Folosești un browser învechit. Este posibil să nu afișeze corect aceste site-uri sau alte site-uri web. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
lumea asta joc pe Dual Berretas, pe speciale tot cu alt nick am jucat... iar pe sp7 daca n-ai jucat cu cLeaR te confund, dar aveti aceeasi poza de profil si-mi este greu sa cred ca n-ai fost tu acel backstaber
Tin sa multumesc tribului number 1 si a celor 3 academii ca ne-au onorat cu prezenta pe lumea speciala 13 in faza de protectie a serverului si chiar o zi dupa,s-a dovedit a fi un adversar dificil,mai ales prin latratul pe extern dar totodata barbarele specialei 13 au aratat inca odata ca nu sunt degeaba bagate,eu reusit cu brio sa.i depaseasca.
inafara de speciala 8 ... datorita doamnei pe care cativa colegi au .... ma abtin, speciala 8 pe care n-am reusit s-o castigam... vom intalni si noi niste adversari seriosi?
da,nu a jucat,isi bagase si multi conturile in trib si mai cauta si solutii pe forum ce sa ne faca)) si ca ne va fi foarte greu cu ei
dar mna,ei au intrat pe speciala pt pp-uri))
Da,am avut mare noroc,elite a avut o echipa foarte puternica,echipa barbarelor,au facut o figura excelenta si foarte gri pe speciala 13! Tin sa evidentiez evolutia lor!Bravo baieti!