Discutii Libere SP34 !

Tagmata

member
Scor reacție
0
Vezi atașament 6518

ia cu paine tragapa, ce poate fi mai frumos decat sa intri din ora-n ora pe forum si sa-ti venerezi idolii?

iti dai seama ce damage mintal ti-am dat peste tot pe unde am jucat daca te porti pe forum ca fosta aia obsedata de a ranit-o exul? =)))))
Mi se pare foarte entertaining sa iau la misto niste nimicuri in viata de zi cu zi care se oftica ca pierd la un joc browser zici ca le a furat cineva ciocolata :))
Voi chiar depuneti suflet in faptul ca pierdeti la un clicker si sa va zgandar constant e o placere ca mereu reactionati la fel, sunteti placerea mea vinovata, ofticatilor.

martha logue

member
Scor reacție
0
Mi se pare foarte entertaining sa iau la misto niste nimicuri in viata de zi cu zi care se oftica ca pierd la un joc browser zici ca le a furat cineva ciocolata :))
Voi chiar depuneti suflet in faptul ca pierdeti la un clicker si sa va zgandar constant e o placere ca mereu reactionati la fel, sunteti placerea mea vinovata, ofticatilor.
creca e entertaining rau viata ta cool de te face sa intri pe forum zilnic intr un joc pe care nu-l joci, sa jignesti niste persoane pe care nu le stii si sa te umilesti pe forum :)))

Satfaracaini

member
Scor reacție
0
98k5qm.jpg

cata1011

member
Scor reacție
0
Va dati seama ce viata interesanta are tragapa daca el vine aici sa isi satisfaca placerile zi de zi crezand ca noi suntem suparati ca pierdem sau ne pasa ce scrie el :))))))) Nu e ca si cum se oftica cineva din cauza unuia cu 2 neuroni functionali. Oricum cine stie jocul si il intereseaza, vede ce s-a jucat si inca se joaca pe harta :)))))

Tagmata

member
Scor reacție
0
creca e entertaining rau viata ta cool de te face sa intri pe forum zilnic intr un joc pe care nu-l joci, sa jignesti niste persoane pe care nu le stii si sa te umilesti pe forum :)))
Nu v am jignit, v am zis doar ca va bate un porumbel. A, sau mai nou jignirea inseamna reiterarea unei realitati?
#poatedataviitoarecastigati

Tagmata

member
Scor reacție
0
Va dati seama ce viata interesanta are tragapa daca el vine aici sa isi satisfaca placerile zi de zi crezand ca noi suntem suparati ca pierdem sau ne pasa ce scrie el :))))))) Nu e ca si cum se oftica cineva din cauza unuia cu 2 neuroni functionali. Oricum cine stie jocul si il intereseaza, vede ce s-a jucat si inca se joaca pe harta :)))))
Nu sunteti suparati niciunu ca va luati limba n gura reciproc pe extern si e creierul preocupat cu schimbul constant de fluide dintre voi, asta asa e, tu joaca acolo si ne vedem cand dai inceput nou. Drumuri bune

AlFi17

member
Scor reacție
0
Toate ca toate, de apreciat profilul, este onest acest Tagmata, stie replica cu doar o paleta.

Sus