Discutii libere L78

urssmircea

member
Scor reacție
1
Cer scuze ca am uitat RS si daca mai sunt si alte triburi care isi merita pozitia ca triburi de top, dar eu cand le-am numit pe primele, le-am numit pentru ca acolo nu exista limita la PP-uri :) Daca crede cineva ca mai sunt si alte triburi care se stiu ca PP-uri nu-s o problema atunci nu-i bai le trecem la categoria "magnati"


sunt jucatori care baga mai multe pp decat unele triburi enumerate acolo :))
 

Vegeta

member
Scor reacție
0
:D
Webp.net-resizeimage.jpg
 

Deleted User - 743778619

Eu zic ca se poate, adminii sa ia legatura cu intemeietorii triburilor, sa se vorbeasca dinainte, cu 1-2 luni sa se pregateasca lumea cu concediile, una alta sa se cada de comun acord setarile lumilor si sa se interzica vinderea de resurse, doar cumpararea ca sa nu se intre cu "prieteni" si alte magarii, adminii nu trebuie decat sa stea de garda dupa baietii cu script de depozit, se stie ca exista deci nu mai este un secret. Sa se dea voie doar la o academie per trib, sa fie oficiala, cu aliante care pot fi negociate in termeni practici, interzicere de atacuri asupra aliatilor si chestii din astea.
Nu stiu ce fumezi, dar ai putea renunta la cate o buruiana d-aia pt a iti cumpara ceva ppuri. sau cere, ca facem cheta si te ajutam... am participat la strangeri si pt alte cazuri sociale. Munca e grea pt tine, stiu, dar lasa oamenii sa isi vada de joc. Pe vreo speciala nu te-am vazut, sau pe clasica. Erau setarile prea bune pt tine?
 
Scor reacție
0
Ai omis RS.

Da... Utopie... Desi ce frumos ar fi!? O lume cinstita, fara pp sau script. Una in care sa castige cel mai bun, nu cel mai bogat, sau cel mai viclean. Adminii stiu insa toate astea, dar lasa lucrurile asa cum sunt, altfel si-au lua singuri painea de la gura. Acelasi gen de politica dusa in dauna oamenilor simpli si normali, la toate nivelurile sociale...
Nu a omis, rs = 0
 

MariusBr7

Banned
In Vacanta
Scor reacție
0
Comentam si noi pe aici de unii refugiați d p 76 .....ceva triburi bune pe 78 ? :rolleyes:

Pai nu e bine sa vorbești de refugiați,trebuie lăsați în pustietatea lor, iar triburi bune pe 78 vedem pe parcurs acum e prea devreme...orice trib se pricepe să-și ia internele și suporții
 
Sus