Salut, Vlad Dacul. Pacat ca nu citesti ceea ce colegul jamaican a scris
Stii cum se zice, e o chestiune de educatie atunci cand ai rabdare sa asculti pareri contra.
Toti colegii de mai sus au scris ce au scris pentru a te incuraja sa iti schimbi gandirea patologica, desi nimeni nu o poate face si nici tu nu o vei face, deoarece ai frustrari mult prea mari pentru ca sa te poti indupleca (cred ca se numeste incapatanare). Ce urmeaza sa scriu eu nu e cu gand rau, ci e ca sa te ajut, desi sunt constient ca nu ma vei asculta si ca vei crede ca am ceva cu tine
Am depus timp si energie pentru a gasi ceva la care sa iti dau dreptate, dar sincer iti zic, nu am putut. Eu nu am jucat pe lumea 1, cea pe care o elogiezi, deci ai zice ca de aia nu te inteleg, insa e mai trist cand jucatori contemporani cu tine la acea vreme te contrazic. Stiu, stiu, toti sunt niste oameni lipsiti de substanta, doar gandirea ta e cea buna.
Folosesti adesea cuvantul "strategie". Stii ceva despre acesta? Ai citit vreo carte, asa de curios, despre ce inseamna strategie? Daca da, nu ai inteles ce scria acolo. Daca nu, si mai nasol
Strategia e in stransa legatura cu flexibilitatea, sunt chiar interdependente. Poate ceilalti colegi au reusit, insa eu nu vad flexibilitatea in gandirea ta, desi te-am recitit.
A zis un coleg frumos mai sus, ca banii iti dau un avantaj la inceput, dar fara o echipa, zbori in 2 luni de pe harta. O sa imi fac icoana cu tine, patroane.
Vai, Doamne, hai sa dam foc la depozitul premium
Aici e super util, pentru ca eu, zic de mine in particular, nu mai trebuie sa bag bani in joc ca sa am pp-uri, ci le iau de la altii practic. Mie imi convine. Daca am si echipa unita, inchei si lumea, totul tinand de mine si de dorinta mea de a ramane pana la final, in schimb ce seful cu zeci de mii de pp-uri va trimitie tichete "cand se deschide urmatoarea lume"
Trebuie sa intelegem ca pe triburile e exact ca in viata noastra reala. Opriti 100 de oamenei pe strada si cereti-le parerea despre societatea de astazi. 90 dintre acestia vor zice ca vai mama ei, ca nu mai e cum a fost candva, ca numai bani, ca pandemie=interese, etc, etc. Daca stati doar 5 minute de vorba cu ei, veti avea un mare rictus, veti observa instant frustrarile care ii macina si vi se va face mila profunda de acestia care, e dovedit fiziopatologic, nu e sanantos nici macar in plan fizic, de mintal nici nu mai amintim. Ceilalti 10 sunt oameni care au o minte deschisa, sunt capabili de a accepta pareri atat pro, cat si contra, care studiaza o informatie inainte de a o da mai departe.
Ah, da, revenind la cei 90 de oameni morocanosi si infumurati, veti vedea ca majoritatea dintre ei au probleme cu familia, nu stiu, sunt divortati, habar nu am, copilul a fugit de acasa si nu vrea sa mai auda de el/ea etc etc etc. In fine.
Cum a spus un profesor de facultate: "Trebuie sa te educi singur in spiritul flexibilitatii. Parintii tai, cel mai probabil, au gresit, tragandu-te intr-o singura sfera, cea a prejudecatii. E cea mai mare greseala. De aici apar frustrarile cu care unii intra in pamant".
Ce vreau sa zic cu filosofia asta inutila este, de fapt, doua intrebari
1) ce rezolvi cu aceasta gandire nesanatoasa? Stii... ahm... nu cred ca rezolvi ceva, altceva decat a-ti face rau singurel. E ca politica din real, cand ii vezi pe unii mosi ca se cearta la colt de strada (stai, scuze, nu se cearta, asa vorbesc ei) despre vezi doamne ce face partidul X, de parca ei schimba ceva prin faptul ca nu dorm noaptea doar pentru ca s-a marit o taxa, impotriva careia nu ai cum sa intervii. Problema nu e asta, problema e ca ma infumureaza si pe mine cu bazaconiile lor, pe care eu nu dau doi lei, dar simt ei o placere serenisima de a-si imparti frustrarile cu tine. Ce poti sa le zici, ca nu te intereseaza? Nu poti.
2) de ce mai joci, ma, tatucule, ma? Sunt atatea jocuri...
Sincer, n-o sa inteleg niciodata cum unii primesc implinire launtrica prin infumurarea altor jucatori care, mai stii, poate chiar se distreaza pe jocul acesta.
Triburile, ca orice alt lucru, a evoluat, este intr-o continua evolutie si, din fericire, va fi. Daca cineva inca mai crede ca innogames sta in triburile, atunci nu a avut curiozitatea sa studieze inainte de a trage concluzia. Daca incepeti sa jucati Forge of Empires, dupa maxim 3 luni veti reveni pe triburi.
Vlad Dacul, in incheiere, daca, prin absurd, m-ai citit pana in punctul acesta si ai inteles ajutorul meu, iti dau un sfat pe care il primesti cu caldura sau nu, fiind doar o chestiune de optiune: doar incearca sa gandesti invers de cum o faci acum si nu vei regreta, altfel nu ajungi niciunde si nu e sanatos. As fi putut foarte bine sa nu fi depus efort sa scriu atat, dar ar fi o satisfactie mare pentru mine daca te-as misca macar putin. Zi faina sa ai