Discutii libere L83 !

Scor reacție
0
Sa-l intampinam pe Wolt. Un noob care s-a ridicat pe barbare si interne in NWO ca dupa sa plece la Void.

P.S. Pentru alte triburi: Jucator de nota 10, daca vede ca ati pierdut ceva sate la organizat, direct schimba tabara.
 

**vodo**

member
Scor reacție
0
Dominanta primului trib e de 15,1%. Nu știu unde vezi tu ca e gata lumea:))). Tu cred ca te uiți la alt meci.
 

Tiristul

member
Scor reacție
0
nwo.jpg
...
 

**vodo**

member
Scor reacție
0
:)))) ce penibili sunteti :))) Veniti si va laudati ca castigati cu meme-urile voastre, cand jumatate din nwo erau spioni Void :)))) ce tristi sunteti
 

Yonas

member
Scor reacție
0
Iar cealalta "jumatate"[80%] de la noi a intrat in depresie sau moarte clinica dupa toate aceste lucruri. Pacat de timpul investit ^_^.
 

FLaPPY

member
Scor reacție
0
:)))) ce penibili sunteti :))) Veniti si va laudati ca castigati cu meme-urile voastre, cand jumatate din nwo erau spioni Void :)))) ce tristi sunteti
Daca le spui spioni ii faci sa se simta inteligenti, erau si sunt niste frustrati care jocul asta reprezinta singura mandrie si realizare din viata lor. La 30+ ani sa faci d-astea pe un joc mort spune multe despre ei.
 

mauLLL

member
Scor reacție
0
da da, strategie mare :))))))

Void = Switzerland during WW2

Cand Void se batea pe K cu 4 triburi RJ, 2 triburi MoH, gmny si end, voi va bateati cu barbarele si internele. Ati avut k-ul castigat din start, v-ati batut doar pe 10 sate cu marinciu, noi nu aveam nici 30% din continent. Sa vii sa-mi compari tribul cu elvetia in conditiile in care noi chiar am jucat pe harta, esti penibil. Wolt a venit la noi pentru ca aveati tribu muci, nu pt ca era vreun spion Void. Nici nu-l cunosteam.
Si stai linistit, ca ati avut si voi spioni aici, doar ca nu ati fost in stare sa faceti nimic cu ei. Ati avut parola la contul cyupylan, l-ai avut pe cotzanul care daca era aparat, era nasoala situatia jos..doar ca ati fost muuuuuuult prea SLABI si nu ati stiut sa profitati de nicio ocazie.
Asa ca hai, mergeti la clasa pregatitoare, ca acolo va mangaie cineva pe cap daca plangeti. Aici sunteti doar penibili
 

sickoss ??

Banned
In Vacanta
Scor reacție
0
Asa se intampla cand sunteti lasati de izbeliste, incepeti sa latrati fara sa spuneti un lucru concret, in comparatie cu void, nwo-ul au avut tradatori pe care i-au luat in trib. Nu mai incercati sa bateti campii pe aici ca nu i se face nimanui mila de voi.

Cat despre faza cu pp-urile, 50% din void nu intrasera sa joace serios, ce va pare asa de suspect? Tot niste de-astia asa ca tugu sau diusi le-au deschis apetitu si au inceput sa joace.

Cu spionii..Tu habar ai ce inseamna "spion". Am avut noi informatii despre tintele voastre la organizat sau mai stiu eu orice alta chestie legata de organizarea tribului NWO ca sa fim acuzati de astea?

continuati sa dati din tastatura, cum le-am spus si celor din moh, si celor din circ mai recent, jucati pe harta daca vreti sa demonstrati ceva. pana atunci ramaneti cu dominanta aia facuta pe barbare si innobilari interne/sate crescute la inceput de lume. Pentru orice outsider ii este usor sa-si spuna punctul de vedere, nu trebuie decat sa mearga pe clasament la razboaiele tribului.

Cu asta am incheiat, ne revedem in curand cu mesajul de ramas bun.

Si am revenit. Ramas bun @***Diusi***
 

sickoss ??

Banned
In Vacanta
Scor reacție
0
Cu dedicatie speciala pentru baietii care au fugit de pe lumea 83 pe speciala unde au dat tot de noi si stim deja finalul :))) haideeeeeeee

 
Sus