"Nu toți joaca cum vrei tu man, pe jocul asta trebuie sa fii original, și sa îți urmezi instinctele"
Sa inteleg ca instinctul tau e sa pierzi sau ce? Ce a zis loving beer are mult sens, ce zici tu, 0
Cat despre " nu toți joaca după tipare și triburi mamut"...Eu vad doar 5 triburi roma pe harta, oare squad cate sunt?

)
Aliatii vostri scitii, oare cate aveau inainte sa ii tradati si sa se destrame?

)
Iar arunci cu cacao cand esti cu musca pe caciula
"7 conturi pt resurse" serios, asta vine din partea tribului care la inceput de lume ocupa majoritatea topului ca si punctaj de jucator si resurse jefuite, dar cu puncte in agresor tot prin top 100-500?

)
"Suntem un grup de prieteni aici, și eu spun ca am făcut o treaba foarte bună"
Da. Ati facut o treaba foarte buna in a va cimenta o imagine de schimbatori de tabere si mincinosi/ipocriti pe extern

)
Cat despre jucatul ca prieteni, sigur, nimic mai normal...Evident, m-as mira ca toti cei cateva sute din poza sa fiti prieteni, dar cativa tot sunteti. Atata ca unii pareti genul ala de prieten in care ar fi bine sa n-ai incredere sa-i intorci spatele, sa nu te trezesti cu obiecte de prin bucatarie infipte in el
PS:Ma mir ca inca aveti vreme de scris pe extern, credeam ca voi sunteti ocupati cu incercarile esuate de login de pe ipuri straine pe contul lui skrillex, sau cererea de resetare parola pe care a primit-o pe mail fara sa o chiar ceara

) Aparent e o pura coincidenta, ca fix contul cu universitate pateste asta. Ca voi "jucati pe harta" si "nu faceti manevre"