Discutii libere SP22 !

Nu ne e teama de nimeni. Niciodată nu ne-a fost teama de cineva pentru ca stim ce putem. Am intrat cu alte nume pentru ca nici noi n-am stiut ca intram. Samy a intrat în prima zi cu alt nume pentru ca nu voia să joace ci sa se distreze câteva zile. Dupa care a doua zi, după cum poti vedea am intrat noi, ceilalti. Deci n-a fost vorba de frica sau ceva de genul pentru ca daca voiam să jucam, strângeam echipa si oricum castigam.

Da, ne-ati batut pe speciala 17 dar a fost o întâmplare și am dovedit asta pe restul lumilor unde am activat iar pe speciala 19 v-am batut si pe voi si pe Revo de v-am ascultat cu urechea. Si nu ne este rusine ca am pierdut, am stiu sa ne recunoaștem infrangerea.. am scris asta si in videoclip, cum ca am pierdut.

Salut.

Felicitari pentru joc si atat nimeni nu contesta ca aveti cel mai bun si activ grup dar pentru conturile fantoma sunteti 0 si gentle a avut o mana de oameni dar am intrat cu numele noastre si numele tribului ne-am distrat am pierdut si aia a fost,daca intrati cu numele voastre erati executati din start,asta e gest de teama,daca faceati exact la fel ce ati facut dar cu numele voastre aveati respectul tuturor!
Ca sa inteleg voi nu ati castigat ca nu stiati versus cine jucati? Hmm

Am jucat 2-3 saptamani fiind doar loc 1 din start pana ne am lasat. Punct. Samy stie ca am vorbit.
Nu ai de ce sa prelungesti un bun orgasm chiar daca ai vrea cateodata.

pe speciala asta ati fost degeaba, doar ati incurcat pe altii fara sa vreti

Ultima editare de un moderator:
Înapoi
Sus