Dicsie
member
- Scor reacție
- 7
Scuza-ma ca intervin aici dar cred ca e necesar sa iti dea cineva peste nas cu toate chestiile astea care ti le aloci sau care le expui intr-o lumina proasta.
Ai preluat acelasi model cum se practica pe la maniaci. Dezinformati ! Dezinformati ! Si iar dezinformati !
Tu esti un individualist convins si nu ai cum sa umbresti vreodata realizarile lui Florin cu nimic. Toata lumea stie ca este printre cei mai buni conducatori de pe .ro si e top de mult timp, nu de acum. Ca vedeti voi altceva, ca vreti sa credeti altceva sau ca expuneti totul in alt mod fata de cum este in realitate nu faceti decat sa va injositi inca o data in fata tuturor. WoC are o conducere buna. NiP are la fel o conducere buna. Componenta echipelor are foarte multi jucatori buni sau foarte buni. Tu nu intri nici macar intr-un top largit la 20 daca ar fi sa vorbim de chestii de genul.
Te rog eu mult, cand mai aberezi pe aici, fa-o cu cap, nu mai minti, nu mai dezinforma.
Legat de ceea ce s-a intamplat pe 75 cu Florin si Roma si cum pui tu totul la fel intr-o lumina proasta e lesne de inteles ca ai intentiile si frustrarile tale probabil si te lasam asa. Pe 75 nu a fost nici o intelegere intre Florin, mau100 si darkroben sau cum il cheama pe ala din Roma care habar nu are de capul lui dar la fel ca si tine vorbeste doar sa caute atentie. A fost o lupta libera pentru loc 1 acolo pe care toata lumea a tratat-o ca atare si asa trebuie sa fie pe toate lumile. Nu trebuie ca 80% din Roma sa forteze loc 1 pe darkroben ajutandu-l cu tot ce e necesar iar mau si Florin doar de cativa colegi ajutati.
Nu intelege multa lume cum intelegeti si cum vedeti unii dintre voi jocul dar cert este ca nu faceti pe harta nici macar 10% din cat vorbiti.
NiP, o buna parte din WoC si multi jucatori de pe .ro cunosc toate cele expuse de mine aici si nu are cum sa fie prezentat mai bine si mai corect de nimeni.
Ca spuneai de Coco tu si de Florin mai sus. Pai scuza-ma, cand jucam noi cu Coco si Florin si tineam in 5 insi cu maul si Cristina o echipa intreaga pe organizate tu inca te jucai la groapa de gunoi de langa Popesti pe acolo unde o arzi.
P.S. : Scuze tuturor pentru cele scrise, dar cineva trebuia sa ii dea peste nas maimutoiului asta parvenit care se crede buricul pamantului si el nu stie sa lege 4 splituri incrucisate.
Va urez succes tuturor pe aceasta lume si sper sa fie cat mai putine nesimtiri aduse pe aici in postari de jucatori de genul la care am facut referire
Pe 73 aveai satele denumite "HOT SINCE 84", abia acum am inteles ce ai vrut sa zici, adica: "HOȚ SINCE 84".
Asa este, tu JustShit esti printre cei mai buni jucatori si conducatori de pe .ro, si culmea e ca e a 4-a oara cand iti iei bataie in fata mea si tribului in care joc.
In 3 ocazii am fost gard in gard si ai luat de la mine fix 0 sate, nu ma fa sa scot statistica de pe 73 ca ti-o ia motorul razna.
Pe viitor, roaga pe cine vrei tu din Roma sa te invete sa joci, ca esti de departe, unul dintre cele mai slabe personaje de pe acest joc, iti zic personaj pt ca n-am cum sa iti zic nici macar incepator sau barbar cu nume.
Ai ras de Green in toate felurile si cum ai vrut tu, ti-a ciuruit echipa cum rar mai vezi, dar mna, pentru tine deja e ceva normal, de asta te-ai si autobanat.
Ai facut istorie cu o noua infrangere record....acum, besi de aici.