AlFi17
member
- Scor reacție
- 0
Hai nu o lua asa personal, ca am zis doar ca a fost o mema buna aia si #ul era in trend, eu doar am dat cu dragoste. Ca m-ai suparat tu si am vorbit aiurea at some point, partea a doua, am zis scuze mergem mai departe. Nu e locul aici sa dezbatem care cum cand.Apuca te ba marmo sa faci ceva mai interesant cu timpu tau sau macar mai sanatos ca nu esti deloc pe treaba ta, numai anturaje proaste ti ai cautat pe threadul acesta si vorbe aiurea personale ai aruncat vis-a-vis de mine de cand ti ai gasit grupu asta vesel ) erai mai respectuos si iti vedeai de lungul nasului anii trecuti, dar na, interesu' poarta fesu', stii tu ce zic. In fine, daca asa crezi tu ca se vorbeste cu (si despre) oamenii de i stii si irl (si ai o amicitie) de ani de zile ce pot zice, sa fii sanatos, bunul simt nu e pentru toti.
In concluzie, as vrea sa felicit jucatorii greu/pacat/necaz si power. A fost o speciala frumoasa, sunteti niste adversari buni si misto de jucat contra, multumim tuturor celor care au participat si ne revedem in primavara!
Eu astept sa-mi zici pe ce cont ai jucat, de ai vazut o speciala frumoasa. )