Bai Dicsie, bai baiatule...
Ai mai "semnalizat" tu de multe ori, si am vazut multi care te faceau in toate felurile pe acest forum, dar am crezut ca sunt doar rautati si ca tu ai niste zile mai proaste...
Dar de data asta m-am convins, nu zilele erau proaste la tine.
Pentru ca da, mi-ai demonstrat ca esti un mare prost.
A, si daca se vor sensibiliza moderatorii la cuvantul "prost", e doar un cuvant din Dex, care semnifica:
PROST, PROÁSTĂ, proști, proaste, adj., s. m. și f. 1. Adj., s. m. și f. (Om) lipsit de inteligență, fără judecată, fără minte; nătărău, nerod, tont, prostănac.
Nu e un cuvant obscen, e doar o descriere a unui tipar uman.
Si il reprezinta perfect pe acest individ, pe nume Dicsie.
Oricum, vad ca ati acceptat invectivele folosite de el mai sus, cum ar fi "apari ca raia" .
Pe scurt, Dicsie, ca nu meriti sa ti se acorde prea mult timp: am pus intrebarea de mai sus pt ca este un subiect care a fost adus in discutie de multe ori pe acest forum, chiar si de catre cei din conducerea celor doua triburi mentionate, Roma si Mnks, invitandu-se unii pe altii cu diferite ocazii.
Si da, ar fi interesanta o lume cu cele 2 triburi pe harta, jucand unul impotriva celuilalt. Sunt printre cele mai bune triburi din Ro, si poate ar fi o lume diferita de cum decurg majoritatea, adica se impart triburile in 2 parti, se fac niste tradari plus niste "combinatii", si gata razboiul, implicit lumea, in 2 luni.
Nu stiu ce frustrari ai tu pe acolo, ai zis ceva si de NIP, nu stiu cine crezi ca sunt, dar nu am treaba cu nici unul dintre triburile mentionate in postarea ta.
Si da, asa e, sunt mai mult pe extern decat pe joc, ce sa vezi, asta e rolul unui forum, sa stea lumea la discutii.
Bine, trebuie sa ai si cu cine sa discuti.
Ca e suficient un singur prost ca tine ca sa te faca sa iti piara cheful de orice forum.
Ceea ce se va si intampla, nu voi mai intra pe aici, asa ca ai putea sa nu raspunzi deloc, pt ca eu nu voi mai citi.
Ma indoiesc ca vei face asta, pt ca vorba romaneasca spune ca "prostul nu e prost destul, daca nu e si fudul".
Hai, spor in toate!