urssmircea
member
- Scor reacție
- 1
si cum ai calculat ? aveam 100+ satuce cand am lasat sitter sa imparta satele
ma boss, poate ai fost mare bascula pe alte lumi, dar aici ai fost zero cu bara care da lectii pe extern, cam ca atunci cand esti constipat dar tot tragi apa ca sa nu-ti iesi din mana
ursule, nu-i ma de calculat , te uiti pe harta, e mai simplusi cum ai calculat ? aveam 100+ satuce cand am lasat sitter sa imparta satele
Bine punctat,aici te incluzi si pe tine ?!noroc de scripturi pentru unii fara creier
Mihaita acum stii cum e ,da a dat tribul altora si a renuntat da ,o mai fi facut multe altele ,dar sa zici ca e 0 barat pe .ro mi se pare cam mult,si eu am fost extrem de suparat pe el i-am si zis-o dar sa spui ca e zero barat e mult prea drastic ,nu multi se pot lauda cu cate lumi a castigat...nu conteaza cum a castigat ! in mod normal ar trebui sa conteze cum castigi o lume dar de cateva lumi bune au existat nenumarate tradari,ultimul examplu "fratii Petreusi"![]()
cine stie cunoaste,la urma cum e normal felicitarii DK pt castigarea lumii.
Personal sunt mandru de tribul meu Green care a jucat decat pe harta,va iubesc :*:*:*
Ultima mea postare pe 76
Felicitari Dk pentru razboiul castigat !
din pacate nu au jucat pana la capat, ba chiar invers, mi-as fi dorit sa-i pot felicita pentru asta dar sunt doar cativa jucatori care mai fac un split,doua,, in rest e stergere cont generala si asta din prima secunda in care au ramas fara aliati pe harta. baieti, ma asteptam la mai mult, dar imi pastrez palaria pe ceafaFelicitari Green. Apreciez si respect faptul ca ati jucat pana la capat. De HY, ce poti zice? Aveti voi deja propria parere.
Nu vorbi tu de GREEN , unul care a facut burta plina conturi cedate si care are 1/4 din inamici mei invinsi. Stai jos ca esti papa-lapte pe langa colegii tai pe care tocmai i-am felicitat. Uite asa se trezeste cate un adiflok care denigreaza un grup de jucatori si care el saracul are 33% din sate din cedarile colegilor care si-au facut mila de plangacios !din pacate nu au jucat pana la capat, ba chiar invers, mi-as fi dorit sa-i pot felicita pentru asta dar sunt doar cativa jucatori care mai fac un split,doua,, in rest e stergere cont generala si asta din prima secunda in care au ramas fara aliati pe harta. baieti, ma asteptam la mai mult, dar imi pastrez palaria pe ceafa
Aliatii s au sters in masa si tot am ramas 4 luni pe hartaAdi, dar dk-ul a stat sa se bata pana la ultimul sat pe 66 ?? fara aliati nici voi nu sunteti mai viteji
Felicitari dk si green. Daca aveati aliati mai potriviti din start, poate lucrurile stateau altfel
in urma cu 2 zile cereai invitatie in dk acum ce faci?Nu vorbi tu de GREEN , unul care a facut burta plina conturi cedate si care are 1/4 din inamici mei invinsi. Stai jos ca esti papa-lapte pe langa colegii tai pe care tocmai i-am felicitat. Uite asa se trezeste cate un adiflok care denigreaza un grup de jucatori si care el saracul are 33% din sate din cedarile colegilor care si-au facut mila de plangacios !
din pacate nu au jucat pana la capat, ba chiar invers, mi-as fi dorit sa-i pot felicita pentru asta dar sunt doar cativa jucatori care mai fac un split,doua,, in rest e stergere cont generala si asta din prima secunda in care au ramas fara aliati pe harta. baieti, ma asteptam la mai mult, dar imi pastrez palaria pe ceafa
S-au sters, nu s-au facut rosii instant...Aliatii s au sters in masa si tot am ramas 4 luni pe harta
Poate am facut asta de fun , poate nu . Nimeni nu stie. Cei care au intrat la voi erau cu voi de foarte mult timp si era logic ca indiferent de cine ar vrea sa vi se alature nu mai era loc.in urma cu 2 zile cereai invitatie in dk acum ce faci?