Tom Hardy
member
- Scor reacție
- 0
Era frumos un 1 vs 1 Roma - TSL, dar deh, asa ajung toate triburile care se asociaza cu nomenclaturistii si acolitii MOTORULUI din Roma de pe 75. In rest, numa blabla-uri fara rost si cu multe multe layere de frustrari ascunse sub asa-zise actiuni de binefacere. TSL ar fi avut o sansa mult mai buna daca ar fi jucat singuri, nu sa-si pateze numele racoland toate nulitatile din k53.
Contul Mau pe 75 a fost full deff, crescator de barbare in spate spre margine. L-a adus darkrobben in granita cand a picat SCITII lui xeler0 si marinciu era deja trimis in plimbari.
Am vazut ce au jucat astia 2 pe 75, toata lumea stie ca locul 1 il iei pe cedari. Singura lui sansa la locul 1 au fost satele din Squad primite de la Vermele in ultima faza a jocului, pe relatiile lui hardy, atat si nimic altceva notabil.
Pe lumea asta, v-ati furat-o amandoi de la Roma cu varf si indesat. Iar pe 79 ati rezistat mai putin ca BBRO-ul lui Divino, o mana de oameni adunati adhoc.
E interesant sa auzi ca Roma e cum e, din perspectiva unuia care n-a vazut pagina de final de lume de pe vremea obiectelor la paladin ...
Bafta tuturor pe alte lumi.
Full deff, a? Pp-uri, a?
Pai de ce nu au bagat marii jucatori ai Romei pp-uri sa asigure victoria? De ce nu au pompat 60% din resurse spre universitate oamenii Romei ?
Hai lasa dumele si fanteziile voastre ca le ziceti astea la Scitii, nu mie sau altora care stim exact ce si cum s-a petrecut. Squad pe harta va bateau fara drept de apel. Squad a fost in urma ultimului nivel de universitate doar cu cateva ore. Contul mau trimitea in mod regulat spargeri pentru altii pe unde se cerea. Deff la fel peste tot unde s-a cerut si nu numai. Erau la un moment dat jucatori emblematici ai Romei care erau disperati ca nu pot tine satele in zona Scitilor ca se dau recuperari si ei nu au deff. Dar cine i-a aparat ? Mau a bagat ce trebuie si a asigurat satul sa mai doarma si ei linistiti. Nu ca ma laud, dar pe Scitii i-am spulberat dintr-un singur organizat pe 77. Poate ca Roma nu se putea compara cu echipa WoC de la acel moment. Rezultatele mele nu le poate contesta nimeni. Fara mine in WoC nu se intamplau multe. Si da, sunt singurul care a avut si am si acum ce trebuie astfel incat sa iau atitudine si sa pedepsesc jucatori indiferent de numele, statutul si nr de sate ce il au. Nu o mai bagati pe aia cu Alexerazvan ca nu mai tine. Omu' a fost pedepsit pentru ca a scos porumbei pe gura intr-o echipa unde eu eram conducator. Nu a luat realizarea cu tribul, a fost trimis in academie ca sa nu il internez. Am 5 de nr.1 internati pentru joc individual, noncombat, farmville, indisciplina. Revenind un pic, daca nu se faceau presiuni si mega spam in mesagerie pentru a pompa contul mau resurse catre universitate, darkrobeen al vostru si inca cativa bateau si acum taleri ca sa incerce sa ia loc 1. Va mai zic si pe aia cum ca daduse mesaje private la toate conturile Romei sa NU cedeze nimeni sate lui mau ca vrea el sa ia loc 1. Despre ce vorbim ?
Pai daca tradam, plecam in Squad cand a fost propunerea din partea lor, lumea era la ei, nu la voi. Dar am zis ca e rica la mijloc, ca mai sunt cativa baieti cu obraz in Roma, nu toti frustratii si lesinatii care nu au vazut lumina zilei de 2 luni.
Puteti comenta cat vreti si sa va dati cu parerea la fel. Lucrurile evidente, realitatea si ceea ce s-a intamplat lume de lume spun altceva, exact contrar la ceea ce expuneti voi pe aici de ochii lumii sa para Roma mega ultra echipa. Imi sustin ideea ca nu intrati in top 3 al echipelor de pe serverul nostru.
ro79 a picat aliatul. Normal ca nu se mai putea juca. Dar in mintea voastra credeti ca 10 insi pot tine 200 conturi in viata ca sa ce? Pai noi vrem sa vedem lumina zilei, nu ca voi
Stiu ca sunteti frustrati, stiu ca pe multi dintre voi v-am tuflit pe diverse lumi cu diverse chestii, dar va spun tuturor ca legat de joc, nimeni, absolut nimeni nu are ce sa imi reproseze. De la conducere la jucator simplu cum am fost in unele echipe. Fac totul si am facut intotdeauna pentru binele echipei. Imprimati-va asta in crbl inainte de a mai dialoga la adresa mea cu careva.
Bobo, nu vreau sa ma cert cu Matei din cauza ta sau cu altii din WoC care inca imi sunt prieteni buni si stiu ce si cum ai fost tu. Daca nu eram eu cu Matei, tu erai vesnica, etern, nelimitata interna pentru toti si toate triburile. Ai avut noroc cu Matei ca putea tine contul tau pe un ip. Ca altfel nu te mai cunostea nimeni niciodata si nu dadea nimeni 2 lei pe tine. Sunt jucatori in WoC care nu erau bagati in seama nici de rica si nici de Matei dar eu ii promovam si le dadeam incredere si le dadeam sanse de a evolua cu propriile conturi.
In incheiere, nu vreau sa par mega conducator sau vreun dictator cum e in mintea unora...am internat sute, poate mii de jucatori cu diverse motive. Rareori ma inselam. Aveti drept dovezi si martori toata conducerea woc cu care am jucat multe lumi si am fost carat in unele razboaie doar pentru anumiti jucatori. Iar eu mi-am facut datoria pentru ei inzecit, inmiit, facand ce trebuie pentru echipa la fel ca intotdeauna.
Nu mi-e dusman rica asa cum zic leprele, i-am apreciat multe calitati, dar el nu are ce aveam eu, eu nu aveam ce are el. Ne completam si era bine pentru echipa. La fel si cu Matei, sniper sau ceilalti din conducere. Patrykana nu, poate doar Petre, dar Sabin n-are o treaba. A fost la un pas sa fie si el interna in WoC pentru ca ii zbura gura la adresa mea fara sa aiba vreo acoperire.
Voi le stiti pe ale voastre, deplasate, care sunt plimbate de la unul la altul si se pierde tot pe drum si ajungeti cu o postare finala la adresa mea care e plina de minciuni, dezinformari si tampenii sustinute intre voi trepadusii. Eu le stiu pe ale mele, oamenii cu care am jucat intotdeauna stiu ce trebuie, nu e nevoie de altceva. Eu nu am fost umilit de nimeni asa cum spune DICKsie. Eu am jucat harta in toate ipostazele posibile. Cand e greu, fug toti. Cand sunt sute de atacuri raman doar cativa in jurul meu. Atunci eu pentru cine sa mai trag ? Sunt chestii normale ce s-au intamplat si se intampla. Iar voi guralivii le puneti pe toate in lumina in defavoarea mea. Ehh uite ca eu asa cu slaba mea activitate pe jocul asta acum in 2022 mai castig o lume. Am batut marea echipa green. Echipa verisorilor de pe aici care fac ce fac zi de zi...stie toata lumea asta. I-am ascuns...de la dsa la centorag gura bogata. Cu o echipa mixta, unde nu venea orice conducator sa puna osul la treaba, cu noobster, gabi si restul care ne-au ajutat la conducere in diferite perioade ale lumii...Voi ce castigati ?
Continuati hate...aveti liber
Ultima editare: