Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Nu inteleg de ce folositi apelativul "hater" in conditiile de fata. Poate nu va referiti la comentariul meu sau la cele ale lui alexutzu / best boboo si va ganditi la altceva. Va rog sa detaliati.Nici macar asa....daca ipotetic ar fi o rezolvare.
Dar nah, haterul va ramane hater.
Nu sunt normale multe… din pacate acesta este nivelul de transarenta in aplicarea regulamentului in acest joc. Din pacate tot mai multi se plang de aceasa “transparenta”.@Rakanishu
1. Sa luam sa despicam fiecare ticket in parte, in mesajul de mai sus va contraziceti, haideti sa ne uitam la raspunsul dat de catre unul din adminii dumneavoastra:
"Triburile - Asistență clienți 05/08/2025, 10:44
Bună worry,
Daca aveti reclamatii de facut la adresa altor jucatori, realizati tickete de tip "incalcare de regula" si completati corespunzator campurile prezente la nivelul acelui formular.
O zi bună"
Nu o sa dau numele adminului, deci, dumneavoastra imi spuneti sa sa fac ticket cu "lamuriri suplimentare", iar adminul imi spune sa fac cu "incalare de regula".
2. Sa presupunem ca am facut gresit ticketul, ca n-am facut sesizarea cum trebuie, aparent, dupa spusele dumneavoastra, ticketul a fost facut corect.
Chiar si asa, eu consider ca se putea face o verificare, mai ales ca am fost mult mai multi care am facut ticket pentru acel jucator.
Banuiesc ca ne este clar tuturor ca este imposibil sa farmezi 100.000 de resurse intr-o zi cu 83 de sate farmate, cu 0 inamici invinsi, ne e clar ca lumina zilei ca s-au farmat conturi suport, cu toate astea, nu s-a luat nicio actiune impotriva acelui jucator.
3. Un alt ticket de pe lumea clasica 4, facut in luna august, este deschis si in momentul de fata, lumea s-a inchis ieri.
4. Pe lumea 113, aveti cu exactitate, in OGLINDA, aceiasi situatie cu 2 jucatori, unul din MNK, unul din MNT, aceiasi jucatori, la 1 zi diferenta, cu o coincidenta surprinzatoare inobileaza amandoi cate un sat, de acelasi numar de puncte, undeva la 2000 de puncte, ambii jucatori inobilieaza acele sate cu 0 inamici invinsi, este clar pentru toata lumea ca s-au luat conturi suport, unul primeste ban, si altul nu, nu este normal asa ceva.
Devine obișnuință.@Rakanishu Iara te-ai pisat pe noi cu realizarile. Sa-ti faci o idee cat de satuli si fara speranta suntem, nici unul dintre cei pe care i-ai ars si tura asta nu au zis nimic. Apropo clasica 4 a facut cat 2 lumi clasice?)
| Key | Task | Last updated | Status |
|---|---|---|---|
| DS-26900 | roc4: Closure of world | 2025-12-27 T09:47:20.000+0000 | Open |
cel mai corect ar fi sa nu le mai accepti pana nu se rezolva cu cele 4 de pana acum.Ar fi trebuit ca si eu sa nu le mai accept, dar am crezut ca au rezolvat problema.