Deleted User - 44717
Eu sunt Trecutu, Prezentu si Viitoru. Alfa si Omega
am jucatar in primi 2 ani de L1, lumea o tinut 9 cred
Da.. Yahoo meseger il tin minte
inainte de toate smarturile exista doar mIRC si evoluase la yahoo meseger dupaia msn
eram pe el toata ziua cu Uscatelu ( the god father l1 ) si alti influensari la cum si in ce directie merge harta
poti sa deduci asta prin a vedea cat de repede am crescut uitate atente la date si o sa vezi viteza cu care am crescut, 2/3 sate pe zi
Pe vremuri cand era conexiunea de net 64mb aia buna si reali 6.4mb sau mai putin, era greu sa bagi la secunda
ca sa nu mai zic ca nu exista optiunea “Tren”! Trebuia sa deschizi 4 internet explorer sa trimiti cat poti tu de rpd de pe 4 pagini diferite si cat iti permita conexiunea de net.. Big Diference! Nu e mare smekerie sa trimiti atacuri la secunda sau sa bagi mai multe in aceeasi secunda.
Uite iti dau un exemplu mai recent l66 eram tribu total dominant din toate puncte le dé vedere eram in centru si ma bateam cu toate Triburile dominante pe acele k-uri prima oara cand sa aliat toate 4 triburi sa bata 1
Tripla Alianta aka aAa , HT si Zig + DK care refuzase sa ii atace pe aAa si decide sa atace Legend sa fie toata harta cu Morvocu cu tot cu Iepure
) eram 20 ( 6 la inceput ) de jucatori in trib aprope toti erau in top25 si eram dubli+ fata de tribu de pe locu 2. Si din oftica pe niste tradari am dat delete .. le-am dat 2 sap avans si fara pp! locu 1 avea 66 si castiga lumea, scurt timp mai tz eram la cate sate diferenta si pierdea lumea. sti vorba aia: suntem inconjurati! Perfect, putem ataca in toate directile
and I keep goin
eram inconjurat de Cream de la Cream jucatori aAa si am maturat harta cu ei ca sa nu o deie Nusha in Filozofi cu mine ca pe vremea cand fumam eu dintrastea el era scrumiera. O sa observi aceeasi viteza. Evident si acolo am facut harta.
Le dedicasem piesa asta cand se facuse Tripla Alianta asa zisa marea morcoveala
asta cand revenisem in top out of noware
iar asta in dimineata cand am inceput extemporalul cu Anusha.
Pe vremuri cand era conexiunea de net 64mb aia buna si reali 6.4mb sau mai putin, era greu sa bagi la secunda
Uite iti dau un exemplu mai recent l66 eram tribu total dominant din toate puncte le dé vedere eram in centru si ma bateam cu toate Triburile dominante pe acele k-uri prima oara cand sa aliat toate 4 triburi sa bata 1