Discutii libere lumea 22

plesuv28

Discutii libere - Aprilie 2012
Lumea 22


Regulile sunt aceleasi si va rog sa le cititi cu atentie inainte de a va hotari sa postati (http://forum.triburile.ro/announcement.php?f=16&a=12).
Atacurile la persoana, jignirile si atacurile asupra moderatorilor/adminilor nu vor fi tolerate si vor fi sanctionate extrem de dur.Regulile de postare(cele de la punctul 2), cum sunt 2.2.,2.3.,2.4.,2.11. nu se vor aplica. Asta nu inseamna ca orice fel de spam este tolerat.

Va anunt de pe acum, daca doriti sa postati doar pentru a va creste numarul de postari, nu acesta este locul potrivit.La sfarsitul fiecarei luni(in ultima zi a lunii) toate mesajele vor fi sterse, topicul de asemenea, iar in data de 1 va fi deschis un nou topic, corespunzator lunii in cauza.

Discutiile vor fi tot in legatura cu P&P lumea 22 dar mai degajate, mai despre orice (a nu se pierde din vedere regula 2.1., care se aplica in continuare).
De exemplu puteti da "quote" unui post din alt topic si il puteti discuta aici, asta pentru a pastra cat mai curate topicurile de propaganda pura.

Distractie placuta!
 
Ultima editare de un moderator:

plesuv28

Voi aveti doar un razboi in toata lumea? H vs SH?
Ca vad doar un singur topic de razboi...:confused:
 

DeletedUser20120

Nu...Avem razboi cu Familia SH(6 triburi) cu Familia Aliens(3 triburi) si cu =NwO= :D
 

Stephen Hawking

Ohooo, plesuve...avem cele mai multe razboaie de pe lumea asta :D
 

yupartyzan

salutare , ne apropiem cu pasi repedezi de data de 29-09 2011 . ATUNCI INPLINIM UN ANISOR .
 

centaury

Wuof!Ce rau imi pare ca n-am mai ramas si eu pe 22 :( .. Te-am salutat Madaline ( Aici I love the way you lie ) !
 

centaury

Tot am asteptat sa ma suni , dar nu ai facut-o .. Eu nu mai am minute !
 

DeletedUser38860

Doar 2 razboaie exista pe lumea asta? :| THOR sau LEX n-au razboaie ?
 

DeletedUser38860

Ziceti ca cei din [H] sunt jucatori maturi ? Trebuie sa va mai ganditi la asta.

[H] are pna cu ARMADA. Inainte ca noi , fostii jucatori sin SR sa intran in ARMADA eram neutrii cu tribul [H] . Am intrat in ARMADA si ca surpriza au inceput atacurile de la [H]. Motiv : Desi exista PNA intre cele 2 triburi eu au zis ca ne ataca deoarece venim din SR si lor nu le convine :). Dar ca si o chestie interesanta : Cand ne aflam in SR de ce nu au existat nici macar 2 atacuri pe noi ? Voi cautati conflicte peste tot? Acum sa fim seriosi , daca era sa nu va convina ceva si doreati sa va extindeti ne atacati si cand exista SR-ul , lucru pe care nu l-ati facut. Ma rog , astept si alte opinii.
 

DeletedUser39713

Jucatorul ppifulacke(recent barbarizat)a pierdut aproape toate satele in favoarea H.A avut punctaj de aproximativ 900 de mii de puncte:).Tribul SR a avut RAZBOI cu tribul H,iar Armada i-a luat la ei.Li s-a dat ocazia sa-i dea afara,dar din pacate,pentru ambele tabere,nu au fost de acord.Oriunde o sa intre acei playeri,vor fi in continuare atacati,te asigur eu,care sunt responsabil si de atacurile de acum.Nu avem nici o problema cu Armada care a fost inainte,avem cu jucatorii pe care i-a recrutat.
 

DeletedUser38860

P3p3 te rog frumos. Jucatorul ppifullake , recunosc a pierdut sate , dar a devenit inactiv si a fost dat afara din SR. Si unde era razboiul dintre SR si [H] ca eu nu imi aduc aminte , stiu ca eram neutrii. Plus de asta , niciunul dintre jucatorii recrutati acum nu am avut atacuri de la [H]. Dar daca asta e mentalitatea voastra , nu avem ce face. Ca motiv de ce ati dat ca nu va convine ca am intrat in ARMADA sau era mai bine sa intram la voi , sa crestem numarul de puncte sa dominati si S-E hartii. :-j. De ce nu spuneti ca furatii membrii din ARMADA , din vechiul SR , promitandu`le ca nu ii atacati? Ziceti de altii , dar voi faceti mai multe ! Aveam pretentii , sincer ;)
 

DeletedUser38860

Multumim yupartizane , dar nu imi convine faptul ca [H] arata cu degetul spre alte triburi , iar ei procedeaza la fel sau chiar le depasesc.
 

G3cKO

As ruga pe cineva care activeaza pe aceasta lume, sa-mi dea un mesaj privat cu familiile de triburi de pe aceasta lume sa le adaug pe hartile avansate.

Merci anticipat ! ;)