Discutii libere sp35 !

Normal , daca face alianta cu toata harta !!!! ... pai ?? ce facem ? ne batem cu toata harta ?? si cu toti spioni din toate triburile ??
pai ce facem ?? a-ti putea juca fara spioni in alte triburi ? sau fara atatea aliante ? ...
Ție nici nu trebuie sa iti spună cineva cât ești de dobitoc pentru că o arăți singur. Noi am avut o singura alianță, cu care mergem pana la capăt, în rest au fost cel puțin 10 triburi contra noastră. Faptul că voi v ați relocat "din greșeală" lângă noi deși v am zis clar sa nu veniți acolo, iar eu din mila pt unii ca tine, sau din respect pt unii ca avian sau zamolxe, am zis sa fac alianță cu voi deși v am zis clar pe ultima speciala că nu mai jucam cu voi ca sunteți PALETE, nu înseamnă că v am vrut alături.
În loc sa mănânci rahat turcesc, ai putea sa le spui băieților cum vorbeați pe wapp sa ne ardeți și mi ați scris mie în loc sa ii scrieți celui cu pistolul mic :)))
Va așteptăm pe următoarea speciala sa ne dați cu harta în cap, cum ai zis. Pana atunci, tine minte : bătaia pe care ați luat o în 6h, nu se poate numi război, maxim ați fost înnobilati intern.

Spor la făcut pizza.

Înapoi
Sus