Discutii Libere L81

Dicsie

member
Scor reacție
7
Spune adevarul man si lasa te de prostii si tu…tie nu ti a mai dat banii pentru ca nu i ai vorbit cu respect
 

xJamaiCa

member
Scor reacție
0
Nu este o comparație irelevantă, ci este vorba de mentalități.
Moderatorul îți oferă 1 an de grație pentru a fi cât mai competitiv și voi câștigați după 2-3 luni lumea, refuzând să vă luptați între voi. Ăsta e skill-ul jucătorilor de acum? Asta vă face mai buni decât ce era odinioară? :)))))
Eu fac o analiză cât se poate de corectă, iar critica mea este este constructivă și acoperită de realitate.
Mulți sunt de acord cu mine, dar jucând azi după noua "politică" nu dă bine să recunoască în public, iar alții poate chir nu vor sau nu pot să vadă realitatea.

Adevărul este că pe vremuri am întâlnit jucători uimitori și azi văd jucători care renunță după prima bătălie sau care refuză să se bată pentru câștigarea lumii. Ăsta nu e respect față de competiție. Nu o să vă înțeleg niciodată satisfacția pentru felul cum tratati un joc cu un concept colosal.

Eu nu inteleg unde bati cu diferenta intre lumea 1 si lumea x din ziua de azi?
80% din jucatorii de pe lumea 1-9, in primul rand erau prin generala, stiau joaca doar cat sa-ti creasca un sat la 2k puncte si sa-l cuceresti (am jucat si pe 1 si pe 7,era aceeasi poveste, cu 1.5k topoare puteai sa iei lejer 5 sate din jurul tau ca deh... trupele costau resurse si toti construiau satul pt curtea nobila, nu sa-si duca minele la 25-30, 80% din satele de pe harta respectiva aveau curtea nobila la 2.5k puncte)
Apoi a aparut oficial prima lume cu biserica, lumea 9, toata lumea ca vai n-o sa mai fie la fel, se strica jocul se... pe naiba, uite ca a aparut lumea 83 si nu s-a stricat nici un joc cu tot cu biserica si toate cele.
Si tu ne spui acum ca, lumea 1 gazduia jucatori, restul sunt pamant de flori.
Pai pe lumea 1, acei jucatori nu isi puneau alarme la 6 dimineata intr-un razboi sa vada daca le vine GN pe sat, aveau majoritatea satelor blindate, isi permiteau la numarul ala de sate :))
Nu erau conturi suport la nivelul la care sunt astazi? Erau mai multi suporti decat jucatori pe lumile noi, mii de conturi tinute sa-si faca flama lui Alethya pe paladin. aproape toate satele importante gazduiau cate un paladin :))
Sa-ti mai spun ca pe vremea aia nu se trezea nimeni sa lanseze la organizat? La 2-3-4 dim in timp ce a doua zi era la munca?
Organizatul se desfasura pe toata ziua, care cum apuca, da-i sa fie dat.
Ziceai anterior ca un sat nu se considera luat pana nu treceau 24h,
Cand ai 500 full-uri de atac pe cont si chiar nu mai ai ce face cu ele, mi se pare normal sa nu te intereseze ca pierzi 50 full-uri pe satul respectiv.
Uite ca in ziua de azi nu ai luxul asta, trebuie sa te gestionezi, de ce sa pierzi 20 full-uri pt un sat, cand cu 20 full lansate cu cap, poti lua minim 5 sate?
Strategia pe lumea 1 era sa iei cat mai mult, pt ca intr-un numar foarte mare de sate, ai intotdeauna "rulaj" pierzi atac intr-o parte, iti ramane in alta.
Singura problema care a fost pe lumile anterioare, era gestionarea contului
O zi are 86400 secunde, la 4000 sate, stand 20 secunde pe sat, ai nevoie de 24h sa gestionezi un cont :)) nu era luxul managerului de cont atunci.
Restul, la capitolul strategie, nu stiu ce mari strategii ti se par ca au fost pe acele lumi? Ataca in nestiinta?
Si cum zicea si dicsie, atunci trebuia sa stai lipit de pc daca voiai sa faci ceva, activitatea tuturor jucatorilor era redusa,
Daca te trezeai sa mergi la munca la 6:30, fac pariu ca nu mai stateai sa aprinzi si pc sa iei satul lui vecinu'
Acum ai activitate 24/7, poti ataca de pe telefon, poti sa te aperi de pe telefon, poti sa pierzi sat in orice moment, joac-o p'asta.
Zeii tai de pe lumea 1, lasa-i sa ramana pe lumea 1 :) Vreau sa vad un zeu de-al tau cum farmeaza 25k sate/zi la 50 sate sau cum se trezeste in fiecare dimineata la ora 6 sa verifice daca are atacuri pe granita, ca nu isi permite sa bage 200k lancieri/ sat pe o lume de-asta din ziua de azi, fara jucatori adevarati...

Da, jucatorii de atunci, intr-adevar ar castiga o lume actuala fara sa piarda nici un sat, daca si-ar aduce blindajele de cate 200k din fiecare si catapultele cu flama lui Alethya pe fiecare sat de pe o lume actuala,
In rest, n-ar avea nici o sansa sa joace mai mult de 3 sate pe oricare dintre lumile actuale, daca ar merge pe mentalitatea de lumea 1, jocul a avansat, activitatea a avansat, si metodele prin care te poti dezvolta au avansat. Acolo aveai cantitate imposibil de gestionat 100%, aici ai deficit din care trebuie sa scoti calitate
Cum sa zic, stai cu 1k trupe in sat la 2.5k puncte (cum se statea pe lumea 1) si construieste curtea nobila, ca o sa fie bucuros cineva sa-si ia al doilea sat cu curte gata facuta (in special un jucator care joaca pe 70% atac)
 
Scor reacție
0
Salutare tuturor!
Nu sunt un jucator renumit abia daca ma cunosc eu, dar am jucat alaturi de jucatori buni si in trecut si acum, sa facem o comparatie intre primele Lumi si ultimele este ca si cum ai face o comparatie intre o dacia 1300 si un daster 2021 ( pentru ca suntem Romani ).
Ideea nu era ce am scris mai sus, in trecut nu exista depozitul si toti jucatorii plecau de la acelasi nivel si cine era un jucator bun se vedea pe harta, din pacate in zilele de azi un jucator bun este acela care investeste bani. Sunt curios cum s-ar descurca un jucator bun din zilele de azi fara sa bage un pp- in resurse si fara sa foloseasca scripturile alea interzise, ar mai avea oare aceasi prestanta? ,,Este doar o intrebare ce ma framanta , nu trebuie luata in calcul,,
Da! in trecut jocul era frumos si da! ne trezeam cu noaptea in cap sa dam atacurile la cat mai aproape de secunda , ca na atunci nu erau scripturile de azi, tin minte :)))) primul meu sat pe l1 arata ca o adunare generala ( ,,dar era satul meu si eram mandru de el ,,), acum doar activezi scripturile si isi fac ele treaba, credeti ca este mai palpitant?!! , acum bagati 1000-5000 Euro intr-o lume si nu sti sigur daca o castigi , pentru ca na nu sti care pe catre tradeaza , credeti ca este mai frumos?!!
In trecut era un joc curat si frumos, si era yahoo mesenger si aveam si noi chat si vorbeam si era distractiv , ca nu erau telefoane performante asta este dar de sunat puteai sa suni, acum jocul este murdar, conspiratii peste conspiratii, tradari peste tradari, triburile mici joaca pentru cele mari si asta doar ca unul sau doi membri din acele mici triburi sa prinda un loc final. Unde sunt serile pierdute in fata pc-ului ( ala vechi) si nopti nedormite sa stam la caterinca si sa vedem cum bagam nobilii cat mai aproape unul de celalalt si calcule si strategii , etc
Nu zic ca un jucator vechi este mai bun decat unul de acum, nu , nu o sa contest asta, dar nu pot spune nici ca un jucator nou este mai bun decat unul vechi, jocul este de echipa si echipa castiga, nu un jucator, poti sa bagi tu 1000k pp-uri daca nu ai cu cine juca esti nul.
Intr-o alta ordine de idei spor tuturor si la cat mai multe sate oriunde va aflati.
 

Vlad Dacul

member
Scor reacție
0
Eu nu inteleg unde bati cu diferenta intre lumea 1 si lumea x din ziua de azi?

Nu stau să-ți citesc toată polologhia, pentru că nici nu mai stau să pierd vreamea nici pe joc și nici pe forumuri. Nu știu ce pare atât de greu de înțeles. A scris și PRADA destul de clar, deși sunt sigur că nu-i sunt simpatic.

Nu ai cum să te consideri jucător mai bun decât un jucător vechi, doar prin prisma faptului că nu tratezi jocul cum se cuvine.. tu azi nici nu joci triburile, ci o cacealma bazată pe politică, când de fapt acesta este un joc de război.
Refuzați să vă bateți între voi și vă considerați mari jucători.. deși vă pierdeți vremea. Personal, eu nu vă înțeleg rostul și satisfacția.
Dacă vă place așa și jocul merge mai departe, este ok, nu am nicio problemă reală, pentru că nu mă obligă nimeni să joc un joc unde nu mă mai regăsesc. Mi s-a părut un gest de respect atât pentru jucători cât și pentru acest joc să fac puțină critică constructivă. Adevărul doare și într-un fel, vă înțeleg strigătele..

Din punct de vedere strategic, sunteți ușor de bătut chiar dacă folosiți 1000 de conturi ca să câștige 70 de inși o lume. Ce faceți voi, poate face oricine.
Oricine poate avea pe lângă contul principal câte 1 cont cu 2-4 sate mici, cu fermele full de atac, gata să curețe niște micuți.
Mai greu este să joci jocul ăsta pentru 1 singur trib, cu maxim o alianță, pe niște posturi bine definite și să te completezi cu jucătorii din echipă, să existe comunicare bună în tot tribul, dacă este nevoie, să te folosești de moral în conformitate cu situația de pe hartă, să-i ajuți pe cei care au rămas în urmă, să cucerească sate. Să existe o strategie discutată la înnobilarea satelor pentru că poziția lor este cel mai important aspect de pe joc. Cu o o poziție bună a satelor, se pot face splituri din toate părțile. Să nu fie diferență mai mare de 10 sate între primul și ultimul jucător din trib. Să te solidarizezi la trimisul sprijinului și să se împartă pierderile la cât mai mulți, astfel încât trupele să fie refăcute într-o zi sau 2, în timp ce atacatorul trebuie să refacă full-ul în 15 zile. Să ai implicarea și respectul tuturor .. asta e mult prea greu pentru ce se joacă în ziua de azi.

Voi nu puteți să jucați acest joc nici măcar la 5% din potențialul lui și suferiți pe forumuri că sunteți buni.. :)))
Oricât de slabi ar fi fost jucătorii de pe vremuri, nu vă puteți compara cu ei pentru că voi refuzați să vă mai jucați acest joc.
Cum bă, să joci 2 luni de zile și să renunți după primele satele pierdute, deși erai aliat cu jumătate din harta lumii, apoi te gândești să-mi mai dai mie replică la orice aș fi scris :)))
 
Ultima editare:

DeletedUser50137

Salut, Vlad Dacul. Pacat ca nu citesti ceea ce colegul jamaican a scris :) Stii cum se zice, e o chestiune de educatie atunci cand ai rabdare sa asculti pareri contra.
Toti colegii de mai sus au scris ce au scris pentru a te incuraja sa iti schimbi gandirea patologica, desi nimeni nu o poate face si nici tu nu o vei face, deoarece ai frustrari mult prea mari pentru ca sa te poti indupleca (cred ca se numeste incapatanare). Ce urmeaza sa scriu eu nu e cu gand rau, ci e ca sa te ajut, desi sunt constient ca nu ma vei asculta si ca vei crede ca am ceva cu tine :) Am depus timp si energie pentru a gasi ceva la care sa iti dau dreptate, dar sincer iti zic, nu am putut. Eu nu am jucat pe lumea 1, cea pe care o elogiezi, deci ai zice ca de aia nu te inteleg, insa e mai trist cand jucatori contemporani cu tine la acea vreme te contrazic. Stiu, stiu, toti sunt niste oameni lipsiti de substanta, doar gandirea ta e cea buna.

Folosesti adesea cuvantul "strategie". Stii ceva despre acesta? Ai citit vreo carte, asa de curios, despre ce inseamna strategie? Daca da, nu ai inteles ce scria acolo. Daca nu, si mai nasol :D Strategia e in stransa legatura cu flexibilitatea, sunt chiar interdependente. Poate ceilalti colegi au reusit, insa eu nu vad flexibilitatea in gandirea ta, desi te-am recitit.

A zis un coleg frumos mai sus, ca banii iti dau un avantaj la inceput, dar fara o echipa, zbori in 2 luni de pe harta. O sa imi fac icoana cu tine, patroane.
Vai, Doamne, hai sa dam foc la depozitul premium :) Aici e super util, pentru ca eu, zic de mine in particular, nu mai trebuie sa bag bani in joc ca sa am pp-uri, ci le iau de la altii practic. Mie imi convine. Daca am si echipa unita, inchei si lumea, totul tinand de mine si de dorinta mea de a ramane pana la final, in schimb ce seful cu zeci de mii de pp-uri va trimitie tichete "cand se deschide urmatoarea lume" :D


Trebuie sa intelegem ca pe triburile e exact ca in viata noastra reala. Opriti 100 de oamenei pe strada si cereti-le parerea despre societatea de astazi. 90 dintre acestia vor zice ca vai mama ei, ca nu mai e cum a fost candva, ca numai bani, ca pandemie=interese, etc, etc. Daca stati doar 5 minute de vorba cu ei, veti avea un mare rictus, veti observa instant frustrarile care ii macina si vi se va face mila profunda de acestia care, e dovedit fiziopatologic, nu e sanantos nici macar in plan fizic, de mintal nici nu mai amintim. Ceilalti 10 sunt oameni care au o minte deschisa, sunt capabili de a accepta pareri atat pro, cat si contra, care studiaza o informatie inainte de a o da mai departe.
Ah, da, revenind la cei 90 de oameni morocanosi si infumurati, veti vedea ca majoritatea dintre ei au probleme cu familia, nu stiu, sunt divortati, habar nu am, copilul a fugit de acasa si nu vrea sa mai auda de el/ea etc etc etc. In fine.

Cum a spus un profesor de facultate: "Trebuie sa te educi singur in spiritul flexibilitatii. Parintii tai, cel mai probabil, au gresit, tragandu-te intr-o singura sfera, cea a prejudecatii. E cea mai mare greseala. De aici apar frustrarile cu care unii intra in pamant".
Ce vreau sa zic cu filosofia asta inutila este, de fapt, doua intrebari :)
1) ce rezolvi cu aceasta gandire nesanatoasa? Stii... ahm... nu cred ca rezolvi ceva, altceva decat a-ti face rau singurel. E ca politica din real, cand ii vezi pe unii mosi ca se cearta la colt de strada (stai, scuze, nu se cearta, asa vorbesc ei) despre vezi doamne ce face partidul X, de parca ei schimba ceva prin faptul ca nu dorm noaptea doar pentru ca s-a marit o taxa, impotriva careia nu ai cum sa intervii. Problema nu e asta, problema e ca ma infumureaza si pe mine cu bazaconiile lor, pe care eu nu dau doi lei, dar simt ei o placere serenisima de a-si imparti frustrarile cu tine. Ce poti sa le zici, ca nu te intereseaza? Nu poti.
2) de ce mai joci, ma, tatucule, ma? Sunt atatea jocuri...

Sincer, n-o sa inteleg niciodata cum unii primesc implinire launtrica prin infumurarea altor jucatori care, mai stii, poate chiar se distreaza pe jocul acesta.

Triburile, ca orice alt lucru, a evoluat, este intr-o continua evolutie si, din fericire, va fi. Daca cineva inca mai crede ca innogames sta in triburile, atunci nu a avut curiozitatea sa studieze inainte de a trage concluzia. Daca incepeti sa jucati Forge of Empires, dupa maxim 3 luni veti reveni pe triburi.

Vlad Dacul, in incheiere, daca, prin absurd, m-ai citit pana in punctul acesta si ai inteles ajutorul meu, iti dau un sfat pe care il primesti cu caldura sau nu, fiind doar o chestiune de optiune: doar incearca sa gandesti invers de cum o faci acum si nu vei regreta, altfel nu ajungi niciunde si nu e sanatos. As fi putut foarte bine sa nu fi depus efort sa scriu atat, dar ar fi o satisfactie mare pentru mine daca te-as misca macar putin. Zi faina sa ai :D
 

Zone

member
Scor reacție
15
Eu cred ca pe contul Vlad Dacul este Ionut Chirila. Doar Ionut Chirila stie tot in materie de fotbal+management dar e somer de 5 ani. Asa si Vlad, e doxa de triburi dar nu il vede nimeni.
 

Best boboo

member
Scor reacție
0
Sunt oameni cu carte multa.... Care întra pe fiecare lume sa vadă cât de mult scade acest joc....
 

AladinMAD

member
Scor reacție
0
Eu sunt Trecutu, Prezentu si Viitoru. Alfa si Omega :D am jucatar in primi 2 ani de L1, lumea o tinut 9 cred :D Da.. Yahoo meseger il tin minte:D inainte de toate smarturile exista doar mIRC si evoluase la yahoo meseger dupaia msn :) eram pe el toata ziua cu Uscatelu ( the god father l1 ) si alti influensari la cum si in ce directie merge harta :) poti sa deduci asta prin a vedea cat de repede am crescut uitate atente la date si o sa vezi viteza cu care am crescut, 2/3 sate pe zi :D

Pe vremuri cand era conexiunea de net 64mb aia buna si reali 6.4mb sau mai putin, era greu sa bagi la secunda :) ca sa nu mai zic ca nu exista optiunea “Tren”! Trebuia sa deschizi 4 internet explorer sa trimiti cat poti tu de rpd de pe 4 pagini diferite si cat iti permita conexiunea de net.. Big Diference! Nu e mare smekerie sa trimiti atacuri la secunda sau sa bagi mai multe in aceeasi secunda.

Uite iti dau un exemplu mai recent l66 eram tribu total dominant din toate puncte le dé vedere eram in centru si ma bateam cu toate Triburile dominante pe acele k-uri prima oara cand sa aliat toate 4 triburi sa bata 1 :D Tripla Alianta aka aAa , HT si Zig + DK care refuzase sa ii atace pe aAa si decide sa atace Legend sa fie toata harta cu Morvocu cu tot cu Iepure:)) eram 20 ( 6 la inceput ) de jucatori in trib aprope toti erau in top25 si eram dubli+ fata de tribu de pe locu 2. Si din oftica pe niste tradari am dat delete .. le-am dat 2 sap avans si fara pp! locu 1 avea 66 si castiga lumea, scurt timp mai tz eram la cate sate diferenta si pierdea lumea. sti vorba aia: suntem inconjurati! Perfect, putem ataca in toate directile:D and I keep goin:) eram inconjurat de Cream de la Cream jucatori aAa si am maturat harta cu ei ca sa nu o deie Nusha in Filozofi cu mine ca pe vremea cand fumam eu dintrastea el era scrumiera. O sa observi aceeasi viteza. Evident si acolo am facut harta.
Le dedicasem piesa asta cand se facuse Tripla Alianta asa zisa marea morcoveala:D
asta cand revenisem in top out of noware:)
iar asta in dimineata cand am inceput extemporalul cu Anusha.
 
Sus