Vrem meme-uri!!!
N-ai tu pp de furatVezi poate ai niște pp de furat)))))))))
AufLa cât de flămând esti, te bucuri și dacă găsești 5pp uri.
Cum de mai ieși pe forumul extern când știe toată lumea că intri pe sittere și furi pp uri?
Ah, am uitat, nu ai caracter)))
Cum se “fura” pp prin sitter? Ai nevoie de codul pe care îl primesti pe e-mail ca sa le transferi sau sa le dai cadou.. sau poate a găsit el o alta metodaLa cât de flămând esti, te bucuri și dacă găsești 5pp uri.
Cum de mai ieși pe forumul extern când știe toată lumea că intri pe sittere și furi pp uri?
Ah, am uitat, nu ai caracter)))
Te învăț și pe tineCum se “fura” pp prin sitter? Ai nevoie de codul pe care îl primesti pe e-mail ca sa le transferi sau sa le dai cadou.. sau poate a găsit el o alta metoda
Exact la fel a facut mnk pe 104.. si nu te-am vazut comentandVezi atașament 6383
Mi-au zis baietii sa mai caut niste oameni pentru alianta lor si pe forum, avem doritori? (azi a iesit protectia)
stimate hater/vorbitor in necunostinta de cauza, nu vei gasi prea multi jucatori in MnK.s pe L104 care sa nu aiba in trecut alte lumi jucate alaturi de noi in raport cu cererile respinse asadar data viitoare rahatul (hate-ul, sa nu se inteleaga gresit) pastreaza-l pentru tine.Exact la fel a facut mnk pe 104.. si nu te-am vazut comentand
Sa nu iti sară muștaru fratior.stimate hater/vorbitor in necunostinta de cauza, nu vei gasi prea multi jucatori in MnK.s pe L104 care sa nu aiba in trecut alte lumi jucate alaturi de noi in raport cu cererile respinse asadar data viitoare rahatul (hate-ul, sa nu se inteleaga gresit) pastreaza-l pentru tine.
ps: ati ajuns sa vorbiti de pe conturi suport, fiti si voi mai asumati.
Spor la joc s-aveti!
stimate hater/vorbitor in necunostinta de cauza, nu vei gasi prea multi jucatori in MnK.s pe L104 care sa nu aiba in trecut alte lumi jucate alaturi de noi in raport cu cererile respinse asadar data viitoare rahatul (hate-ul, sa nu se inteleaga gresit) pastreaza-l pentru tine.
ps: ati ajuns sa vorbiti de pe conturi suport, fiti si voi mai asumati.
Spor la joc s-aveti!
))))))))))) tot ati adunat jucatorii cei mai buni de pe harta.
Ma rog, aici si decăderea lor ca au vazut oportunitatea sa-si mai treaca o lume castigata la profil pe degeaba. Cyupylan, Darkzoor, Diehard... gen
dar pentru asta exista topic separat pe forum
aaa, si Lumea 102 aia... hahahahahaha
nu vei gasi prea multi jucatori in MnK.s pe L104 care sa nu aiba in trecut alte lumi jucate alaturi de noi
sare greu mustaru'Sa nu iti sară muștaru fratior.
Nu e vina mea ca ne baneaza rakanisu pe forum daca ii facem bullying
O zici de parca e vina noastră ca pe unde ați jucat v-ați arătat caracterul iar acum nu vă agreeză nimeni.Dovada exacta la cat de low sunt playerii de pe .ro
Edit: Sa ai o alianta de 30+ triburi ca sa bati 5-6 triburi (sper sa nu gresesc), a stai si inca sigur se mai dau mesaje pe harta ,,Hai sa-l batem pe PRADA sau Hai sa-l batem pe Yoda,,
Revenind la subiectul anterior despre coalitie, nu va simitit umiliti singuri voi ,,intemeietorii,,?