DeletedUser
m-am alaturat si eu acestei lumi, sunt pozitionat bine, sper sa ma dezvolt repede
se aude in sat ca soveja joaca murdar..defapt asa a fost pe fiecare lume:cate un mascarici de tradator..
Zici tu asta ... dar cand altii au facut la fel... pana la urma e un joc de razboi , cunostintele si intelegerea dauneaza ...
Nu lega prietenie cu omul pe care nu poti sa-l respecti , acum intelegi )
TBKM vad ca o ia la vale grav ...
numai pana la ora asta 18 sate si-au schimbat stapanul si alte heptespemii isi cauta lancierii prin bucatile de zid de la fierarie si ferma ... hmm ... se pare ca astia nu lasa nimic prin sate , zidurile inca sunt din lemn de abanos iar fierariile si-au pierdut fierarii plecati in baruri dupa femei . Fermele candva indestulate acum ... populatia din ele schelalaie ca sobolanii sub pietroaie sub focul catapultelor taisul topoarele macelarilor si usorii pusi pe cotropit. Dar sa nu cerem pasiunii logica ...
am o greata la ce ai scris....tradatorii sunt asimilati lichelelor nicidecum eroilor....ce au facut soveja(si mai exact mascariciul de bellona) se cheama parsivism si nicidecum razboi....dar viitorul suna bine pentru tbkm....tradatorii vor murii ca niste tradatori(nimeni nu va mai pune baza pe ei)...