Discutii libere LC4 !

deci aceeasi problema de pe 3 :))
acelasi teoretic ar trebui sa apara....

nu exista "niste baieti la it" ca in toate companiile care sa rezolve bug ul asta de kkt? :))

si ar fi frumos sa se rezolve retroactiv, ca suntem multi cu buza umflata.

Nici macar asa....daca ipotetic ar fi o rezolvare.
Dar nah, haterul va ramane hater.
Nu inteleg de ce folositi apelativul "hater" in conditiile de fata. Poate nu va referiti la comentariul meu sau la cele ale lui alexutzu / best boboo si va ganditi la altceva. Va rog sa detaliati.
Civilizat ar fi fost sa aveti sau sa gasiti o modalitate sa recompensati pagubitii si sa o faceti din proprie initiativa, nu sa apara solicitari din partea publicului.

Nu era pt dvs acel comment daca urmariti cronologia postarilor.
Si poate e o reactie deplasata, dar vine ca urmare a posturilor de pe mai multe lumi.

@Rakanishu

Vreau si eu sa-mi incerc norocul pe forum unde lumea e mai activa, vad ca la tickete nu se mai oboseste nimeni.

Imi puteti spune si mie cum e posibil sa fac 2, doar 2 tickete pe Clasica 4, unul din ele sa fie inchis fara raspuns si altul sa fie inca activ? Tickete facute in luna august 2025. Au trecut 6 luni de zile si am un ticket inchis fara raspuns si unul deschis cu lumea inchisa, imi puteti spune si mie unde ma pot adresa sa-mi raspunda si mie cineva la aceste tickete minunate?

Dacă ați făcut ticket cu "încălcare de regulă", după ce se verifică și se iau măsurile necesare, daca e cazul, veți primi un mesaj automat gen "mulțumim de sesizare...." și ticketul apare ca închis.

Va rog faceți sesizare la suport pentru lămuriri suplimentare, dar nu cu "încălcare de regulă".
De ex faceți cu "întrebare".

@Rakanishu

1. Sa luam sa despicam fiecare ticket in parte, in mesajul de mai sus va contraziceti, haideti sa ne uitam la raspunsul dat de catre unul din adminii dumneavoastra:

"Triburile - Asistență clienți 05/08/2025, 10:44
Bună worry,

Daca aveti reclamatii de facut la adresa altor jucatori, realizati tickete de tip "incalcare de regula" si completati corespunzator campurile prezente la nivelul acelui formular.

O zi bună"

Nu o sa dau numele adminului, deci, dumneavoastra imi spuneti sa sa fac ticket cu "lamuriri suplimentare", iar adminul imi spune sa fac cu "incalare de regula".

2. Sa presupunem ca am facut gresit ticketul, ca n-am facut sesizarea cum trebuie, aparent, dupa spusele dumneavoastra, ticketul a fost facut corect.
Chiar si asa, eu consider ca se putea face o verificare, mai ales ca am fost mult mai multi care am facut ticket pentru acel jucator.

Banuiesc ca ne este clar tuturor ca este imposibil sa farmezi 100.000 de resurse intr-o zi cu 83 de sate farmate, cu 0 inamici invinsi, ne e clar ca lumina zilei ca s-au farmat conturi suport, cu toate astea, nu s-a luat nicio actiune impotriva acelui jucator.

3. Un alt ticket de pe lumea clasica 4, facut in luna august, este deschis si in momentul de fata, lumea s-a inchis ieri.

4. Pe lumea 113, aveti cu exactitate, in OGLINDA, aceiasi situatie cu 2 jucatori, unul din MNK, unul din MNT, aceiasi jucatori, la 1 zi diferenta, cu o coincidenta surprinzatoare inobileaza amandoi cate un sat, de acelasi numar de puncte, undeva la 2000 de puncte, ambii jucatori inobilieaza acele sate cu 0 inamici invinsi, este clar pentru toata lumea ca s-au luat conturi suport, unul primeste ban, si altul nu, nu este normal asa ceva.

@Rakanishu

1. Sa luam sa despicam fiecare ticket in parte, in mesajul de mai sus va contraziceti, haideti sa ne uitam la raspunsul dat de catre unul din adminii dumneavoastra:

"Triburile - Asistență clienți 05/08/2025, 10:44
Bună worry,

Daca aveti reclamatii de facut la adresa altor jucatori, realizati tickete de tip "incalcare de regula" si completati corespunzator campurile prezente la nivelul acelui formular.

O zi bună"

Nu o sa dau numele adminului, deci, dumneavoastra imi spuneti sa sa fac ticket cu "lamuriri suplimentare", iar adminul imi spune sa fac cu "incalare de regula".

2. Sa presupunem ca am facut gresit ticketul, ca n-am facut sesizarea cum trebuie, aparent, dupa spusele dumneavoastra, ticketul a fost facut corect.
Chiar si asa, eu consider ca se putea face o verificare, mai ales ca am fost mult mai multi care am facut ticket pentru acel jucator.

Banuiesc ca ne este clar tuturor ca este imposibil sa farmezi 100.000 de resurse intr-o zi cu 83 de sate farmate, cu 0 inamici invinsi, ne e clar ca lumina zilei ca s-au farmat conturi suport, cu toate astea, nu s-a luat nicio actiune impotriva acelui jucator.

3. Un alt ticket de pe lumea clasica 4, facut in luna august, este deschis si in momentul de fata, lumea s-a inchis ieri.

4. Pe lumea 113, aveti cu exactitate, in OGLINDA, aceiasi situatie cu 2 jucatori, unul din MNK, unul din MNT, aceiasi jucatori, la 1 zi diferenta, cu o coincidenta surprinzatoare inobileaza amandoi cate un sat, de acelasi numar de puncte, undeva la 2000 de puncte, ambii jucatori inobilieaza acele sate cu 0 inamici invinsi, este clar pentru toata lumea ca s-au luat conturi suport, unul primeste ban, si altul nu, nu este normal asa ceva.
Nu sunt normale multe… din pacate acesta este nivelul de transarenta in aplicarea regulamentului in acest joc. Din pacate tot mai multi se plang de aceasa “transparenta”.
Pana la urma trebuie sa alegi daca mai joci jocul asta asa cum este el, cu bune si cu rele sau nu! De castigat oricum nu ai ce sa castigi.

@Rakanishu Iara te-ai pisat pe noi cu realizarile. Sa-ti faci o idee cat de satuli si fara speranta suntem, nici unul dintre cei pe care i-ai ars si tura asta nu au zis nimic. Apropo clasica 4 a facut cat 2 lumi clasice? :))

Closure of the world ( arhivarea ) si implicit activarea realizarilor, este ceruta din data de 27, dupa cum se vede, este "open", adica nimeni de la tehnic nu ne baga in seama. Mai mult, se pare ca va fi resetat serverul ( ca la special ) si atunci se duc dracu toate realizarile, aceasta informatie am primit-o atunci cand s-a inchis lumea si am cerut arhivarea, probabil de atunci inca se gandesc...
Eu totusi am cerut arhivare, contrar celor spuse de cei 2 responsabili de mai jos.

xxxxx 2 weeks ago
we will not close it, only reset

xxxxx 2 weeks ago
roc2 and roc3 were archived but shouldn't have been, roc1 and roc4 will remain in rotation

rakanishu 2 weeks ago
For the moment I will not request reset or closure untill further notice :)

Clasic 2 si 3 s-au arhivat, dar realizarile parca pauza...eu sunt aici prins la mijloc si va transmit ce mi se spune.

KeyTaskLast updatedStatus
DS-26900roc4: Closure of world2025-12-27 T09:47:20.000+0000Open

e clar ca e o problema cu lumea clasica, nu mai intrati pe ele ca sa se traga un semnal la inno, e simplu

Corect e sa nu mai accepti nici o clasica pana nu se rezolva problema la cele 4 clasice. Cel putin pe clasica 2, a fost si depozit premium activ ( ca pe o lume normala ), si noi n-am primit nici macar realizarea de “castigator clasic” adica pe bune…cei mai neindreptatiti sunt cei de pe clasica 2, care pe langa pp investiti, chiar au primit-o in brate total !

Înapoi
Sus