Discutii libere SP4

DeletedUser44149

Varianta 1 dar cu mai multi membri in trib...adik macar 40-50
 

DeletedUser44324

Varianta 1 ii cea mai ok, parerea mea cu 40 de membri in trib.
 

DeletedUser43206

Varianta mea:

- Cercetare simpla
- Paladin fara arme
- Membri in trib 60
- Taleri ( cost redus, factor 0.7 )
- Suport doar in trib, tribul nu poate fi parasit ( primele 30 de zile / ambele setari )

M-as baga si eu daca ar fi asa :)
 

DeletedUser

Treaba cu tribul nu poate fi parasit este un lucru bun. Din pacate ma tem ca multi vor intra la inceput cu 10 conturi deodata ca sa vada unde e mai bine si pe unde ar avea o sansa. Parca vad de acum Simo Haya, Why SS, Symax deodata :)).
Offf... nu v-ar mai satura Dumnezo! nu va mai ajunge un singur cont.

Legat de numarul de membri, si eu sunt pentru 40 de membri in trib. De asemenea amplasarea membrilor preinregistrati si care au aderat la un anumit trib in proximitate unii de altii, pentru ca daca tribul nu poate fi parasit exista riscul sa fie invitati noobi de care sa numai poti scapa.(Deci Timo Maas... triburile alea pree-made sunt o necesitate daca nu poti parasi tribul , ca altfel nu stii cu cine nimeresti in trib de iti faci mii de nervi; Gandeste-te spre exemplu ca iti baga unul vreun spion de care nu te mai poti scapa :)) ... forumul si circularele devin inutile).


Cat despre limita de farm, nu prea cred ca va conta. E viteza 4... proportia [farm/productie] mine va fi undeva in jurul a 0,(3).
 

DeletedUser

la inceput de lume nu are pic de importanta faptul ca ai spion in trib sau nu . ce poate vinde , ca x se lauda cu ce resurse a adunat din farm sau cate sate a farmat ? + de asta nici nu-l poti descoperi la inceput ca doar nu incepi 'testele' din prima zi .
 

Eight

member
Scor reacție
2
Si care ar fi logica ca sa nu se poata parasii tribul in prima luna, ba mie mi se pare mai logic sa fie invers, in prima luna un om poate fi ajutat, învățat, sprijinit ba ii mai dai si pp-uri daca nu-si permite, ca sa-si bage CP sa noteze atacurile. Iar dupa o luna sa poata pleca in tabara cealalta. Asta pe deoparte, pe partea cealalta, nu toti care vor intra pe acea lume sunt deja intr-o echipa formata de pe lumi anterioare, mai sunt si singuratici care trebuie sa aibe sansa sa-si gaseasca un trib potrivit, cine stie peste ce fel de oameni dai in acel trib, incepatori sau vreun sef de trib dea dreptul idiot. Parca ar fi masura lui Mihai Viteazul de a lega taranii de glie... a mai ramas si fara căpățâna pentru asta.
Si o inca intrebare, se va practica si acolo vanzarea de resurse contra pp-uri intre jucatori ? Pentru cine nu stie, nu a avut curiozitatea sa intre pe L36 trebuie sa stie ca, cu un singur pp se poate trafica resurse fara probleme, oricand si catre oricine, restrictionarea de a trimite liber resurse fiind inutila.
 

Rakanishu

Community Manager
Scor reacție
147
Restrictia de la triburi este pusa cu un scop anume, cine a jucat/urmarit primele speciale va sti foarte bine care este motivul. In plus, nu cred ca lumile speciale sunt facute pentru incepatori ( parere personala ), evident ca pot juca fara discutii, dar din ce am vazut pe primele 3, se cam aduna crema jucatorilor, deci putine sanse pentru un nou venit.

Legat de facilitatile premium, specialele astea au fost facute tocmai pentru performanta si de a da posibilitatea fiecaruia sa iasa in evidenta prin stiinta jocului, drept urmare vor fi active doar AM si FA, asa cum a fost si pe primele 3.
 

DeletedUser38518

De asemenea amplasarea membrilor preinregistrati si care au aderat la un anumit trib in proximitate unii de altii, pentru ca daca tribul nu poate fi parasit exista riscul sa fie invitati noobi de care sa numai poti scapa.(Deci Timo Maas... triburile alea pree-made sunt o necesitate daca nu poti parasi tribul , ca altfel nu stii cu cine nimeresti in trib de iti faci mii de nervi; Gandeste-te spre exemplu ca iti baga unul vreun spion de care nu te mai poti scapa :)) ... forumul si circularele devin inutile).

Foarte bine. Asa iti trebuie daca accepti prima invitatie care o primesti. Sa joci cu toti nubii.
 

DeletedUser43609

varianta 1 este mai ok.
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser41545

Fara limita de farm si cu taleri va dati seama ca cei care stau si noaptea sa farmeze or sa domine lumea :)
 

DeletedUser

Varianta 1

- 30 de membri e ok
- ar merge fara bonus de noapte
- fara moral

Cam atat ! :D
 

quz0r

member
Scor reacție
144
Fără steaguri înjumătăţiri + alte mici facilităţi.
De asta se numeşte server special. Vrei să joci cu steaguri, intră pe 36 ..este abia la început.
:)
 

DeletedUser23457

Varianta 1 dar cu 50 de oameni ca sa nu fie cu 1000 de academii
 

DeletedUser

Varianta 1 , dar cu 40 de membrii in trib (motivele au fost deja precizate).. Si intr'adevar reusita ideea cu 30 de zile sa nu fie parasit tribul..
 
Sus