spate..!
 

Zone

member
Scor reacție
15
Cum as putea sa contactez suportul daca eroarea asta imi apare in timpul incercarii de a contacta suportul?

Untitled.jpg
 

Dicsie

member
Scor reacție
7
R-zone nu știu dacă ești copil sau te-ai excitat când ai scris asta.
1. Am intrat inițial sa mai dau 3-4 click uri lumea 73 fiind gata. După care s a rupt alianta cu un prieten pe care-l iubesc și mai mult, Puma09. Instant m am activat și am cerut sate in zona kill, și poți sa vezi asta tot pe twstats.
2. Dacă consideri ca nu știam pe ce harta intru sa joc și pe ce setari, ești mai imbecil ca Puma09 ( deși sincer nu cred ca se poate, am eu contrele mele cu tine totuși esti cu mult peste el, cum este și ng peste kill.
3. Când kill a dispărut am cam dispărut și eu, concomitent a fost și o perioada mai încărcată pentru mine, pentru cei care știu ce înseamnă un sezon de floarea soarelui. Nu cred ca JP se mai așteaptă la câștig, dacă nu cumva fac o manevra ca pe 66.
4. Oricum nu închideam lumea asta și de harta era altfel, totuși dacă am ocazia pe vreo lumea n-as refuza sa ma bat cu tine sau membrii NG. Nu uita ca eu am contestat anumite decizii și cum ai procedat pe anumite lumi. Mai concret pe 56 ai primit pna ul ăla de neînțeles dpmdv, iar pe 71 ...ai pierdut cu 3k-uri...dar se întâmpla, totuși asta nu înseamnă ca pe o alta lume poți sa îți duci tribul la victorie. Și fără sa fie răutăcioas, chiar dacă poate te superi NG nu e un trib de top, ( momentan, cine știe dacă se maj alătura 3-4 de ici de colo poate deveniți chiar trib de temut) și este un trip mediocru spre bun.
Asta e părerea mea după ce am văzut evoluția voastră pe 2 lumi. Aici nu am fost la început, dar sunteți tribul favorit și asta spune ceva pe L74.
 

Dicsie

member
Scor reacție
7
Totuși la primul organizat pe mine n-ati luat nimic, și chiar ma întrebam de ce atacați 70-80% doar tribul mare :]]] când in academie e logic ca e mai puțin deff datorită setărilor.
Cu lord ciorba de exemplu am avut câteva discuții faine, și a atacat și bine la primul organizat, și semaka. După nu știu căci la al doilea am fost pe sitter dar asta nu este o scuza.
Dacă pe tine te încălzește cuceririle alea mno ce sa zic, data viitoare intru și îți cresc sat dacă asta îți aduce fericirea :]]
 

Dicsie

member
Scor reacție
7
Nu știu cine esti si de ce cauți atenție. Ca fapt divers ma refeream la primul organizat la care am putut sta eu, la al doilea nici nu am vazut cine și cum a atacat. La al doilea nu am putut sta, nici atacurile nu au fost bine notate din partea mea din lipsa de timp și am lăsat sitter.
Dar probabil trebuie sa mai înveți limba romana de la rzone
Si dacă vrei poți sa spui ca sunt și începător, ca nu e niciun deranj :]]
 
Ultima editare:

Dicsie

member
Scor reacție
7
Eu am spus ca nu știu eu cine ești, și de ce cauți atenție de la mine.
Asta nu înseamnă ca pentru alții ești un anonim. Dar mna văd ca ti-o cauți in continuare așa ca te las in lumea ta pana înveți sa interpretezi cuvintele cum trebuie.
 

Blabla199323

member
Scor reacție
0
Ce comicii sunt unii când eu am inceput aveați ceva milioane în fata clovnilor,plus interne căcălău și aliați,eu bre am jucat singur,că dacă am echipa va arat eu cum se joaca,dar toți sunteți niște interniști
 

Live

member
Scor reacție
0
Ce ati făcut băieții de la NG ? L-ati cumpărat pe Domus ? Aveti 75% din harta și v-ati înjosit in halul asta ? Nu puteți sa luați sate decat prin aceste mișmașuri ? Sunteti de o penibilitate nemaintâlnita in acest joc ...
 
Sus