Discutii libere SP19 !

Marky.

member
Scor reacție
0
Domnu' smardoi elite a făcut un împrumut unui coleg de-al lui dar a fost fără întors, doar dus :p

El spune ca încă e la banca.. noi ne gândeam ca e la BCR, Raiffeisen, dar se pare ca e la banca din parcul din cartier :)
 
Ultima editare:

Ursu*e*Dulce

member
Scor reacție
1
si acum ii aceiasi tactica, astepta pana se fac 2-3 pagini de spam aici sa se schimbe subiectul, iar dupa revine si el : ) ) )) forta nip mia ales cand vezi ca ii si noobster acolo care nah are totusi o pozitie de "conducator" si umbla cu asa oameni care fac manevre de genu, probabil sunt mana in mana altfel nu imi explic, dar ii ok cu asa oameni la conducere unu dragnea, altu veorica
Vad ca iar ati deschis aceasta polemica deloc construtiva si o sa fac si eu cateva precizari inainte sa redeschid topicul. Cu mentiune ca orice comentariu ulterior pe aceasta tema sa va sanctiona direct cu ban.

Unii de pe aici, adesea dintre cei cu gura cea mai mare uita sa precizeze numarul de supporti cu care au intrat pe lumea aceasta (sute!) sau scripturile absolut nesimtite de farm. Cand ati fost prinsi, unii ati venit cu tot felul de explicatii de tot rasul, altii au admis din prima.
Exista foarte multi jucatori care joaca cinstit, nu stiu cum se face de mereu sunt aceeasi jucatori cu gura mare.
In mare parte tot aceeasi sunt cei care au un istoric la banarilor mai lung decat pomelnicul de la Biserica. Inainte sa aruncati vina pe cei care administreaza acest joc, incercati sa jucati corect. Inteleg ca poate nu aveti timp de joc, dar asta nu inseamna ca trebuie sa va bagati scripturi de farm interzise sau veri, frati, prieteni care sa va creasca sate.
Absolut nicio blocare nu s-a facut fara dovezi consistente, nu mai puneti la indoiala acest lucru. Nimeni nu are nimic cu nimeni. Jucati corect!

am uitat sa te felicit pentru trimiterea lui noobster in vacanta :) dar la aia cu sunt "multi jucatori corecti" ii pentru altii, nu te-ai inclus si pe tine acolo nu ?
 
Ultima editare:

DeletedUser41586

Pai?

Ce e asa clar?
Da si tu mai multe detalii :p

Ciocu' mic si joc de glezne..
Cat crezi ca o sa te duca deff-ul de pe conturile cumparate? Mai ai vreo 4 de luat.
O sa-ti dau eu detalii la sfarsitul specialei si o sa-ti explic cap-coada despre felul cum ai pierdut pe mana celor care te pupa-n dosul casei pe conferinta si pe la spate o ard cu printscreen-uri si asa mai departe. Daca tu chiar iti creezi filme ca o sa castigi speciala, e claros.
 

DeletedUser49255

ti avut setarile ce le-ati solicitat
Ati adunat echipa din mai-iunie ca sa ne rupeti capul
In toate postarile voastre si mesajele ati amenintat ca nu ajungem la curte de nobili si ca o sa ne luam rusinea rusinilor
Cred ca este mai mult decat penibil ce postati acum
Ca echipa...ne sunteti net inferiori
Va batem a doua oara...a treia oara nu mai are rost sa va prezentati sa cereti revanse cand voi nu ajungeti la curtile de nobili si renuntati
E jalnic...patetic
Nu mutati nicaieri subiectul pentru ca setarile va avantajau clar si toate planurile inainte de a incepe lumea
Asa ca...fugiti cu stergeri toti a doua oara. Atat puteti barbarelor
:))))))) Nu mutam nicaieri subiectul, va batem pana ziceti piua in chineza