Diana Șoșoacă
member
- Scor reacție
- 0
Man eu nu am mai jucat de pe la lumea 32 sau cat ai găsit tu acolo pe TWStats. Nu mă interesează clasamentul, cine câștigă lumea, cine ia cele mai multe sate etc, chiar nu mi pasa, am intrat sa îmi omor timpul și cam atât. M ai înțeles greșit, nu m a deranjat că v ati aliat cu DTW, întrebarea e: De ce nu v ati aliat cu ei de la început ? Din primele 2-3 săptămâni când s au împărțit taberele daca tot voiai să fie bătaia echilibrata? De ce ai stat 2 luni in alinata cu 2 triburi aflate în război?
Pentru ca de la inceput am tras sa castigam continentul fara razboaie asa mi se parea cea mai sanatoasa varianta pentru toate triburile, am avut discutii interminabile atat cu DTW cat si cu Legend sa ne aliem toti 3 si la final sa formam o singura echipa. Ne-am aliat cu ambele tabere pentru a ne vedea linistiti de dezvoltare si pentru a putea media mai departe negocierile dintre DTW si Legend. Dadeam mesaje mai mereu si la devil si la grigo sa incerc sa gasesc o cale comuna... Apoi lucrurile au escaladat si am fost prinsi intre ciocan si nicovala. Practic, a trebuit sa alegem o tabara pentru ca nu exista cale de impacare intre DTW si Legend. Cand am luat decizia de a juca contra DK, l-am anuntat pe devil si am si avut un PNA de cateva zile pentru a nu incheia brusc relatiile. Daca tu consideri asta ca fiind o tradare, inseamna ca nu stii la ce nivel sunt facute tradarile in jocul asta... Si nu a durat situatia asta 2 luni, asta e o exagerare