Yang Manchun
member
- Scor reacție
- 0
Nu ne e teama de nimeni. Niciodată nu ne-a fost teama de cineva pentru ca stim ce putem. Am intrat cu alte nume pentru ca nici noi n-am stiut ca intram. Samy a intrat în prima zi cu alt nume pentru ca nu voia să joace ci sa se distreze câteva zile. Dupa care a doua zi, după cum poti vedea am intrat noi, ceilalti. Deci n-a fost vorba de frica sau ceva de genul pentru ca daca voiam să jucam, strângeam echipa si oricum castigam.
Da, ne-ati batut pe speciala 17 dar a fost o întâmplare și am dovedit asta pe restul lumilor unde am activat iar pe speciala 19 v-am batut si pe voi si pe Revo de v-am ascultat cu urechea. Si nu ne este rusine ca am pierdut, am stiu sa ne recunoaștem infrangerea.. am scris asta si in videoclip, cum ca am pierdut.
Salut.
Da, ne-ati batut pe speciala 17 dar a fost o întâmplare și am dovedit asta pe restul lumilor unde am activat iar pe speciala 19 v-am batut si pe voi si pe Revo de v-am ascultat cu urechea. Si nu ne este rusine ca am pierdut, am stiu sa ne recunoaștem infrangerea.. am scris asta si in videoclip, cum ca am pierdut.
Salut.