Discutii libere L83 !

*sickoss*

member
Scor reacție
0
Parte 1:
Triburi: CIRC, CIRC., Circ..
Parte 2:
Triburi: Void, Void,, Void., Vo!d

Timeframe: Ultimele 24 de ore

Număr total de cuceriri împotriva taberei opuse:

Tabăra 1:
10
Tabăra 2: 72
Diferență: 62

chart


Numărul total de puncte al cuceririlor împotriva taberei opuse:

Tabăra 1:
76,434
Tabăra 2: 514,541
Diferență: 438,107

chart


Dupa spusele unui mare intelept circar, statisticile astea nu conteaza. Cum am mai spus acum o saptamana, statisticile se vor schimba mereu, ideea e sa fie pe conturi si nu la evenimente ca se vor schimba tot in favoarea Void-ului. ;)
 

Uncheasu

member
Scor reacție
0
Partea la lumea aceasta este ca se joaca pe harta. Nu este nicio rusine pentru triburile invinse, s-a jucat pe harta, cei mai buni o sa castige.
Asteptam o retrospectiva de la @Farmez Degeaba degeaba cand mai sunt schimbari pe harta.

Ziua buna,
Uncheasu.
 

RaouLZ

member
Scor reacție
0
Felicitări Void :)

Felicitari pentru ce? Pentru ca li s-au lasat satele goale sa le ia? Felicitari pentru ca au reusit sa-l convinga pe intemeietorul shield sa tradeze? Pentru ca au fost ridiculizati o luna intreaga de 5 oameni care efectiv i-au umilit de pe conturile noobilor care n-aveau nici macar cont premium? Felicitari pentru ca au reusit sa se faca de ras? Sau pentru ce mai exact? :D :D
 

RaouLZ

member
Scor reacție
0
Asta e de departe cea mai slaba lume pe care am jucat. Am citit acum vreo 2 saptamani despre CharLye ca era acuzat ca baga la interne prea multi oameni. Or fi si nedreptati la mijloc, nu zic nu, ca nu stiu povestile tuturor, dar cum sa nu-i bagi la interne pe unii care raspund dupa 7 ore? Sau care "nu pot" sa lanseze un amarat de atac la ZECE dimineata in conditiile in care li se spunea de unde, unde, cand si cu ce trupe sa lanseze??

N-am mai jucat de pe lumea 66, dar vad ca nivelul jocului a scazut DRAMATIC! Sunt cativa care ori joaca ilegal si li se permite, ori sunt niste roboti care stiu sa lanseze antisplituri la miime de secunda in fata nobilului :))) Iar in extrema cealalta sunt oameni precum cei mentionati mai sus care nu-mi explic cum au reusit sa ajunga in punctul asta al lumii. Pe lumi serioase erau internati dupa maxim o luna.
 

*sickoss*

member
Scor reacție
0
Cu mine sau fara mine, baietii care au jucat tot timpul in circ si sunt activi nu au pierdut sate ... cei care au pierdut satele sunt aia care dormeau la fiecare organizat si de care aveam eu grija sa nu piarda satele . Din pacate de data asta nu am mai putut eu sa ii ajut si ei nu s au obosit sa se ajute singuri .

Felicitari pt organizatul acesta , joaca continua ...

P.S

astazi ai avut mare noroc :)))


s-a stins lumina pentru circ, iar pentru tine nu au avut salvare nwo-ul.

Multumim frumos pentru prezenta pe Lumea 83, ne mai revedem noi candva.


inapoi la cei ramasi pe harta, mai incetati cu mesajele alea de invitatii ca sunteti patetici rau :))))))))))))))))))
 
Ultima editare:

mauLLL

member
Scor reacție
0
Cotzanul fiind cunoscut ca si cel mai corect si vertebral om de pe server :)))))))))
 
Ultima editare:

*sickoss*

member
Scor reacție
0
nu v-au iesit smecheriile si ati inceput sa bagati pretexte? o sa las printurile la vremea lor, momentan ramane scos de pe harta, vad ca ti-ai facut trib singur, spor. :))))
 
Ultima editare de un moderator:
Sus