DeletedUser46904
cam multe bile a pierdut loko
bla bla bla...
Stiu ca s-au last cei din loko,dar intrebarea mea este urmatoarea,chiar de s-au lasat de ce iakuza la primul organizat serios pe el a pierdut toate satele,eu chiar de nu mai aveam chef de joc,intram si faceam pe dracu-n patru sa demonstrez macar o singura data ca nu e chiar asa usor...insa fara speranta.
In fine,apreciez tribul loko ca totusi,au opus o rezistenta frumoasa pe speciala..
Inca o speciala s-a incheiat!
Felicitari, din nou, tradatorilor, care si acum au inclinat balanta!![]()
![]()
Inca o speciala s-a incheiat!
Felicitari, din nou, tradatorilor, care si acum au inclinat balanta!![]()
![]()
bla bla bla...
Stiu ca s-au last cei din loko,dar intrebarea mea este urmatoarea,chiar de s-au lasat de ce iakuza la primul organizat serios pe el a pierdut toate satele,eu chiar de nu mai aveam chef de joc,intram si faceam pe dracu-n patru sa demonstrez macar o singura data ca nu e chiar asa usor...insa fara speranta.
In fine,apreciez tribul loko ca totusi,au opus o rezistenta frumoasa pe speciala..
Unde au disparut mytza si mitzanu?![]()
Felicitari loko pentru sp9!!
Acuma e liniste in tabara loko,se mai intampla si chestii de genulasa se intampla cand nu ai cu cine juca
![]()
De felicitat din loko sunt putine persoane...au folosit tot felul de tactici murdare ca sa iasa la aer si ei, si din cauza asta cei care cunosc nu le vor da prea multe laude.Oricum sunt cativa jucatori care au jucat acolo care intradevar au aratat cate ceva pe lumea asta...insa nimic mai mult
Asa se intampla cand nu ai cu cine juca?????))))
Sau asa se intampla cand intalnesti o echipa din toate punctele de vedere mai buna...