Asa se intampla cand sunteti lasati de izbeliste, incepeti sa latrati fara sa spuneti un lucru concret, in comparatie cu void, nwo-ul au avut tradatori pe care i-au luat in trib. Nu mai incercati sa bateti campii pe aici ca nu i se face nimanui mila de voi.
Cat despre faza cu pp-urile, 50% din void nu intrasera sa joace serios, ce va pare asa de suspect? Tot niste de-astia asa ca tugu sau diusi le-au deschis apetitu si au inceput sa joace.
Cu spionii..Tu habar ai ce inseamna "spion". Am avut noi informatii despre tintele voastre la organizat sau mai stiu eu orice alta chestie legata de organizarea tribului NWO ca sa fim acuzati de astea?
continuati sa dati din tastatura, cum le-am spus si celor din moh, si celor din circ mai recent, jucati pe harta daca vreti sa demonstrati ceva. pana atunci ramaneti cu dominanta aia facuta pe barbare si innobilari interne/sate crescute la inceput de lume. Pentru orice outsider ii este usor sa-si spuna punctul de vedere, nu trebuie decat sa mearga pe clasament la razboaiele tribului.
Cu asta am incheiat, ne revedem in curand cu mesajul de ramas bun.