Discutii libere lumea 22

Stephen Hawking

Ca motiv de ce ati dat ca nu va convine ca am intrat in ARMADA sau era mai bine sa intram la voi , sa crestem numarul de puncte sa dominati si S-E hartii. :-j. De ce nu spuneti ca furatii membrii din ARMADA , din vechiul SR , promitandu`le ca nu ii atacati? Ziceti de altii , dar voi faceti mai multe ! Aveam pretentii , sincer ;)
Si in ARMADA si in SR si in -BV- va batem de sariti in sus de pe harta :))
 

LIPO70

o sa-ti explic eu cum sta treaba. cata vreme granita de est era deschisa, cata vreme puteam oricand sa ne extindem in partea aia totul era ok. avand deja razboaie pe celelalte 3 granite, nord-SH, sud-Alien, vest-NwO, nu ne-am grabit sa mai deschidem un razboi de proportii si in est, unde era SR si BV. atacuri si activitate a fost intotdeauna si pe granita aia.

dar,

BV face alianta cu SH

Armada invita jucatorii din SR si BV

in acest moment granita de est s-a inchis. nu mai avem posibilitati de extindere si dezvoltare.

si tocmai din cauza ca suntem corecti, am atacat jucatorii cu care nu am fost de acord sa avem diplomatie imediat ce s-a putut. inainte sa atacam am anuntat conducerea Armada ca nu suntem de acord cu actiunile lor. daca mai stateam o luna, doua si apoi atacam folosind acelasi pretext, atunci da, puteam fi acuzati. dar am anuantat si am actionat rapid.

cum s-a spus si mai sus, nu avem nici un fel de intentie impotriva jucatorilor vechi din Armada, dar daca ei vor actiona in ajutorul celor atacati de noi, atunci lucrurile pot degenera.

si ar mai fi un lucru de spus. cand s-a facut PNA intre Armada si H cred ca a existat un motiv, nu s-a facut doar sa fie facut. Care a fost motivul incheierii PNA-ului? cine si in ce masura l-a respectat? asta ca sa nu mai acuzati H si sa vedem in ce masura v-ati indeplinit si voi partea de intelegere...
 

DeletedUser38860

Noi , cei din SR , stiam ce pna`ul existent dintre ARMADA si [H]. Dar asta nu a fost motivul venirii noastre in ARMADA. Toti am primit invitatii cu scopul de a duce undeva sus acest trib. Dar daca voi tot aruncati paie pe foc , continuati atacurile , razboiul de proportii din S-E poate exista. Din cate stiu nici cu THOR , LEX , ZION sau -BV- nu aveti relatii prea bune. Zici ca nu aveati unde sa va ma extindeti? Dupa disparitia S*69 in N e THOR . Acolo puteti sa intrati in ei. Dar problema este daca puteti. Sa n`o mai lungim : Voi cautati inca un razboi , corect ?!
 

DeletedUser38860

Si in ARMADA si in SR si in -BV- va batem de sariti in sus de pe harta :))
Te contrazic amice ! In -BV- poate. Dar cat timp a existat SR`ul , am dominat clar fiecare razboi , rand pe rand. Cand s-a facut fuziune SR + [OUT] , tribul rezultat era undeva pe locul 20-21 , in spatele InSaNe. Am declarat razboiul tribului InSaNe ( trib pe locul 10-11 pe atunci ) , luptam contra NMS ( trib pe locul 8 atunci ) . Rand pe rand i-am nimicit : InSaNe au disparut de pe harta. Am reusit sa ii impingem pe NMS pana in voi ( in [H] ) , dar am fost nevoiti sa incheiem un PNA cu ei pentru ca , asa cum spuneti si voi : La S venea ARMADA si [H] cu care eram neutrii ( noi SR`ul eram pregatiti de aceste razboaie inca de cand v-ati apropiat de k66 ). In est am declarat razboi ZION`ului , care au aparut de nicaieri si pe care am reusit sa ii impingem pana in marginea k57 , acum este o exceptie dupa aparitia barbarelor au intrat iara printre noi , dar o sa dispara. Deci acum sa vedem ce se va intampla. Eu zic ca ar fi bine sa se ajunga la o intelegere , altfel va veni ceea ce multi dintre jucatorii vostrii de granita doresc : razboiul dintre ARMADA si [H].
 

DeletedUser39713

Andrey,jucatorul piffulacke a devenit inactiv deoarece a pierdut majoritatea satelor:)
Uitate la profilul meu,a lui aur23k,ovidiu1992121 sau shadowskill.O sa vezi ca majoritatea satelor s-au luat cand inca era in SR.Razboiul nu era inca oficial,dar o stiati si voi,o stiam si noi ca era la cateva zile distanta:).Am discutat si cu Marian,si i-am spus clar asta.Nu am nimic cu voi,nici cu Armada.Eu mi-am mutat aici langa fostul SR mai multi jucatori,iar acuma granita e blocata.Daca ramaneati in BV,am fi intrat in razboi cu ei,nu cu Armada,daca ati fi intrat in Zion,Thor,Lex,am fi intrat in razboi cu ei,si tot asa:).M-am facut inteles acum?
 

Stephen Hawking

Te contrazic amice ! In -BV- poate. Dar cat timp a existat SR`ul , am dominat clar fiecare razboi , rand pe rand.
Bravo, ma. Ce triburi ati batut? Pe ce loc erau? :))

Eu zic ca ar fi bine sa se ajunga la o intelegere , altfel va veni ceea ce multi dintre jucatorii vostrii de granita doresc : razboiul dintre ARMADA si [H].
Cred ca vor asta ca s-au plictisit de interne, ce ai cu ei daca vor sa fie in top :))?
 
Ultima editare de un moderator:

Stephen Hawking

Am citit, dar nu-mi zic nimic triburile alea. Probabil vorbesti de inceputul hartii cand lumea era in faza incipienta.
 

DeletedUser38860

Inceputul hartii nu . Atunci exista [OUT]. Odata cu urcarea voastra pe locul 1 am inceput razboaiele alea.
 

DeletedUser38860

Dar pun si eu asa o intrebare la mintea mea de copil : Daca nu exista ARMADA cu AOORR si AOORRA in Estul ALIENS , noi avand razboi cu el , crezi ca va era asa usor sa ii invingeti?
 

Stephen Hawking

Ce conteaza, greu sau usor...rezultatul era acelasi : victoria noastra.
 

DeletedUser39464

deci [H] aveau razboi cu SR dar cei din SR nu stiau inseamna ca atacau foarte mult cei din [H]:))
 

DeletedUser38860

[H] nu avea razboi cu SR ! Erau unele atacuri intre jucatorii SR din granita si jucatori [H] . Eram neutrii !.
 

DeletedUser38860

Eu nu doresc sa ma cert cu nimeni. Dar nu imi place nedreptatea.
 

Stephen Hawking

Las sa fie razboi ca aia din [H] de acolo si asa freaca menta :))
 

DeletedUser38860

Las sa fie razboi ca aia din [H] de acolo si asa freaca menta :))
E inca PNA , daca s-ar mai numi PNA . Dar in fine , daca voua va place asa.
Plus de asta , un jucator din [H] da un mesaj cam asa : Noi nu avem treaba cu ARMADA , ci doar cu SR si -BV- deaia va atacam.

1. SR`ul s-a dizolvat , numai exista.
2. Noi suntem acum in ARMADA si vad ca aveti treaba cu noi
3. PNA`ul asta nu stiu daca e cu adevarat PNA .

Dar un lucru sa imi explice conducatorii din [H] : De ppiffulake am inteles cu satele , dar restul nu am avut nici un atac de la [H]. De unde ati scos`o pe asta ca aveam razboi?
 

kato79

io nu inteleg care este problema pana la urma. ca va ataca h? ca trebuia sa atace pe altii ca sa scapati voi??? :rolleyes: treaba este extrem de simpla: daca nu va convine acest pna il rupeti si declarati razboi. daca va convine acest pna il pastrati. de unde si pana unde trebuie mii de explicatii ca sa ataci pe cineva? explicatii au fost date. va convine, este ok, nu va convine iar este ok.
 

DeletedUser38860

Ce explicatii fratilor ? :)) Rad cu lacrimi cand vad post`uri dinastea.
Ca nu va convine ca ARMADA e pe 3 si sar putea sa fie un pericol asta e explicatie? :))
Ca asta doriti voi , ca noi cei din SR sa parasim ARMADA sa intram in razboi cu voi , iar ARMADA ar ramane mai jos de top10 , corect? Voua asta nu va convine si cautati alte scuze pentru ca ceilalti sa nu va creada lasi , din contra sa va creada zeii acestei lumi. Hai ca deja aberati. Sa trecem la alt subiect.
 

kato79

1. dragutu tatii, eu nu joc in h. :p
2. inca nu am inteles ce doresti de fapt.
3. citind postarile tale, banuiesc ca doresti doar atentie. se poate sa ma insel, nu contest.
4. ce ai dori sa se intample aici pe forum ca sa fii multumit?
5. crezi ca poti schimba ceva in bine daca postezi aici? crezi ca h va veni in genunchi sa-si ceara scuze ca indrazneste sa atace jucatori indiferent de tribul in care activeaza?

p.s. ca parere personala, nu faci decat sa agravezi lucrurile prin postarile tale. daca vrei sa intelegi bine, daca nu, si ma bine. :)