bosss vezi ca oameni tai mi-au bagat 100 de atacuri intr-o secunda atunci cand credeau ca am eu ban iar eu eram on.Bo$$, care din alea trimite 100 de atacuri într-o secundă sau două? Întreb pentru o prietenă varză
bosss vezi ca oameni tai mi-au bagat 100 de atacuri intr-o secunda atunci cand credeau ca am eu ban iar eu eram on.
in cateva secunde am avut 500 de atacuri, mergi si plangi in alta parte![]()
tu sti ce inseamna cont de push?iar folositi cuvinte ce nu stiti ce inseamna.am reactionat in speranta ca s-a luat o masura pentru beneficiu datorita unui cont de tip push.
pe tine ce te-a deranjat mai exact? ca te atacam toti cand speram ca esti banat?
n a avut nicio legatura ce ai zis cu ultimele 15 pagini de discutie
milisutimii, nu milisecundei, cum zicea un coleg de al tau mai devremeEi in câteva secunde.. exagerezi. Poate și la tine trece altfel timpul, că scriptul fraților de pe discord trimite 500 atacuri în .05 ms, practic toate au plecat în prima jumătate a milisecundei
Ce monștri sacri sunteți că luați sate de la conturi blocate pe atacabil! Binele fetele, bravo
Doar atat a stat ? Nici n am apucat sa l felicit...Am auzit ca a facut ciarcane de la platformapoate m4ry0 a stat 3 zile la atacuri si dupa a dat sitter)
parca nu jucai serios pe lumea asta zguby![]()
Doar atat a stat ? Nici n am apucat sa l felicit...Am auzit ca a facut ciarcane de la platforma![]()
oricum de cand au bagat prostia asta de poti cumpara resurse cu pp, toate scripturile astea ilegale gen vivok, auto farm, toti sunteti jucatori)) Il mai aud si pe ala echipa mea si el are 7 academii,acum 5-6ani cand m am lasat de joc triburile de genu cu 7 academii erau de rasul curcilor, oricum pe o lume clasica fara pp-uri as manca din majoritatea de pe acest server, crescatori de sate deveniti
)