S a blocat drujba, setarile lumii finale si tot ce a pus Raka, nu am incalcat aboslut nimic, iar el imi da motiv pentru sterge sat, aceasta este o lumea speciala, daca joc bine daca nu stergere, dar la regulament nu a specificat ca sitterul este interzis
am 2 neuroni si stiu sa umblu in setariAsta de ce are ora de bonus schimbata ? E strain ? Mergem toti dupa meridianul 0 si ora serverului sau strainii au protectie de la NASA ?
Sau asta e gaina de cotet care se trezeste ca bombardierii si ii este frica sa nu il julesti noaptea de sta pana la 5 treaz ! El si liliecii
setarile sunt grele, dar frumoase. aici se vede strategiaBest world ever, setari de cacao, admini de cacao. Si unde sunt cei care ziceau "SA VINA LUMEA, SA JUCAM CU BISERICA, CU RANDOM". Unde e lumea sefilor? Ca tot aia 50 jucati (bine nici macar aia 50).
Sa nu exageram, orice lume cu biserica omoara fun-ul, spread-ul si haosul, totul din aproape in aproape. Mehish.setarile sunt grele, dar frumoase. aici se vede strategiaorice lume cu biserica implica sa iti calculezi mult mai atent dezvoltarea